Floricele de liliac Mai_Iun !Vin Sarbatorile(43)
Raspunsuri - Pagina 10
maribell spune:
imi place mult VIRGINIA....dar vroiam sa-l pun direct
ufffffffffffffff
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE
PUPICI TUTUROR
cris_09 spune:
Fetele,nana nu poate sa intre dar a trimis pe m ail-ul comun situatia finala pentru David!A transferat banutii,iar maine de ziua lui,ii va trimite un mesaj frumos pe topicul lor
Va multumim fiecareia care ati contribuit cu banuti si ganduri bune!!!
Cristina,si Seby bebyin asteptarea lui Mos Craciun www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Vivela spune:
salutare
am si eu o nedumerire: mai vreo floricica de liliac care nu doarme deloc ziua?
ca damian doarme doar noaptea (vorba vine doarme), de pe la 10-11 seara, numai la tzatza, atunci cand "doarme" de fapt suzeteste, nu se opreste mai deloc. doarme mai legat doar intre 5 si 8. la 8 e super fres (si eu distrusa, ofcors), iar ziua nu mai doarme deloc. vrea sa stau non-stop langa el, sa-i arat toate, sa ne jucam, sa vorbim. cum mi-am luat privirea de langa el, e jale. mai prinde din cand in cand cate o repriza de activitati de unul singur, cate 10 min maxim, in rest ma aresteaza cu totul.
(nu vreti sa stiti cum e la mine in casa, hehe, balamucul e loc organizat, pun pariu).
pe mine ma sperie, stiam ca un copil de varsta asta ar trebui sa doarma mai mult, david cel putin dormea in 2 reprize ziua si seara la 8,30 era la nani. se trezea pana dimineata de cateva ori, dar cate 5 min.
si eu ma plangeam ca david sta prost la capitolul somn .
oare ar trebui sa-mi fac probleme pt lipsa asta de somn? nici nu stiu incotro s-apuc daca ar trebui ceva investigatii.
Traiesc in Orasul Alandala
Virgi17 spune:
www.youtube.com/watch?v=pwojekKN9OE&feature=related" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=pwojekKN9OE&feature=related
va trimit si eu un mesaj mai...atipic!! ca de sfarsit de saptamana!
Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)
flory_blanca spune:
Cris si noi am papat fasole verde si totul a fost ok.
Voi ce apa dati la bebei sa bea?
Azi a fost dr sa o vada pe pitica si ne-a recomandat in ianuarie un set de analize complete sa vedem cum stam cu anemia si alte cele. Mi-e asa de groaza de intepat copilul, dar el mi-a explicat ca sunt indicate mai ales la cei nascuti prematur. Cele care ati facut analize la bebe de ce ati facut, erau suspecti de ceva sau tot asa preventiv? Si s-a recoltat usor. Ma apuca groaza numai cand ma gandesc la recoltat sange .
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
Vivela spune:
eu nu i-am facut niciodata analize baiatului cel mare. am vrut sa-i fac acum, la 3 ani si doctorul mi-a zis ca ar trebui sa-mi faca mie, unele la cap , ca sa las copilul in pace. si ca sa-mi gasesc alta ocupatie decat sa ma gandesc sa-l intep aiurea. prin urmare am trecut de 3 ani si ceva si inca nu i-am facut decat niste analize de urina, copro si exsudat faringian/nazal pt ca erau obligatorii pentru primirea la gradinita.
Traiesc in Orasul Alandala
cris_09 spune:
Vivela si mie mi se intampla sa nu poata dormi toata ziua,atunci stiu ca urmeaza si o noapte de cosmar,e agitat,probabil datorita oboselii
Cristina,si Seby bebyin asteptarea lui Mos Craciun www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Onana spune:
Maria (Maribell) wow, sa speram ca e bebe acolo, asa cum va doriti
Virginia, ce dulce si simpatica e Ioana, ce frumos povestesti
Nana, Cris, multumim inca o data pt tot ce ati facut pt David si Leditia si mai ales pt ca ne-ati povestit si implicat si pe noi, sa-i putem astfel ajuta! La ce odisee scrie Nana mesajul, mi-ar placea sa-l citesc si eu
Vivela, offf, si eu care ziceam ca Tudor e certat cu somnul, dar vad ca d il intrece de departe, cred ca ti-e greu, mai ales ca si D te vrea fresh si in super forma..Si Tudor a avut o perioada mai agitata, dar tot dormea noaptea de pe la 10 la 7 (cu multe treziri), si ziua tot dormea cam 2 ore, in vreo 3 reprize..Eu zic ca au si ei perioade, cel putin la noi asa a fost, perioade bune si mai putin bune. Sper sa vina si la voi zile si nopti cu mai mult somn
discordia spune:
Salutare!
Intru mai rar din motive de curatenie generala, sper sa termin maine.
Maribell, vreau si eu poze craciunoase cu copiii mei, dar nush cum se procedeaza, iti trimit tie poze cu ei, si daca da la ce adresa? Scuze, daca s-a mai discutat, dar nu am fost pe faza.
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)