Strumfi de iulie-august 2007(205)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

carla, cat e de mare ICE AGE: Veverita plush muzicala, pufoasa, dragalasa?????????????

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Fetele, multa, multa sanatate la toti copilasii, sa se faca bine repede, sa vina Mosu' cu multe bucurii!

Vivela, stiu ca nu e de ras, crede-ma, dar mi-au dat lacrimile de cum ai povestit de efectul medicamentului la tine. Iarta-ma! Plus la "my name is luc"y-ul lui david
Mychy, sanatate lui andrei! In afara de faptul ca am mai slabit, altceva nu e schimbat. A, ma machiasera aia inainte sa intru in studio si aratam exact ca o dama de companie dupa ce am iesit de acolo; mi-era si rusine sa ma intorc la birou. Dar machiajul strident da f misto la teveu, deh!

Carla, , idem si la tine ca nu e de ras, dar m-ai lesinat cu poezioara aia, Doamne, cat am ras. Idem si Vali, care nu rade la nimic din ce-i zic eu, inclusiv la cele mai tari bancuri. Doar asa, de-al naibii, sa-mi arate el ce serios e

Oaana, si multumesc mult, da-mi adresa si-ti trimit pesmet, hihi, pe bune! Multa, multa sanatate copilasilor!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vroiam sa va intreb ceva: stiti reclama la "ness cafee dolce gusto la tine acasa". aveti idee oare o fi ceva de capul aparatelor alora? are sormea in belgia un mini expresor din ala si cafeaua e dementiala. balesc la ea de fiecare data cand imi aduc aminte

noroc ca am "vorbit" cu voi ca bea andrei la apa ca disperatu. eu nu i-am dat pe motiv ca nu face bine la stomac

violeta eu zic sa-ti deschizi casa de comenzi...un pesmet, o faina...... sa porti sanatoasa cizmele, si daca e cumva ghetush poti trage o soseta deasupra sa nu aluneci..hehehe...ma scuzi da nu m-am putut abtine, parca te vad cocotata pe toace foarte minijupata si incaltata cu sosete peste cizme
la dorna cand era gheta mare doar asa puteam cobori pe strada

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Mychy, ahhhhhhhhhh, parca ma vaz si io cu sosete peeste toace si daca tot o fac s-o fac total, adica sa intru asa si-n birou si sa le pun tacticoasa la uscat pe calorifer, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Violeta, eu cand obisnuiam sa apar la tv nu-i lasam niciodata sa ma machieze, din aceleasi considerente, doar sa-mi dea cu pudra, sa se simta bine ca au facut ceva. Cum sa nu rada Vali la glumele tale? Vaiiii, rusinica, esti cea mai haioasa gagica pe care o stiu.

Mychy, veverita cantatoare are dimensiunile: 17x20x10cm, cum ii ziceam Vivelei, arata ca niste mopine . Buna ideea cu sosetele peste cizme, si musai sa fie Puma .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Salutare gasca!

Mai stie cineva cum se anunta oficial compania de sarcina? Ce acte, cate semnaturi....

Va pup!

mami de Matei 28 iulie 2007 si (DPN 26 august 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Simo, felicitari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Carla merci!

de fapt intreb pentru altcineva, dar am apucat sa-mi schimb semnatura dupa testul pozitiv...in cazul in care o sa ma inscriu la grupul de gravidute

Va anuntam eu si pe voi, dar nu chiar asa.....

mami de Matei 28 iulie 2007 si (DPN 26 august 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Felicitari, Simo, sarcina usoara .
nasti cand oi face io 11 ani de casnicie?

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Simo, eu stiu ca se scrie o scrisoare oficiala prin care se anunta HR-ul ca persoana resp se afla intr-o pozitie delicata ; serios, se adreseaza hr-ului si neaparat se ia numar de inregistrare. O scrisoare ramane la hr si copia la posesor.
Felicitari si tie si sarcina usoara!
Carla, io am vrut sa ma machieze, ca altfel te sperii de mine ce moaca am, zau! Mai am niste aparitii absolut infioratoare
Ai vreo inreg cu tine? ca vreau si io sa te vaz!

Mergi la inceput