Floricele de liliac Mai_Iun !Vin Sarbatorile(43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Maribell : scuza-ma ca te intreb, dar poate nu am inteles bine ... ziceai ca Tony nu a vazut zapada decat o dat si ca acum aveti zapada mare si nu iesiti afara ??? Am inteles bine ? Nu iesiti in curte la aer?

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Buna dimineataaaaa!

Multumesc mult de felicitari, eu va povestesc de izbanda mea in lupta cu kg nu doar sa va impartasesc bucuria mea, dar si sa mobilizez pe acelea dintre voi care au nevoie si doresc sa revina la forma de odata. Daca eu reusesc (care-s o mare gurmanda si pofticioasa), sigur poate reusi oricine

Am fost la concert la Banica, dupa o ora si ceva am plecat, Matei se plictisise, dar a fost dragut cat a fost..Ne-a placut.

Fug ca am o mie de treburi adiministrative, ieri am stat mai mult de 2 ore sa impachetez cadouri, nu am luat decat pentru copii (ai nostri si ai prietenilor nostri) si m-am straduit sa le impachetez frumos, cu panglici si funde si etichete, adica l-am ajutat cu drag pe Mos

O zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

roksy cauta floricele de liliac la cautare

Citat:
Fetelor ... spuneti-mi si mie cum va gasesc pe voi acum pe facebook .

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

La multe lunite si anisori, sarbatoritilor de azi: Diana, Nicolas Timotei si Teodora!

Dupa ora 13 mergem la dr la control. Va tin la curent cu ce-a ne-a zis si cum e Justina (maribell ).

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

PAI CE SA ZIC ROCSY.....
cand a nins prima data am iesit , normal afara..si a doua zi, dar a facut febra si nu era sa ies cu ea afara.apoi a fost viscol si batea vantul ca turbatul, iar....nu am putut sa o scot afara.....iar azi am profitat de soare si am iesit afara, insa o dor ochii la soarele oglindit in zapada.nu stiu cat ia placut.....¿¿¿¿
cat despre facebook....spunene numele cu care ti-ai facut cont si te cautam noi....ca sa fie mai usor

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

Ola,

la multe lunite floricicilor din 19 si 20!!!!

Felicitari fetelor cu kg pierdute. Eu nu am reusit sa ma tin de nicio dieta si eu chiar trebuie sa pierd kg... am fosty azi la ortoped, din cauza durerilor mari de picior....efectiv schiopatam groaznic de tare si mi-am facut curaj sa ma duc, si mi-a dat o veste f proasta. Eu am fost operata in adolescenta la sold si acum am coxartroza . Nu prea mai e nimic de facut, decat sa suport durerile, pana imi voi pune proteza ( dr a spus sa incercam sa o mai tinem pana pe la 28-30 de ani) . Cand m-au operat mi-au spus ca asta va urma dar speram totusi sa nu fie adevarat. In ianuarie mi-am facut programare la nutritionist si o sa incep si eu o dieta, sper sa fie ceva care sa mearga si pe alaptat , pt ca nu as vrea sa renunt - macar pana la 1 an 1 an jumate.

Maribell, de mult vreau sa iti multumesc ca l-ai pus si pe vic printre floricicile craciunoase.

Noi am cumparat cadourile pt craciun ( pt bebe, si nepoti) cam de 3 saptamani si acuma am vazut ca pe site-ul de unde am luat 2 jucarii ...acuma iti mai dau una gratis...mmmm( poate m-am grabit putin) . Nepoatei de 3ani si 7 luni i-am luat un scaun de masa pt bebe, cu accesorii... ( scaunul de masa pt vic mi-l aduce sora mea de sarbatori si cred ca ea va fi incantata ca va avea scaun si pt bebele ei) si pt nepot am luat un set de scule si un mini aragaz cu oale si unelte de bucatarit ( la gradi se jaoca mai mult cu fetele prin bucatarie:), iau lui vic ii aduce mosul o zornaitoare , un melc care merge si lumineaza, si 2 jucarii de baie. + o carte cu animale cu copertile groase...e terbil de incanta de carti ,se uita la imagini si le pipaie, dar ar vrea sa smotoceasca filele...si nu as vrea sa le distruga inca de pe acum .

Eu am luat jucarii de pe misenashop . ro - pentru cei mai mari- sunt la preturi evident mai bune decat de nichiduta... ..Si oferta cu platesti 2 primesti 3 e pe famouskids . ro. -

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lenabum

roksy cauta floricele de liliac la cautare
Citat:
Fetelor ... spuneti-mi si mie cum va gasesc pe voi acum pe facebook .

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

mersi lena

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana1234

Ola,

Felicitari fetelor cu kg pierdute. Eu nu am reusit sa ma tin de nicio dieta si eu chiar trebuie sa pierd kg... am fosty azi la ortoped, din cauza durerilor mari de picior....efectiv schiopatam groaznic de tare si mi-am facut curaj sa ma duc, si mi-a dat o veste f proasta. Eu am fost operata in adolescenta la sold si acum am coxartroza . Nu prea mai e nimic de facut, decat sa suport durerile, pana imi voi pune proteza ( dr a spus sa incercam sa o mai tinem pana pe la 28-30 de ani) . Cand m-au operat mi-au spus ca asta va urma dar speram totusi sa nu fie adevarat.

Cea mai fericita mami de Victor Andrei ( 15.06.2010)

off ... imi pare tare rau de problema ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna ziulica!
Pe fuga,miezosul e tare plangacila..are rosu in gat,dar ne tratam,sunt tare obosita
Yoyoyo,ai PM
Multumim de raspunsuri cu privire la dintisori!
Felicitari fetelor pentru kg in minus..eu am slabit la inceput,acum nu ma pot opri din mancat,pe bune,oricat as balota,niciodata nu sunt satula,nici nu m-am mai urcat pe cantar de frica...oricum cred ca bate intre 56-62
Offff,sanatosi sa fim!!!!!!!!!!

Cristina,si Seby bebyin asteptarea lui Mos Craciun www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Multumim pentru urari, la 7 luni raportam 6,660 kg (putem sa o punem mascota la Metallica cu greutatea asta )
Azi am papat cu drag avocado, urda, dovleac si clementine. Am inceput de vreo cateva zile sa ne jucam de-a vati ascunselea - isi trage paturica pe cap si chicoteste sub ea pana incep sa intreb "Unde-i Dora?" dupa care isi da jos patura de pe cap si rade in hohote.

Ada, mamica de Timea Christiane (6 ani 1/2) si Teodora, 20.05.2010

Mergi la inceput