Strumfi de iulie-august 2007(205)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

aoleo carla, nu mai bine la colindat decat la urgente?
astept sa se trezeasca, ii dau ceva sa manance si daca se repeta reprizele de voma ma duc cu el la Budimex.
metoclopramid am sirop.....nici nu stiu ce sa fac, daca sa-i dau sau nu. nu mai am prospectul, l-am cautat pe net si la efecte adverse zici ca lecturezi scenariul unui film de groaza. pt greutatea lui andrei scrie ca 10 ml de 3 ori pe zi.

ma scot din sarite haitele astea de tigani cu veleitatzi de rromi care cica "colinda"......umbla printre blocuri si fac un tambalau cu tobele alea .....macar gonesc maidanezii

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mychy, la colindat nu ma bag fiindca incep sa-mi pierd vocea, deja ma doare gatul dupa serbare si nici n-am cantat eu, Saby are si ea muci.
Daca citesti efectele adverse nu mai iei nimic, insa trebuie calculat raportul beneficiu/risc. Eu nu i-as da nimic de voma momentan, daca are vreun virus, asa se elimina din organism, nu trebuie oprita voma. Asteapta sa vezi daca are si scaune diareice si eventual ia-i o proba pt coprocultura. Ai mare grija sa bea multa apa, cel mai mare pericol este deshidratarea. A, si verifica-i temperatura. Pupici, sper sa nu fie nimic rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna tuturor.
Ma chinui de cateva zile sa scriu si nu reusesc.
Carla,imi pare tare rau ca a trebuit sa treceti prin atatea probleme.Sanatate multa si sa va faceti bine toti.
Aaron are si el senzatie de voma,secretii nu are caci l-am aspirat sa vad,eu banui ca au crescut iar polipiiAre din nou mirosul acela specific si tot timpul am impresia ca s-ar inneca.Oricum o sa merg in ianuarie la control sa vedem ce e.
La serbare la el a fost bine,frumos si program scurt asa cum ar trebui.Eram pregatita in ideea ca nu o sa spuna nimic asa cum a facut Iosua in primul an.Aaron nu a vrut la inceput sa danseze,nici sa cante,tot striga mamiiii,apoi a inceput usor sa cante si spre surprinderea mea a spus poezia,frumoasa tare despre un fulg de nea.
La Iosua a fost un program lung,cam o ora si jumatate,prea mult mi s-a parut mie,ei deja erau foarte obositi fiind 15 dupa amiaza.Au avut program de dans,de limba engleza,apoi poezii si cantecele.Oricum pentru mine foarte obositor,mai era si foarte cald...

Violeta,te-am vazut,esti tare calda,nu stiu de ce dar aveam impresia ca esti o persoana mai "dura".Astazi am tot vorbit despre tine,l-am trimis pe sot sa cumpere pesmet de Titan,a cautat in tot orasul,abia a gasit intr-un chiosc,supermarketurile nu au asa ceva.Oricum eram tare nervoasa ,ca incepusem prajitura si imi trebuia,asa ca i-am spus sotului ca o s-o rog pe Violeta sa-mi trimita pesmet.

Mihaela,eu pentru greata le dau metoclopramid picaturi 14 parca.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

hop si eu intre 2 chiftele

mychy, daca ai prin casa IPECA sau NUX VOMICA, o concentratie mai micuta, da-i 2-3 doze. eventual dublat de metoclopramid. eu de la asta era sa dau coltul, nu vreau sa te sperii, nu ma stiu alergica la nimic, dar am luat de-asta cand aveam vreo 18 ani si nu stiu ce s-a intamplat, dar parca eram drogata. m-a dus mama la doctor, ca nu mai vedeam pe unde merg, aveam un zambet tamp pe fata si pupilele dilatate, senzatia ca mi se dau ochii peste cap (nu stiu cum sa explic, ca si cum incerci sa te uiti in sus si nu mai poti sa-ti revii). m-am speriat tare atunci. n-as mai pune gura pe ala nici sa vomit o saptamana continuu.
de mancat, eu l-as lasa mai fara mancare, i-as da sa rontaie sticsuri, biscuiti sarati, paine prajita si cam atat, uscaturi de-astea si multa apa sau ceai slab de plante (de sunatoare e antivomitiv).
sanatate multa, sper sa fi fost un episod izolat si sa nu fie nevoie sa ajungeti pe la doctor .

