Floricele de liliac Mai_Iun !Vin Sarbatorile(43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna seara,

In primult rand LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi! Sa fiti sanatosi, frumosi si fericiti!

Moni_or, Ioanact merci pentru raspuns referitor la cadouri. M-am gandit si eu la vreo jucarie cu butoane si luminite, muzicuta pentru Beatrice, dar are multe de la chicco de la botez. Asa ca m-am gandit ca ii iau o rochita in care sa mergem prin ospetii, ca asta ne lipseste. Ioanact,apropo, bine ai venit si sanatate multa Iusrtinei!
Anouk, bun venit si tie!

Maribell, asteptam cu nerabdare sa ne aduci o veste frumoasa! Sa fie asa cum va doriti!

Noi suntem inca new in ale diversificarii, avem nu mai mult de 2 saptamani. Tot tzitzi e de baza. Din cereale ii fac hrisca praf si ii dau de 2-3 ori pe saptamana. Papam mar ras. De saptamana ce vine incercam legume facute in steamer.

Cris nici la BB n-a fost umflata gingia cand a aparut dintucul. Ce-i drepta s-a trecut si fara febra, nesomn sau mare agitatie. Acum se vede bine si a doua liniuta jos.

Sorana, sa stii ca si Cami e inebunita dupa Banica. Cu ce placere s-ar fi dus cu Matei la concert.

Mira, multumesc pentru raspuns. Nu sunt total impotriva acestui sistem, ca acum am cautat filmuletul de care am scris (deocamdata nu-l gasesc) dar am gasit fimulete cu fetitele Carlei acum.. Sunt asa de scumpe cum papa ele din fruct si legume. Vad ca si ele papa bucati mici, dupa cum spui si tu. Mi-as dori sa mearga si la noi asa struna. Mai am o intrebare, daca ii dau acum cu lingurita si apoi mai tarziu ii dau felii/bucati e posibil? Sau no sa mai vrea sa manance singura odata obisnuita hranita cu lingurita.
Imi da-ti va rog si mie un link din care as putea sa ma documentez mai bine despre blw.
Mai e ceva: din cate vad in filmuletul cu fetitele Carlei ele iau alimentele destul de incet sau calm/linistit, nu stiu cum sa zic. Bety, in schimb a insfacat bucata de mar copt si o baga in gura cu o repeziciune de parca n-o hranisem cu zilele.

Cam astea vroiam sa zic,
si va doresc o seara frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Mira, multumesc pentru raspuns. Nu sunt total impotriva acestui sistem, ca acum am cautat filmuletul de care am scris (deocamdata nu-l gasesc) dar am gasit fimulete cu fetitele Carlei acum.. Sunt asa de scumpe cum papa ele din fruct si legume. Vad ca si ele papa bucati mici, dupa cum spui si tu. Mi-as dori sa mearga si la noi asa struna. Mai am o intrebare, daca ii dau acum cu lingurita si apoi mai tarziu ii dau felii/bucati e posibil? Sau no sa mai vrea sa manance singura odata obisnuita hranita cu lingurita.
Imi da-ti va rog si mie un link din care as putea sa ma documentez mai bine despre blw.
Mai e ceva: din cate vad in filmuletul cu fetitele Carlei ele iau alimentele destul de incet sau calm/linistit, nu stiu cum sa zic. Bety, in schimb a insfacat bucata de mar copt si o baga in gura cu o repeziciune de parca n-o hranisem cu zilele.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mandra mamica de 2 comori Emilia-Beatrice (10-iun-2010) si Camelia-Nicole (20-aug-2006)

Nati, in primul rand uite aici un link foarte util: http://pepitzel.blogspot.com/search/label/Baby%20Led%20Weaning%20%28Teoria%29. Informatiile sunt traduse din cartea lui Gill Rapley despre BLW. Daca poti cumva sa faci rost de carte, ar fi si mai bine, caci acolo gasesti exact exemple, testimoniale ale mamicilor care au abordat aceasta metoda, intrebari si raspunsuri.
Intrebai daca poti sa incepi BLW dupa ce ai inceput diversificarea cu piureuri. In carte scrie ca se poate incepe la orice varsta, insa cu cat mai repede (dar nu mai devreme de 6 luni), cu atat copilul tau va fi mai pregatit la 1 an (cand nu se mai bazeaza doar pe lapte in alimentatie si incepe sa aiba devoie cu adevarat si de vitaminele si mineralele oferite de solide) sa manance singur si corect absolut tot ce are nevoie.
Cat despre avantul spre mancare... of, initial asta era si problema noastra... Imi era tare frica tocmai pentru ca Maia se avanta la banana, de exemplu, si musca din ea atat cat ii intra in gura. Cu timpul insa, a inceput sa manuiasca foarte bine mancarea, sa muste cate putin, si sa mestece.

Sper ca ti-am raspuns la intrebari cat mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Buna,

Avem si noi de ieri doi dintisori.
Nici noi nu dormim.
Sanatate puiutilor bolnaviori si la toata lumea.
Raportez si eu -14Kg. Mai am 21 si gata.

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

FELICITARI pentru Sorana si Bia
pentru kilogramele pierdute

Bravo voua, eu de abia vineri cand trebuia sa plec la serbare si sa ma imbrac m-a izbit frontal cruda realitate: nu mai am nimic cu ce ma imbraca, nu ma mai cuprinde nimic. Daca acasa stau mai mult in pantaloni de treining si tricou, nu realizez exact amploarea dezastrului in care ma aflu. Am +20 kg. Si m-au apucat crizele si jalea. Eu dupa ce am nascut, nu numai ca nu am dat jos, dar vad ca acumulez mult si bine. Dar imi bag mintile in cap....

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

mommy_to_be multumesc!
Simptomele sunt exact ce descrii tu la Maia: harait si ii curgea nasul.
Ea a m racit de 2 x, odata cand a inceput Ioana gradinita (tot asa haraia), dr de fam mi-a zis sa-i dau humex iar daca face febra antibiotic, insa n-a fost cazul. I-a trecut intr-o sapt jum..a doua oara, cand am botezat..tot asa, intr-o sapt jum i-a trecut cu humex. Acum, la fel am zis ca-i trece cu humex, dar pe zi ce trece se agrava, se adunau secretiile, pana au ajuns in bronhii.
La 2 zile a facut febra, de 2 x..cu toate ca-i faceam si aerosoli.
Am vb cu dr de fam si mi-a zis sa-i dau augmentin, dar ea avand multe secretii m avea nevoie si de alt medicament.
Aaa, si varsa..de la secretii, chiar si secretiile.
Eu zic sa mergi maine la dr cu ea, s-o asculte la plamani.
Sper sa nu fie cazul si la voi, doar iti zic cum a fost la noi.
Nu vreau sa te sperii.
mamanati multumesc!
biajitaru felicitari pt dintisori si pt kg pierdute!
Apropo de Justina, imi doarme de la 17, ce-o fi cu ea
Si azi a papat bine, atat legumele cat si fructele (azi i-am dat para cu mar).

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Hola hola, vreau sa ajutam si noi cazurile prezentate , sustinute de voi, Nana, Cris, imi dati detalii pls

scurt raport asupra noastra :) nu am fost prezente luna trecuta pe la voi :(
sunetm bine, aprox
avem 2 dintisori,
am avut febra 3 zile am si facut enteroviroza ,
acum avem muci prezenti, cu toate astea ne place sa ne dam cu www.facebook.com/album.php?aid=2066943&id=1481586821&l=e572d693f7" target="_blank">SANIAcu bigbrother,
nu mai prea papa blw ok , a avut avant super ok , dar acu cred ca din cauza mucilor si-a cam pierdut apetitul ca nu prea papa bine
asteptam sarbatorile, ne cautam linistea si pacea sfanta, ce-a ce va dorim si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata!
Poftiti la un ceai/cafea calda!
Felicitari fetelor pt kg pierdute!

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata,

Multumim de cafeluta.
Eu is daramata dupa noptile nedormite. Ieri abia daca a dormit o ora in timpul zilei. Ma bucur ca e sanatos dar e energic rau mai frate.
Acu se uita la mine si rade .
Am avut si musafiri am gatit am facut prajituri. Miercuri plecam la Bv. Trebuie sa fac si bagajele. O sa fie ca la nebuni ca trebuie sa luam:patut, scaunel, cadita, pampersi, hainute... tot tacamul.
Bradut noi inca nu am facut ca o sa facem la Bv. Vaccinul de 6 luni il facem tot la Bv.
In rest alte noutati nu mai am.
Papam bine si crestem pe zi ce trecem.
Au bagat ceva hainute cu specific si la Auchan. A fost 16 lei un body.
Nu mi s-a parut mult fata de ce am mai vazut si vb Vivelei pt cateva zile e ok.
Va pup si sa aveti o zi frumoasa.

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

'neatza mamici si bebici....
in sfarsit suntem bine, atat eu cat si TONY.....

LENA IUBITA....PE UNDE ESTI????
SORANA.....MERCISI FELICITARI PT -10KG...ESTI TARE!!!
TATYANA.....SIGUR CA O SA VA ANUNT....
faza e ca nu sunt de loccurajoasa, dar nu-mi permit sa astept inca un an doi, pt ca am o varsta....nu vreau sa fiu privita ca o bunicuta de catre prietenii copiilor mei.biata mea mama asa a patit cu mine si colegii mei.
MARY....MERCI MULT
am avut si febra, nu stiu daca de la vaccin, dar a trecut, a trecut si ochisorul.....mai tusim noaptea, dar cred ca e prea uscat aerul....
MONIKA....., faza e ca simt ca sunt insarcinata si de aia am rabdare.adica altceva nu are ce sa fie....zic eu.......
MARILENA.....MERCI DIN SUFLET ......
IOANACT.....MULTA SANATATE IUSTINEI
CRIS.....ESTI O DULCE
ARTU.....DULCI
MIRA....MERCI MULT ....SI MII DE FELICITARI DINTZOASEI MICI MAIA....NOI INCA NU AVEM NICI-UN DINTE
NATI....MERCI MULT , LA CAT DE NEBUNA SUNT....IMI DORESC GEMENI, DAR EU NU SUNT IN STARE SA AM GRIJA CUM TREBUIE DE TONY, DAR INCA 2.dar se pare ca ma marcat faptul ca nu am avut frati sau surori, iar acum imi doresc pt tony toti fratii din lume

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata ! Ce miscare slaba pe aici !

bebelusilor din data de 19 si 20 !

Felicitari Sorana si Bia pentru kg date jos, eu am daor unul singur de dat jos si ajung la kg dinainte de nastere, dar se incapataneaza acul cantarului si nu vrea sa coboare deloc ... bine, recunosc ... nici nu ma stresez si mananc orice si oricat, ca si pana acum .

Artu si Nana : am abdicat din grupul noastru si mi-am facut cont pe facebook ca ajunsesem sa ma enervez ca toti prietenii mei imi trimiteau pozele in link facebook si nu puteam sa ii vizionez ca nu aveam cont ... curata marsavie dupa parerea mae dar asta e.
Fetelor ... spuneti-mi si mie cum va gasesc pe voi acum pe facebook .

Sofia are 3 reprize de somn in timpul zilei, adunate pe parcursul zile ar fi cam 4 ore.

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput