Floricele de liliac Mai_Iun !Vin Sarbatorile(43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna mamici si floricele de liliac!
Shhht,ca treziti bebeii
Maribell sper sa apari cu 2 liniute cat mai repede,pana de Craciun sa te vedem cu carucior la semnatura.
Ioanact sanatate multa micutei
Mary socrela a nascut 2 perechi de gemeni,asa ca slabe sanse la noi(parca asa era,i generatie da,una nu)in fine,eu oricum nu m-as "baga" acum,daca iesea din prima era o treaba,dar pentru noi,3 cupchii parca's prea multi.
Ankok sarbatori fericite sa aveti,nu conteaza decorul ci insotitorii

Eu tot dupa o noapte de nesomn a facut si febra,nu mare,acum eu va intreb....zic ca ar fi de la dinti,baleste,roade tot ce prinde,geme cand roade,geme si in somn,a facut febra,dar gingia nu mi se pare schimbata.E posibil sa fie de la dinti,si eu mama total pe din'afara sa nu-mi dau seama ca e umflata?
De fapt nici nu stiu cum trebuie sa arate o gingie inainte sa iasa dintele,e foarte sesizabil?sare in ochi de la o posta,sau se poate sa fiu dusa si sa nu-mi dau seama?

Cristina,si Seby bebyin asteptarea lui Mos Craciun www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CRIS, nici eu n-am observat la Alex nimic in gingii decat cu o zi-doua inainte sa ii sparga gingia dintisorii, atunci se vedeau deja in gingie niste liniute albe, inainte de aia nu mi s-a parut nici mai umflat nici altcumva, doar ca era tare agitat, rodea tot si balea foarte tare. Deci eu zic ca se poate si cu 3-4 zile inainte de a sparge primul coltisor gingia sa nu vezi nimic.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare tuturor!

Intru si eu un pic, la ceas de seara, sa zic 2 vorbe..

Cris, eu stiu ca febra "de la dinti" nu trebuie sa persiste mai mult de 24 h (altfel nu e de la dinti) si oricum nu e mare, adica in jur de 38-max 38.5. Gingia tre sa se vada mai umflata si mai alba, ce sa zic, Tudor are un dinte doar, jos, iar kanga el sta gingia mai umflata si alba de vreo 2 saptamani si nimic, dar totusi se vede ceva ceva schimbat inainte sa sparga.

Noi alergatura mare, ultimele cadouri, n-am mai plecat la munte, vineri oricm plecam cu toata trupa la Moeciu, de-abia astept!

Off topic: Sunt bucuroasa ca mi-am atins targetul, am zis -10 kg pana de Craciun si azi am constatat ca deja am -10 Inca pe atat si-s multumita de mine. Sa vedem, as vrea cam tot asa, in vreo 3 luni..

Maine il duc pe Matei la concert la Stefan Banica. Sa nu ziceti ca-s mama nebuna, dar el chiar isi doreste muzica, e innebunit, mai ales live, numai asta are in cap. Retine cantareti, formatii, mereu ma intreaba "cum se cheama cantecul asta", "cum il cheama pe cantaret", mai nou stie si memmbrii formatiei cum se numesc (internetul sa traiasca, eu sunt cam varza la cultura muzicala, recunosc, noroc cu el ca mai invat si eu..)

Va pup, sa aveti o seara linistita si un uikend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

pe fuga

Maribell, uau, super!!!!!

Mary, Sabina NU bea nici un fel de ceai. A baut o gura de la mine. EU beau tone de ceai verde si pitica nu e schimbata.

Sorana, milioane de FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zile, dintre care, cel mai important este puiul meu!:)
Avem 7 lunite si.... 2 DINTISORI!
Cel de-al doilea, chiar astazi, in zi aniversara:).
Va pupam! Alte noutati nu mai avem - doar ca am fentat eu o raceala si sper ca mai ales Mateo sa nu fi fost "prins".
Urez sanatate puilor bolnaviri (Tudoe, Iustina), ii pup pe fruntite si va pup si pe voi!
Duminica frumoasa!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Helloooo!!! Nu a mai intrat nimeni pe aici?? Unde sunteti?

