Strumfi de iulie-august 2007(205)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

am mai citit si eu un pic de prin urma

Sunflower sper ca e bine baietelul prietenilor tai. Noi avem cu totii Grupa A2 negativ, dar nu stiu daca se poate dona de aici din Ploiesti pentru alt oras. Daca pot ajuta, cu mare drag.
Mda, noua ne spunea dr ca suntem printre putinii de pe glob, sot si sotie, amandoi cu rh negativ si aceeasi grupa. sa stiti ca nu l-am pus inainte de a face dragoste cu el sa-mi arate analizele , destinul fu de vina.

Vivela ma bucur ca a si-a mai revenit Damian la somnic. Sper ca ai mai recuperat si tu azi si nu ai facut iar pe eroina. Mai da-le doamne iarta-ma in colo si odihneste-te si tu, stiu ca nu te lasa inima sa le vezi imprastiate dar totusi...

ma duc sa-mi iau piciul la tatica.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

M-am exprimat gresit, sper ca Larisa nu a luat pana acum streptococul, Sabina nu mai este contagioasa dupa atatea zile de antibiotic puternic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna seara, buna seara
am venit cu sanioara

la noi a nins toata spatamana, cu mici pauze ... azi noapte a fost foarte frig: -12 grade.
ieri am avut si noi serbare ... eu am fost la Mara si sotul la David, pentru ca au avut in acelasi timp. Mara n-a spus poezia, copiii au plans, parinti si bunici gramada, copiii s-au speriat de mos ... cam asta e rezumatul ... noroc ca serbarea n-a tinut mult si am ajuns la David chiar cand au inceput sceneta cu nasterea. David a fost Iosif si si-a interpretat foarte bine rolul, am fost foarte mandra de el
aseara am fost la christmas party cu colegii de birou ai sotului si azi am bolit toata ziua, probleme cu respiratia din cauza ca s-a fumat tigara de la tigara, intr-un spatiu destul de mic, fumatorii fiind in majoritate covarsitoare

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Carla, Doamne ajuta nici sa nu mai faca altceva acum, sa va reveniti cu totii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

anca,din pacate la noi nu stiu ce a fost,adica daca a fost viral sau bacterian caci nu i-au facut decat radiografie si acolo a reesit ca ambii plamni sunt afectati..in schimb i-am facut eu exudat nazal si i-a iesit stafilococ auriu sensibil la zinat,insa atata timp cat nu are simptome nu ii dau antibiotic,plus ca vreau sa repet analiza caci la laborator tipa m-a tinut 10min ca nu ma gasea in catastife,ciudat tare...si la noi l-a luat dela gradi caci anterior pneumoniei i-am facut exudate si nu avea nimic.eu te-as sfatui,desi nu e treaba mea,sa nu o mai duci la gradinita,nici chiar de serbare ca nu e bai ca nu participa,eu nu l-as fi dus dar au sunat si au insistat si daca in grupa sunt 25 de copii la serbare au fost 12.sper ca larisa sa fie puternica si sa nu fi luat nimic...iti inteleg supararea.eu ,stii, am decis ca nu e de el gradinita ca nu vreau sa-l chinui si gata,asta a fost,nu trebuie nimeni sa-mi confirme sau ba,asa am simtit si nu ma intereseaza faza cu imunitatea care trebuie dobandita si altele.te pup.

Mergi la inceput

Vivela ti-am vazut craciunelul. E adorabil , frumos de uiti orice motiv de suparare pe el.

X-ray frumoase petreceri mai faceti mai, bravo voua ca stiti si reusiti sa va distrati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Georgi, da, chiar ciudata faza cu catastifele si stafilococul auriu.
Tu ai dreptate cu gradinita, asa nu-mi vine sa mai calce pe acolo, n-ai idee, si sotul zice sa nu mergem nici la serbare. Chestia este ca Sabina asteapta serbarea de cand a auzit de ea, i-am spus ca mergem, a intrebat daca poate sa mearga cu branula, am intrebat si eu educatoarea si a spus ca sigur, nu vreau sa dezamagesc fetita. O sa fiu cu inima cat un purice, dar o duc.
Despre mersul in continuare la gradinita, clar nu va merge pana nu se schimba ceva acolo, asta constand in politica de acceptare a copiilor bolnavi, si inceputul ar fi cu exudatele.
Mai departe nu stiu ce sa zic, mi s-a tot spus ca, daca nu o las la gradinita, in primul an de scoala va fi mai mult absenta din cauza imbolnavirilor, e si asta o varianta de luat in calcul.

Ce ma deranjeaza cel mai tare este ca am de ales intre a o avea bolnava acum (de fapt, pe amandoua) si a le avea bolnave cand incepe Saby scoala. Eu aveam impresia ca scoala si gradinita sunt institutii de invatamant, nu infirmerii care colcaie de virusi, nu case de ajutor social unde sunt dusi copiii care nu au cu cine sa stea, nu locuri in care te imbolnavesti cum pui piciorul, chiar si adult fiind.

Mergi la inceput

Noi ne apucam de bradut, Daria e in extaz. Ma emotioneaza veselia, entuziasmul ei. zici ca cine stie ce facem. An de an e altfel cu copil, 2007 primul globulet atins cu munute mici, mici si holbat lung la luminite, 2008 cu tras de tot ce prindea pe poale si daramat de brad, 2009 agatat singurica primul globulet, 2010 deja bagam si aspiratorul de jucarie singura inainte, pentru a pregati locul bradului, spus colinde, poezii si sorcova vesel. Anul asta va sorcovi pe toata lumea, musai trebe sa ma duc sa-i cumpar o sorcova ca da in noi cu improvizatii proprii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Carla, sanatate multa fetelor! nici nu stiu ce sa mai zic, ati prins o perioada tare rea...eu in locul tau, asa cum zice si Georgi, n-as duce-o la nicio serbare. daca totusi o duci, sper macar sa fie ceva calumea, nu cum a fost la noi. eu nu stiam pe unde sa fug, dar david astepta cadoul, deci nu puteam sa plec. desi, la ce cadou a fost...ar fi trebuit sa fug cu cea mai mare viteza: o motocicleta teleghidata care canta - a se citi urlaaaaa "chinezeste" - un plastic ordinar care s-a stricat inainte de a-i pune bateriile, un set de 2 bani cu o masina si un elicopter si niste soldati cu arme - asa, in spiritul Craciunului - David nici nu s-a uitat la ele si niste dulciuri "sanatoase" : o cutie de finetti, o ciocolata milka, o prajitura casei si un compot de ananas. sper ca toate erau pt mine, macar la nivel intentional. cu toate astea, dulciurile mi se par singurele bune ). toate au "costat" 100 de lei.
de Iepuras - ca deh, doamnele mame de copii de la noi din grupa trebuie sa epateze si cu ocazia asta - nu ma mai prind ele. nu vreau nicio serbare, nu vreau niciun cadou. ii fac eu lui David serbare acasa, mergem la un loc de joaca, facem noi ceva.
copilul meu n-a inteles nimic din serbare, ba a fost un motiv de stres pt el, cand ii ziceam inainte ceva de serbare, il apucau pandaliile (semn ca il tot frecau cu poezia aia aiurea si cu repetitiile). ce sa-i faci, nu toti avem stofa de actori, al meu probabil ca nu va fi asa ceva.

Mioara, eu sper ca Damian sa fi avut doar o perioada mai rea dpdv al somnului. ca dormea exagerat de putin (ziua deloc si noaptea doar motzaia pana pe la 4-5 si dormea pana la 8) si era exuberant peste zi . mai auzisem eu ca exista oameni care sunt "defecti", care n-au nevoie de mancare si de somn - ma rugam sa nu fie unul dinaia .

Danuta, ti-am vazut pozele, tare frumoasa a fost Dariuca la serbare . si ti-am vazut si mosul drag .
si mie imi "place"cu totii la market, cand ne ducem, ma ia cu transpiratii pana ne imbarcam. noroc ca practicam sportul asta cel mult o data pe saptamana.

fug, ii e foame clanului .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumesc mult, fetelor! si eu va iubesc pe voi, parca ati fi surorile mele, v-am mai zis io.
Danuto, nu eram emotionata, eram extrem de nervoasa, pentru ca una am vb cu realizatoarea inainte si alta s-a intamplat in platou. Am intrerupt de cateva ori discutia din acest motiv si m-am straduit sa par cat de cat normala. Prima oara cand am aparut la teveu am fost f emotionata, normal, dar dupe aceea, pe masura ce au mai avut loc astfel de interviuri mi-a mai trecut.

Stie careva cum va fi vremea zilele urmatoare? Mi-am achizitionat niste cizme cu toc inalt, dar cu talpa cam neteda si asa ma mananca sa le poooort, da' cu zapada/gheata pe jos cred ca mi le iau in punga si ma schimb la birou, cum faceam in liceu

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput