Floricele de liliac Mai_Iun !Vin Sarbatorile(43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Vero, felicitari pentru progrese!:*

Cris - daca tot iti plac asa mult gemanutzele, ce spui, "te bagi":)?
Eu cred ca daca as primi un asemenea "cadou" m-as bucura mult, si as concluziona ca trebuie sa fiu mamica de 3 copilasi:) - acum nu ma sperie... insa pentru mamicile care au avut/au gemanutzi! Sunt convinsa ca depun eforturi, cu satisfactii duble;)!

Lumy - admirat gargarite! Cit sunt de expresive si frumusele!

Maribell, sa va fie de bine achizitiile si vaccinul si sa nu mai faceti febra! Sanatate si pupici!
Retinut cu Aramis, blah zic si eu!
Sanatate si refacere rapida si la ochisor!
2 Maria:)? @ sa fie, daca asa iti spune inima, si mai ales iti doresti! Pups i succes! Vreau sa aud asta de la tine!

Virgi, copiii nostri chair seamana:)! Asa face si Mateo cu ceea ce primeste in lingurita:)) si tot de distractie!
Cu balansatul, parca ar face sex?:) Si noi tot "acolo" suntem:))...
CIt despre "littel hekper" - nu ai uitat de colaj, da:)?

Vivela, eu sper sa fie o faza treactoare si la voi, si la noi! Sper sa nu se fi dus binele, de la casele noastre! Doar noi avem copii cuminti, bine crescuti la sin, purtati, etc:)), nu"? Asta pentru ca "pisicul" sa fie linistit;).

Flory - noi am facut sideremia si hemoleucograma completa. AU fost lucrate bine, numai din singe din degetel... Nu vreau sa dam fier ... profilactic.

Nana, sincer imi pare rau... ca nu am ajuns la timp cu ajutorul meu, insa, asa cum ai spus, voi trimite direct catre mamica puiului Davind.

Va pup pe toate si sper sa dau curind pe la voi!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna seara mamici... sau mai bine zis buna noapte, ca mai e putin si e 2 ora.
Iata ca ne-a iesit si noua primul dintuk!
Si inca o noutate:Beatrice sta singura, singurica in fundulet! I-am facut si niste pozici pentru papi azi.

Fetelor, m si eu o nelamurire cu BLW, si va rog, sa ma scuzati, sunt sigura ca s-a discutat aici despre asta o groaza, dar nu mai am posibilitate sa citesc tot din urma. Am vazut pe youtube filmuletul ala vestit cum un bebe de vreo 6 luni rupe cu gingiile aproape o trime dintr-un coponel si il inghite aproape intreg! Pentru mine a fost ceva horror! Va rog nu dati cu rosii in mine, dar vreu sa inteleg cat de bine e pentru stomacelul unui bebe de 6-8 luni sa degere alimentele bucati?
Mie imi surade idea sa manance copilul singur (sa nu fie hranit) si sa aleaga cea cei place dintre cateva alimente. Pentru ca ma chinui pana acum cu Camita,la 4 ani, cu fraza preferata: Mami, hai hraneste-ma!" Dar imi suride doar teoria, ca in practica... am aplicat-o o data si cred ca nu mai repet asta curand. Si iata ce am patit. Ii dadeam lui Bety mar copt cu lingurita. Dupa cateva lingurite luate intinde manutele sa ia ea bucata de mar. I-o dau, ce se paote intampla, doar e piure?! O duce la gura, nici nu pot sa zic ca a luat gura plina, dar la un moment dat incepe sa se inece, se face toata rosie, ochii inlacrimati, si nu poate nici sa tuseasca bietul copil. Nu stiu, dar nu mai am curajul sa risc asa, mai ales cu bucati de fructe si legume.
... Nu zic -nu- ferm, dar cel putin nu asa timpuriu.
Scuze, daca nu am fost coerenta, dar imi e cam greu sa-mi adun gandurile la ora asta.

Pup si noapte buna la bebici si mamici!

Mergi la inceput

Va vine sa credeti? Eu inca bantui pe aici...
Am mai citit din urma dar n-am memorizat mare lucru la ora asta.
Le zic bun venit mamicilor noi: Lumy, Sofie_iubi - aveti niste fetite tare dulcele!

Mergi la inceput

Ma mai tulbura o intrebare la ora asta... Voi ce cadouri le luati picilor de Craciun? Camitei i-am luat o carte cu activitqti pentru varsta ei, o bluza cu "hello Kitty", si, mai vrea sa-i aduca Mosu' un coffe maker sau mixer! Acum 2 ani a primit de la Mos un fier de calcat si pana acum e una din jucariile preferate. De fiecare data "calca" hainutele in rand cu mine.

Fug la somn ca se face 4 dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Buna dimineata! Si eu vin dupa o noapte in care nu cred ca a trecut o ora fara sa ma trezesc, dar la "succesul" asta au contribuit amandoi picii mei, si culmea mai mult cel mare!

NANA, superb mesajul tau si foarte frumoasa initiativa ta si a lui Cris!

VERO, legat de meniul ala, evident contine cereale, ca americanii au o obsesie cu cerealele Mie sincer mi se pare mult prea putin 2 lingurite pe masa pana la 8 luni. Eu nu ii contorizez cat mananca, il las sa pape cat vrea (oricum mult mai mult de 2 lingurite), are nevoie de vitamine deja. Si chiar nu cred sa renunte la laptele matern de tot, ca doar ii dai o singura masa solida, maxim 2, nu? Ii e foame si in rest, nu? Si mie mi-e tare drag sa=l alaptez dar cred ca deja spre un an laptele matern are mai mult rol de imunizare si tot mai putin de hranire.

CORINA mama, da ce ai tu ca toate babele binevoitoare se leaga de tine si copilul tau? Ai tu fatza mai neajutorata asa? Mie in locul tau mi-ar fi sarit capacele de mult

ANOUK, multumim de urari, sa aveti si voi sarbatori fericite si sa ne reauzim cu bine in noul an! Multa sanatate soacrei!

MAMANATI, eu lui Alex i=am luat ceva jucarioara de aia plina de butonase, lumini si culori, "music maker" sau cum ii zice, de la V-Tech, lui astea ii plac. Am vrut sa-i iau un jumper dar ala pe care il voiam era mult prea scump pt. bugetul nostru si din experienta jucariile tare scumpe la noi n-au prea avut succes sau au fost folosite un timp atat de scurt incat n-a meritat investitia.

MAMANATI, legat de BLW eu nu pot sa te ajut, ca nici eu nu sunt adepta, sunt mult prea panicoasa.

MARIBELL, wow, tu esti zen, ai rabdare pana la eco fara sa-ti iei un test de sarcina? Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum vreti voi!

VIVELA, te cred ca esti terminata daca nu doarme d toata ziua, eu sunt terminata si cand dorm pe rand, cum se culca unul se scoala celalalt (asa cu se intampla in majoritatea zilelor) d-apoi sa nu doarma unul toata ziua Alex are 2 reprize se somn de vreo ora fiecare in cursul zilei.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Neatza mamici si bebici!

Nana, foarte frumos mesajul pentru David!

Vero, multumim pentru linkul cu rochitele , chiar aseara m-am intalnit cu tipa si am luat rochita de Craciunita pentru Patricia!
Legat de diversificare, mi se par cam multe cereale pe acolo, dar interesant ca au portii mai mici la legume si fructe, si Patricia mai bea ft putin lapte dupa o masa de solide si nu-mi place, ma gandeam sa reduc cantitatea. Acum mananca cca 100 gr de solide si cu chiu cu vai mai bea 70-80 de ml de lapte dupa...
Dar spuneam si mai demult, pt ea mancare reprezinta tot laptele, daca-i e foame nu vrea sa vada altceva, asa ca in ultimul timp dau intai lapticul si pe urma legumele/fructele. O avea ceva? Ca peste tot am citit ca se face invers, oare se digera mai usor legumele si fructele decat laptele si de-aia?

Marylena, bine ca Tudor e sanatos si felicitari pt micul prezentator Matei! Ai dreptate, cam multi Mosi in ziua de azi, sunt pe toate drumurile, si in magazine, si pe strada, ma intreb ce mai inteleg copiii. Eu cand eram mica il vedeam pe Mos ca pe ceva supranatural, stiam ca intra pe horn la casa si pe gaura cheii la bloc si eram fascinata, cred ca m-ar fi dezamagit sa-l vad asa, in carne si oase, azi mai slab, maine mai gras etc.

Anouk, sarbatori fericite! Lasa, chiar daca nu vor fi la gura sobei si cum ti le-ai fi dorit acum, oricum vor fi cele mai fericite pt ca sunt primele alaturi de Nick!

Vivela, din cate stiu, motive de ingrijorare sunt cand bebe doarme mai putin de 8 ore adunate in 24 de ore. Si asta mai multe zile la rand. Poate e doar o faza prin care trece, poate invata ceva acum - ridicatul in picioare, mersul in 4 labe etc - si atunci e mai agitat. Pe noi thuja ne-a ajutat sa dormim mai bine, pe voi nu? Ca ziceai ca i-ai dat acum la vaccin. De chamomilla stiu ca iarasi linisteste bebelusii. Dar cel mai bine ar fi sa-l duci la homeopat, poate ii gaseste remediul lui constitutional.
Oricum, legat de somnul de zi, in cartea aia cu no cry sleep solutions spunea ca trebuie sa faci ORICE ca bebe sa doarma ziua , respectiv leganat, adormit in pat cu tine etc, pt ca e esential pt somnul de noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Salutare, salutare

Wow, Maribell, ce ma bucur pentru treaba cu scufita, sa dea DD sa fie asa cum iti doresti tu...si multa, multa sanatate papusicii Antonia. Sa ne tii la curent ...cu vestile.

Corina, parca ai magnet la toate babele binevoitoare...

Aaaaa, apropos de faza cu multi Mosi....Matei azi se pregatea sa mearga cu tati si bunicul afara in parc, cu sania si ii spune lui tati: "Vezi ca ai un cadou in pantofi"...Se uita taica-su si gaseste o jucarioara din aia mica de la ou Kinder. Matei : "Ti l-a adus Mos Nicolae"..."Pai, Matei, Mos Nicolae a trecut, acum poate o sa mai vina la anul".."Nu, nu, ti l-am pus eu acolo dar m-am prefacut ca sunt Mos Nicolae"...
De-aia zic, noi chiar credeam in Mos Craciun, venea seara, pe usa de la balcon sau pe fereastra, lasa cadoul sub brad si ...gata. Acum ei vad peste tot Mosi...UUUffff....

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna ziua!

Cred ca m-ati dat diparuta', insa am avut un motiv intemeiat, pt care n-am intrat pe forum, si anume: de Luni (13 Dec) am fost internata cu Justina in spital avand bronsiolita.
De ieri suntem acasa cu tratament iar Luni mergem iar la cabinet (m are mici' secretii in nas si in bronhii).
Asa frica imi e, ca odata facuta, se poate repeta, avand multi factori alergeni: in primul rand frigul, puful, fumul, parfumul, clor, praful..etc.
Am o stare nu prea buna..
Merg sa-i dau supica, sa vad daca papa..ca in spital numai lapte a papat.

O zi buna, si multa multa sanatate!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Ioanact, sanatate multa micutei Iustina.

PS: am mai adaugat pozici cu noi...daca vreti sa ne vedeti...

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare

nu-s in the mood pt forumeala, vroiam doar sa urez sanatate multa puiutilor si sa va zic, celor care cauta costumase de craciunei si craciunite pt cei mici, ca am vazut in oferta de la kiabi (ca o tot primesc si pe mail si prin posta) un fel de salopete dragute - si pt fete si pt baieti la 36 de lei. daca va tenteaza, cred ca e catalogul si pe site-ul lor.
(eu nu prea am inclinatii de gen, adica n-as da 36 de lei pt o costumatie de 1 zi sau 2...).

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput