Floricele de liliac Mai_Iun !Vin Sarbatorile(43)
Raspunsuri - Pagina 9
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mommy_to_be Buna dimineata si de la noi! Ieri am reusit sa va citesc insa nu si sa va scriu, pe motiv de fetita hiperactiva si tipatoare. Asta e... tebuie sa facem fata. Sta cuminte si se joaca numai cat e langa mine, pe pat. In patut, in zilele cele mai bune, se joaca cuminte 15 minute dupa care incepe sa tipe si sa intinda maine spre mine s-o iau in brate. Din acest motiv nu pot sa fac mai nimic toata ziua. Am casa vraiste, lucruri imprastiate peste tot, praf de-o palma Si tare nu-mi place... Mira, mamica implinita si fericita cu perfect, Maia-Alexandra (11 mai 2010) http://community.webshots.com/user/maia_alexandra?action=publicAlbums |
Imi suna foarte cunoscut ... oare de ce 1
Nu i-am dat inca nimic, urmeaza vaccinul si am sa cer parerea pediatrului .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
cris : eu una la mazare si fasole nu m a bag cel putin pana la un an, am citit ca sunt greu de digerat si dau si balonari .
Moni : incerc sa o mai pacalesc cu apa in timpul zilei dar ma gandesc ca acum e constipata si inca tzitilim , dar cand nu mai tzitilim cu ce ne hidratam ?
Ioana1234 : asa e, mai clacam si noi ca suntem oameni iar astia mici sunt solicitanti nu gluma ... si inca nu am vazut nimic ... ca inca nu merg singuri .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
maribell spune:
am o mahnire totusi.....
mi-am comandat impreuna cu fina mea hainute de pe aramis, si dupa ce ca nu au avut ce vroiam eu, adica cele de craciun, mi-au trimis si altceva in loc, alte culori-total diferite de ce comandasem , iar masurile pt 9 luni ii vin antoniei fixe.
offffffffffff....eu ii cumparasem pt ian-martie, dar se pare ca o sa le imbrace acum.
NU-MI PLACE ARAMIS....BLEAH
ii curge si un ochisor domnisoarei de sambata.a fost cam frig in camera, iubi a uitat sa reaprinda focul, si a tras-o curentul cred....de atunci o spal cu ser, ceai musetel ii pun si ophstamesone....si nimik. mor de nervi
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE
PUPICI TUTUROR
Onana spune:
Salutare!
Corina, uitasem sa-ti multumesc pt reteta de trta dulce, n-am incercat-o inca dar o sa-mi fac eu curaj!
Maria (Maribell), imi pare rau de problema cu ochisorul Antoniei, insa nu stiu daca e bine sa dai cu musetel, e stiam ca nu e deloc indicat la ochisor pt ca e mediu de cultura si intretine o posibila infectie (nu sunt convinsa ca e corecta explicatia, insa stiu clar de la oftalmolog sa nu dau cu musetel la ochi), asa ca mai bine intraba dr, scumpa, sa nu-i faca mai mult rau decat bine. Sanatate va doresc!
Despre fasole si mazare, eu stiu ca fasolea verde e ff buna ca aliment de inceput si nici nu baloneaza, iar mazarea da, e posibil sa baloneze, dar iar e indicata de la inceputul diversificarii. Eu nu am gasit fasole sau mazare proaspta si nu i-am dat lui Tudor, desi ma gandesc sa incerc congelata.
Despre kiwi si eu stiu ca e puternic alergen, poate cel mai alergen fruct, alaturi de capsuni, asa ca noi zicem pas pana spre 1 an. Si nici banana n-am dat inca, din acelasi motiv..
Nico, bine ai revenit! Pozici cu frumosul tau nu ne mai pui?
Carla, off, greu e cu gemanute, asta e clar, mai ales ca nu e nimeni sa te ajute..la Sofi sa nu mai fie suparacioasa si lui Nati, draga de ea..
Cris, sa stii ca "videoclipul" cu Mosu ne-a binedispus: si pe mine, si pe baieti, multumim!
Noi am avut aventuri aseara cu facutul bradului, cand tocmai ce-l impodobisem a cedat suportul in care fixasem bradul si tocmai ce era sa cada pe noi ditai copacul A fost distractiv ca pana sa gasim alt suport (am plecat pe vijgalaul de-aseara sa cautam) tineam cu randul de brad, sa nu se prabuseasca. Am avut peripetii, dar cine are acum brad frumos si impodobit..
Sa bag si meniul de azi, ca mi-am amintit:
mic dejun: un bibe
gustare: mar cu para
pranz: cartof dulce+brocoli+rosie (aburite) + branza de casa+ unt
O sa urmeze o noua tentativa de iaurt si laptele de seara.
Am introdus azi untul, ca noutate. Azi si maine nu mancam carne, ci branza (adica Tudor).
Lumy_Clt spune:
Buna,
Noi intelegem f bine prin ce trece Carla cu fetele, nu de alta dar si noi patim acelasi lucru.
Mara e de o gelozie de nedscris, totul numai pt ea dc se paote. Maia in schimb lasa e la ea, dar cand o vad cu ochisorii cum ne fixeaza... mi se rupe sufletul.
Incerc pe cat posibil sa le acord la fel de multa atentie. E ciudat, dar tre sa fie un mod de a ma imparti la amandoua.
Maribell, la fel zic si eu cu ceaiul de musetel, mai bine renunta la el, mie doc imi zicea ca nu se recomanda intrucat contine impuritati. Eu ii dadeam Maiei doar cu ser fiziologic.
Multumim deprimire si de aprecieri!