Carla, eu sper totusi sa nu fi luat nimic in plus de la gradi, la virusi ma refer. cred ca v-au ajuns cu varf si indesat cei pe care i-ati avut pana acum. si nu-mi vine sa cred ca au avut si program de dresaj la serbare ...oh, chiar mi se pare aiurea. (david, la limba engleza facuta ca optional a invatat sa zica: "my name is Lucy" - intelegeti, da, ca pe profa o cheama Lucica ...si mai zice un fel de "what is this" dar fara sa inteleaga ce zice. mai recunoaste cate un cuvant de la desene, altfel, e antitalent).

Oaana, sanatate multa si voua .

ce de pui bolnaviori .

sa aveti o seara linistita .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Singurul lucru care m-a suparat la serbare la Aaron.S-a discutat la sedinta sa aducem cadouri mici la gradi,noi am facut asa,ceilalti parinti s-au intrecut care sa aduca cutia cea mai mare.A fost urat din partea lor,mai ales ca Aaron si-a comparat cadoul cu al celorlati,a vazut ca e cel mai mic,si a incepput:"Mosuleeee,ai ghesit cadoul,asesta nu este al meu,vleauuu altul"M-a pufnit rasul dar va imaginati cum m-am simtit.

Mergi la inceput

Oaana, sanatate multa si voua! Sper ca nu e ceva de la polipi iar

Vivela, e tare David cu my name is Lucy . Saby a invatat o poezie foarte 'educativa' la engleza, ceva cu "one, two, three, four, yummy pizza, give me more, five, six, seven, eight, yummy pizza on my plate".
Virusii ne-au ajuns foarte indesat, se pare ca eu nu scap, la cata lume era acolo si la cat de obosita sunt, era si greu sa nu ma atinga ceva. Asta e, suport, fetele sa fie sanatoase.

Noi am tot lucrat la site printre picaturi, mai mult sotul, ca eu am facut drumurile, vom mai face diverse modificari pe parcurs, dar, ca idee, puteti vedea jucariile pe miorlau punct ro, am schimbat si sigla, sper sa va placa ce a iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

bun fetele
mychy,sa nu-i dai metoclopramid decat daca e grav si eventul doar daca-l duci la spital si i-l fac injectbil,dar dac nu vomita des,gen 3,4 ori pe ora lasa-l,cum spunea si anca,scoate virusii...metoclopramidul nu trateaza doar taie senzatia de voma insa ce e de scos tot trebuie sa scoata.hidratarea e esentiala,orice,eu ii dadeam apa cu seringa din 5 in 5min am plecat de la 2ml si am uracat usor usor,plus sare de rehidratare dela humana,alternativ sau in aceeasi seringa.daca vomita ii dai lichide cam la 15 min ca sa se linisteasca stomacelul un pic...nu-i da mancare,lasa-l ca nu pateste nimic daca nu mananca si e mai bine sa nu manance...aaa si apa sa fie rece...sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

multumesc de sfaturi. i-am dat cateva lingurite de orez, o bucatica de paine prajita si ceai de menta. n-a mai vomat pana acu. sa vedem in continuare.
oaana,
vivela, faci chiftele? . n-o sa-i dau metoclopramid, parca prea erau adverse efectele alea adverse.
georgiana, deci lichidele sa i le dau reci? pot sa-i dau si apa? sarumana!
...n-o sa-i mai dau sa manance. la pranz cred ca eu i-am provocat voma cu insistentele mele cu mancarea. cateodata zici ca judec cu picioarele, copilului ii era greatza eu il stresam cu ciorba
multumesc inca odata......vorba lui violeta, parca as avea o multime de surori....virtuale

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Carla, ai mai multe masinute de-alea rosii (din Cars)? adica tre' sa mi-o rezerv sau sa dau comanda pe net? . ca vad ca inca e "disponibila" pe site .
o iau cred ca marti (ca maine ajung abia in ploiesti, deci david e umbra mea inca), poate reusim sa ne vedem cand ai un drum pe-afara.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Da, Mychy, multa apa.

Vivela, sper ca mai am drum doar luni pe afara, adica sper sa scapam de branula, dar ne vedem noi oricum. Am mai multe masinute, o sa o scot din stoc pe a ta ca sa nu fie probleme, dar oricum mai primesc si saptamana viitoare, sper sa ajunga marti-miercuri.

Mergi la inceput