Strumfi de iulie-august 2007(205)
Raspunsuri - Pagina 12
violetan spune:
Ma tot tin sa intreb si tot uit: Kariris, ce faci????
A, si ca sa va dati seama de ce crap sa port cizmele alea: pen'ca mi-am luat si o fusta mini-mini care se asorteaza perfect. Plus ca io-s cam disperata: daca imi iau costum de baie iarna-musai sa-l port! Macar o piscina si tot gasesc motiv. Nu mai zic ce batalie se da-n mine cand imi iau doua tinute, de ex: cu care din ele ma imbrac maine? Indiferent pe care o aleg imi pare rau ca n-am luat-o pe ailalta, chiar daca am sansa sa o imbrac pe aia a doua zi.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
CarlaV spune:
Vio, tot suflet de liceana ai .
Am inteles ca de maine seara incepe sa se inmoaie gerul, cica saptamana viitoare vor fi 7-8 grade.
Trebuie sa plec cu Saby la pus antibioticele in branula, mi-e asa greu sa mai fac asta continuu , iar ajung acasa la 11.
violetan spune:
Ooofff, anca, draga mea, te inteleg si mi se rupe sufletul. Tot ce pot sa-ti spun e sa ai grija de tine si de ai tai, ai sa vezi ca trece Stiu ca nu ajuta prea mult vorbele, mai ales ca tu ai avea nevoie de ajutor, dar, pentru ca nu am cum, macar iti spun ca sunt alaturi de tine si te imbratisez virtual. Si pup si fetitzele.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
ddanagh spune:
Off, Carla. Saby cum coopereaza? trage de branula? Iti vine tie om mare sa o smulgi d-apoi unui copil
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
CarlaV spune:
Violeta, , sa stii ca ma ajuti, multumesc.
Dana, Sabina este foarte cuminte, nu trage deloc de branula, insa cand este vorba de plecat de acasa incepe sa nu mai coopereze la imbracat, si cand ajungem acolo pe scaun, urla dinainte de a-i desface bandajul si pana plecam, continuu, indiferent ce i se face. Mi se rupe sufletul, mai ales ca serile ajung cu ea adormita si o ia direct din somn uneori. Ieri i-a cedat vena de la prima branula si a trebuit sa o intepe din nou, acum are la pumn la mana dreapta.
Azi am ajuns acasa mai devreme pentru ca am si plecat mai repede, fiindca Sabinei ii iesisera pete rosii multe si se scarpina pe ceafa, pe gat si partial pe fatza. M-am gandit la o reactie alergica si am fugit la spital, acolo nu se mai vedea nimic. Cei de acolo au zis de o alergie de contact, dar nu cred, ca asa cum era imbracata, am luat-o si am plecat, ca apoi sa nu se mai vada deloc. Acum este in regula, nu stiu ce a putut fi, ca reactie alergica la antibiotice dupa atata timp mi se pare destul de improbabil.
Va pupam pe toate si va povestesc maine despre serbare. Sper sa nu uit sa iau aparatul foto cu loc pe card si baterie incarcata.
stefania_97 spune:
Neata
Trezirea fetelor ca ati dormit cam mult
Dana foarte frumoasa Daria, ce par frumos are, e o dulcica
Serbarea la noi a fost altfel. Copiii au cantat 2 cantecele impreuna si apoi am mancat orez cu lapte si clementine. Au adus cate un ornament de brad de acasa si l-au pus in pomul de Craciun de la gradinita.
Saptamana viitoare vineri e vacanta pana pe 3 ianuarie asa ca trebuie sa inventez cate ceva pt mandra mea ca daca nu se plictiseste.
Azi vom iesi sa ne batem cu zapada
O zi buna
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
CarlaV spune:
Ne-am intors de la serbare si de la branula.
Eu sunt carcotasa si nu mi-a placut serbarea, bine ca ea a fost incantata.
A durat cam 2 ore si au fost peste 30 copii, din care 11 tuseau de mama focului, altii isi intindeau mucii pe unde apucau. Cealalta educatoare era varza de racita, nici nu putea vorbi. Sper sa nu luam ceva de acolo, ne-ar pune capac.
Au inceput cu "lectia de dresaj" a profesoarei de engleza, mandra sa arate parintilor ca bobocii lor executa stand up, sit down, turn around si jump. Apoi au cantat cu educatoarea (ea canta la chitara si are o voce superba), alternativ au trecut pe la microfon copiii sa-si spuna poeziile. Unii au plans, altii n-au vrut sa se miste de pe scaunele, mamele erau stresate ca nu vrea plodu' sa execute recitarea, parca erau la concurs. Au cantat si cu profesoara de muzica, ea la orga si voce, copiii ce mai fredonau pe langa, au dansat cu profesoara de dans, mai mult ea a prestat, apoi au primit cadouri de la mos, toti la fel. Fiecare a primit o sacosa cu dulciuri de la Heidi, 2 portocale, un suc Santal de piersici, o conserva cu compot de ananas si o scrisorica personalizata de la Mos.
Revin cu update-uri despre ce virusi/bacterii am mai colectionat. Pun poze pe facebook in curand.
mychydutza spune:
hellou
ati scris ceva nu gluma zilele astea. am citit din doi in doi, am vazut-o pe violeta- fata esti tare, dar schimbata fata de cand te-am vazut eu. in bine....nu as putea zice ce e schimbat la tine dar imi place.
am o problema....e posibil ca andrei sa vomite muci? de cateva zile tot tuseste, eu am zis ca e de la mucozitatile care i se scurg in gat. asa imi pare mie. mai scoate si muci vascosi, nu-s galbeni, sunt normali. azi dimineata s-a trezit pt ca se ineca...a tusit de cateva ori dupa care a vomat o placinta de muci. ma scuzati ca descriu asa in amanunt dar chiar ma depaseste problema. nu are febra, e vesel......am facut tampenia ca la pranz sa-i dau ciorba.....facuta acu vreo 2 zile si a vomat-o si pe aia...plus chestiile de care v-am zis mai inainte. acu doarme......oare ce sa-i dau sa manance? i-am facut orez cu morcov in care am fiert si o bucatica de piept. cred\ca e ok.......maine stau acasa cu el.
va pup pe toate...........
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
mychydutza spune:
si mai vroiam sa va intreb ceva:exista ceva medicamente pt stare de greatza?
vivela, si andrei a avut perioade cand nu dormea deloc ziua. si acu imi aduc aminte cat imi doream sa-l vad cu ochii inchisi macar 5 minute.
dana, alaptezi? ce ma bucur pt tine ca stiu cat ti-ai dorit
carla, sanatate...altceva nu stiu ce sa-ti mai zic
karli, sa va fie de bine serbarea
ioanaiub, sanatate si tie
georgiana, ati razbit prin nametzi? am vazut la stiri ce vreme ati avut...brrrrrrr. frumos mihnea ca de obicei.
lulu, am vazut poze.....ai un flacau pe cinste.
x-ray, voi cum sunteti?cu constipatia ati mai rezolvat-o???
v-am pupat....sper sa fie ok andrei ca n-as vrea sa ajung la urgente cu el
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
CarlaV spune:
Mychy, ne intalnim la urgente?
Scuze, dar nu mai am putere decat sa glumesc pe seama situatiei... Sabina s-a umplut de pete rosii cu chestii umflate in mijloc, pare o alergie, se scarpina rau, sunt peste tot, si in cap, i-am dat antialergic si sunt cu ochii pe ea.
Andrei poate sa vomite daca inghite multi muci, insa feelingul meu este ca a vomitat din cauza gretei date de un factor extern (vezi rotavirus si altele asemanatoare) si atunci ai vazut ca a inghitit mucii. Fara factorul declansator, nu cred ca ar fi vomitat asa. Poti sa-i dai metoclopramid picaturi, nu stiu exact dozajul, este amar. Mai este si metoclopramid sirop, mult mai slab, dar dulce.
Sanatate multa!