Imi sunt tare dragi. si cand ma gandesc ca la prima eco imi zicea doc ca se pare ca-s 3 saculeti (asta la 5 sapt).........oare dc era asa,cum reuseam eu sa ma impart sa le multumesc pe toate ?
V-am lasat, si eu am casa cu fundu-n sus.......cum altcumva.
Va
binecuvantata cu gemanutele Mara&Maia
maribell spune:
......asa, am revenit
am papat si eu un pik de pofta.....pomana porcului
de 3 zile se taie porci la noi in fa,milie....iar eu nu mai prididesc cu paptul ....tin la silueta , nu gluma
SORANA MERCI PT SFAT.....chiar nu stiam.poate ca de aia nu ia trecut pana acum¿¿¿¿¿¿¿
LUMI MERCI SI TIE.....ti-am admirat papusicile....vreau si eu
am incercat sa copiez o poza cu ele pt albumul craciunos....dar nu am putut....
la noi a nins....si e asa frumos, imi place mult.pacat ca nu pot iesi cu tony afara.....a vazut doar prima zapada, dar acum e muuuulta
singura chestie care ma scoate din sarite , e ca bucataria este afara din casa, si e neincalzita.faza e ca nu prea mai ajung sa-i fac bucatele antoniei....si asta ma enerveaza.dar vine ea si primavara si ne mutam la casuta noastra iar tony o sa pape de toate.....sper
deocamdata papa iaurt de casa, cu sau fara fructe, supa si multe cereale cu lapte.
am trecut si noi pe nan 2 ha.....deocamdata sunt la o singura masura din cel nou si restul cel vechi.o luam mai usor, ca sa nu mai faca urat.
apa bea din vara...iar acum se intinde dupa sticla de 2 litri cand beau eu
asa, mai vroiam sa-ti spun NANA ca initial am spus ca voi trimite si eu banuti stelutei de mare, dar intre timp m-am angajat intr-un proiect si nu-mi mai permit.
pe langa noi sta o familie tanara cu trei copii.stau intr-o casa parasita si traiesc de pe-o zi pe alta.si iubi sa oferit sa-i botezam fetita de 3 luni.asa ca o sa fiu nasica...iar
si ca incheierre va anunt ca de o luna nu a mai venit scufita....assa ca sunt toate sansele ca THEO sa castige pariul
saptamana viitoare ma duc la eco si vom vedea
sa speram ca sunt 2
GALERIA ZAMBETELOR
PUPICI TUTUROR
Virgi17 spune:
Madutza, LA MULTI ANI !!!!
Acum mi-a adormit pitica, a cazut lata dupa ce a chiuit toata dupa amiaza. Mai nou, are o pasiune de vreo 3 zile: la masa de pranz, cum ii bag mancare in gura, o sufla Ca atare, supa se duce pe scaun, pe bavetica, pe maneci, uneori si pe mine Nu ma pot abtine sa nu rad cu pofta cand o vad, iar ea, zambeste sugubat, rade apoi cu gura pana la urechi de ii vad supa pana in stomac si...continua. Nuuu, n-o respinge,caci mai si inghite din ea, insa se distreaza, e f vesela, chiuie si improasca papa. Azi am pozat-o si filmat-o in timpul acestui proces, nu s-a sinchisit deloc de camera, era in elementul ei.
Mananca in continuare ca o flamanda avocado+mar+para dimineata.
Ieri se juca cu o mandarina luata din fructiera si a dus-o la gurita. Cand a simtit ea gustul cojii, s-a strambat rau si apoi a inceput sa o storceasca cu pumnul, lovind-o de masuta din fata premergatorului. A fost iarasi super funny.
Legat de premergator, desi am fost sceptica la inceput sa il folosesc, l-am imprumutat pe al nepoatei mele de proba...am pus-o de doua saptamani in el de cateva ori pe zi, iar de atunci a facut progrese remarcabile legate de mobilitate, curiozitate. E foarte fericita in el, chiuie de cate ori o pun acolo. Se ridica astfel singura in picioruse, se sprijina de tablia lui si cand nu mai poate, se aseaza in fundulet.Se joaca acolo cu cateva cuburi, dar a si facut pasi in sufragerie. Oricum, alternez pe zi de cateva ori premergatorul(cu ajutorul caruia a ajuns la pomul de Craciun si a inceput sa il scuture, sa linga globurile si beteala), cu centrul de activitati, statul pe burta(de cateva zile se ridica in genunchi din maini si se balanseaza) si jucatul in tarc. Aproape sta singurica in fundulet fara sa cada.Oricum, progreseaza mult de la o zi la alta.
Ieri am facut shooting imbracata in Santa's little helper si caciulita de Craciun. O sa mai fac zilele astea, caci are in garderoba ce sa poarte.
Sanatate multa puilor bolnaviori!!
Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)
maribell spune:
BRAVO IOANA SI VIRGINIA ......SI EU MA TERMIN DE RAS CAND SUFLA TONY IN BIBERON....SI CAND SCUIPA.....SAU CAND SUFLA SUZETA.
ASA MA EMOTIONEZ CAN VAD CUM CRESC FLORICELELE NOASTRE SI CUM EVOLUEAZA.PARCA MAI IERI VB PE FORUM DESPRE EDUCAREA LOR, ALIMENTATIE...ETC
GALERIA ZAMBETELOR
PUPICI TUTUROR
maribell spune:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=J-8VCL4uSUc
GALERIA ZAMBETELOR
PUPICI TUTUROR
maribell spune:
HMMMMMM
NU L-AM PUS CUM TREBUIE.....
CUM SE PUNE?????
help....cine ma ajuta sa pun un videoclip?????
GALERIA ZAMBETELOR
PUPICI TUTUROR