La Multi Ani puilor de 19 !!! Sa fiti sanatosi si cuminti!

Am avut azi controlul de 7 luni, a venit dna doctor acasa si ne-a gasit vesele, de s-a mirat si ea de energia Ioanei. Masurat ok, cantarit ok(a luat 400gr luna asta), avem 8.8 kg si 73 cm.
Ne-a dat sa bagat iaurtul la ora 17 (cu biscuite ras sau 1-2 rondele de banana in caz ca nu-i place gustul simplu). La pranz mai bagam ficatel de pui sau de vitel(nu vaca) o zi pe saptamana. Iar dimi, continuam cu br de vaci cu fructe.
Ne-a dat sa luam calciu gluconic sau natural in cure de 7 zile pe luna, dar si vitamina C 5 pic/zi, 10 zile pe luna.
Cam atat de la noi!

O duminica frumoasaaaaa!!!

Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

Mi-am m revenit si eu un pic, vazand ca nu m haraie si respira bine, dar vedem maine la control.

Urez LA MULTI ANI, mamicilor: bubu30 , moni81 si madutza09! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de copii, soti si de cei dragi voua!

Cat si, La multe lunite si ansiori, sarbatoritilor de azi: Ilinca, Alexandru Matei, Tudor Mateo, Ioana si Ana Sofia!

Din ce-am , in diagonala:
Lumy_Clt bine ai venit! (desi si eu sunt 'noua')
Am admirat gargaritele, frumoase foc.

Am comandat si noi de pe site-ul, hainuteshop..cand am botezat..iar rochita de craciunita de aici.
Vad a doua poza, rochita comandata de Mari (parca ) si e la jum de pret fata de pe hainute shop.
Urechea o curatam si noi numai ce afla in exterior.

Ieri si azi am papat tot din castronel, legume (cu o pofta, ii plac mult) si fructele, insa s-a strambat la prima lingurita, dar apoi s-a obisnuit cu gustul si-a papat. I-am facut para cu mango. Mango pt prima data.
cris_09 eu i-am dat fasole verde. N-a avut nimic.
maribell Wow..vine fratiorul Abia astept rezultatul.
Vivela nici eu nu i-am facut analize Ioanei, pana acum.
mamanati Ioanei i-am luat carti de colorat, creioane, pastelina, album foto princes, fructe si ceva dulce.
Justinei urmeaza sa-i luam.
marylenac, Vivela si cris_09 sanatate multa si voua, tuturor!
O Duminica placuta, va doresc!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Ziua buna si de la noi!

Prea buna nu e, caci Maiutul meu a racit, se pare(primul episod de pana acum). Are mucisori in nas si haraie urat de fiecare data cand o pun la san. Asta noapte probabil ca i s-a infundat nasucul, caci mai mult nu a dormit decat a dormit. Am luat-o cu mine in pat ca imi era mila dea ea. La fiecare jumatate de ora se trezea, tittilea putin, adormea, si tot asa. Febra nu face, de tusit nu tuseste. Ii dau Oscilococcinum si in nasuc cu apa de mare. Ce altceva as putea sa-i mai dau? Uf... sper sa nu raceasca mai rau si sa treaca.

Ieri am observat ca i-a mai iesit un dintisor, al cincilea, in partea dreapta jos. Am preconizat eu bine ca iritatia urata pe care a avut-o are legatura cu aparitia altui dinte. Asa s-a intamplat si la ceilalti. Abia acum, dupa ce a dat dintele, iritatia s-a dus de tot.

Din pacate iarasi nu am deschis fereastra de raspuns cand v-am citit si cu siguranta voi uita mare parte din ce am vrut sa va spun, mai ales ca sunt nedormita

Cris, nici eu nu nu-mi dau seama ca va iesi dintele dupa cum arata gingia. Acum, spre exemplu, ma asteptam sa iasa dinte sus si el a iesit jos. Adevarul e ca Maia nici nu ma prea lasa sa ma uit la ea in gurita. Se enerveaza, se zbte si plange. O irita tot ce inseamna imobiliazrea capului si din acelasi motiv ii pun foarte greu si apa de mare in nas si la fel de greu reusim sa-i aspiram mucusorii...

Sorana, woooow! Felicitari pentru cele -10 kg!!! Te admir! Eu chiar ieri am avut din nou o cadere legata de greutate... In momentelea astea ma uit in oglinda si-mi zic incontinuu ca ma urasc si ma busesc lacrimile... Da' nici vointa ta nu o am... ca daca e dulce in casa, eu mananc, si daca vine sotul cu ideea sa mancam pizza , eu nu zic pass of... Scuze, ca am deviat de la subiect. Ideea era: mii de felicitari! LOL la faza cu Matei si pasiunea lui pt muzica. M-ai facut sa rad. Ce scumpel...

Vivela, am cictit "davidismele" de pe blogul tau aseara, impreuna cu sotul, si ne-am prapadit de ras! Tare dulcel trebuie sa fie sa-l asculti live.

Mary, eu voi merge la Ikea, insa cu siguranta dupa sarbatori, caci miercuri plecm acasa, la Radauti. Dupa, vom avea de luat mobile pt our new home si daca e ok atunci pt tine si nu e prea tarziu, o sa-ti iau forme si o sa ti le trimit. Just let me know. Imi pare rau pentru somnicul lui Mateo... Si Maia se trezeste noaptea numai plangad, iar eu nu-mi pot da seama de ce. Ma tot intreb ce o marcheaza atat de tare incat sa se trezeasca direct plangand...

Marybelle, draga mea, esti o curajoasa! Sper sa fie bebe mic, acolo, in burtica

Cristina, tu la ce homeopat ai fost? Pe aici, pe aproape? Ca vreau sa merg si eu cu Maia, vreau sa ma "caut" si eu... Esti multumita de doctorul la care ai fost? Si apropos... de unde se cumpara remediile homeopate? se gasesc in farmacii? Ca eu in afara de Osciloccocinum nu am mai cumparat homeopate pana acum.

IoanactSanatate multa Iustinei! Nu mai tin minte... ce simtome a avut bebita ta de s-a ajuns la bronsolita?

Nati, sincer eu nu am vazut filmuletul de care vb (o sa-l caut, sa vad), dar iti spun ca Maia nu a inghitit absolut niciodata bucati mari de mancare. E adevarat la ca inceput baga in gura cat putea, insa dadea imediat afara bucatile mari. Acum, dupa 1 luna de practica, chiar musca si mesteca , iar cee e prea mare impinge afara din gurita cu limba. Si eu eram foarte panicoasa la inceput. Initial am zis ca nu e de noi BLW, apoi m-am documentat, apoi am facut primi pasi si i-am dat sa manance singurica, da' stateam cu inima cat un purice langa ea de frica sa nu pateasca ceva. Acum totul e atat de natural... Nu incerc sa te conving de nimic, Doamne fereste, ci doar iti raspund la intrebare. Pana la urma fiecare face cum simte ca e mai bine pentru puiul ei. Eu ti-am impartasit ce simt

Artu, tu cum ii dai cerealele Sabinei? Ca parca i-as da si eu ceva fibre Maiei insa nu stiu cum sa le "abordez".

Sigur mai aveam multe de spus si am uitat, asa ca iertati-mi neuronul somnoros. Aaaa, da... Multumiri celor care mi-au raspuns in legatura cu introdusul Kiwi-ului. Cred ca o sa incercam si noi, dar ii voi scoate samburii. Asa am facut si cu rosia si a fost ok.
O duminica placuta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Da... Am uitat ce era mai important

La multi ani puiutilor de 19!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Multumim de urari si uram si noi la multe lunite puiutilor nascuti pe 19 si mamicilor care se sarbatoresc azi!

SORANA jos palaria pentru vointa de a slabi si pt. rezultate!

Sanatate multa puiutilor bolnaviori!

Mamicile care le aveti cu homeopatia, stiti cumva ce ar merge pentru nas infundat, fara niciun alt simptom? Il voi suna eu maine pe drul meu, dar nu stiu sigur daca lucreaza sapt. dinainte de Craciun.

Nu scriu mai mult ca sunt cu Alex in brate si da din maini si din picioare.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput