Floricele de liliac Mai_Iun !Vin Sarbatorile(43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Intrebare Voi le dati kiwi puiutilor vostri? Daca nu, de la ce varsta se da, si de ce?

Mira, mamica implinita si fericita cu perfect, Maia-Alexandra (11 mai 2010)

http://community.webshots.com/user/maia_alexandra?action=publicAlbums

Eu le dau fetelor kiwi cel putin saptamanal, de la 7 luni deja. Le tai doar partea verde, pana la samburi, in fasii subtiri. Eu stiu ca doar samburii pot provoca probleme. La noi n-a aparut niciun efect secundar.

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Am terminat de citit, dar nu mai am puteri de scris multe..

Va zic doar ca tocmai cand credeam ca nu ma mai pot surprinde "remarcile prietenoase" la adresa copilului si a mea, vine viata si bate filmul
Ies din mall azi dupa amiaza, cu copila agatata la pieptul meu, infofolita si calduta . Ma opresc sa scriu un sms, inainte sa plecam spre casa, moment in care se apropie o tanti de mine, sa imi dea o crenguta de nu-stiu-ce-care-aduce-noroc. Zic nu, multumesc. Iar tipa se uita la Maria si exclama: "A inghetat de frig, doamna!!!".
M-a pufnit rasul, pur si simplu.

Pupam bebeii bolnaviori si nedormitori!
pt mamici!

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

fetelor ia priviti la aceste indicatii privind hranirea cu solide...
cantitatile imi par mult mai mici decat cele "europene", di daca nu ma insel nu se merge pe atat combinatii de legume
eu as cam reduce cantitatea de supa pe care o primeste Matei caci tare mi-e teama ca va renunta la san... 2 linguri pare excelent :D
astept un feedback
Age-by-Age Guide to Starting Solid Foods
age 6-8mth
Baby should be getting cereals, fruits, and veggies -- in addition to three to five nursings or 24 to 32 ounces of formula
6 to 8 months: Breakfast

2 tablespoons of infant cereal. No need to stick with rice -- try other grains like oats and barley too.

6 to 8 months: Lunch

1 to 2 tablespoons of infant cereal, 2 tablespoons pureed fruit or vegetables (applesauce, ripe mango, sweet potatoes, or peas).

6 to 8 months: Dinner

1 to 2 tablespoons of infant cereal, 1 to 2 tablespoons fruit or vegetables (like pureed carrots and squash, banana, or pureed apricots).

http://www.parents.com/baby/feeding/solid-foods/menus-by-age/?page=5

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna seara,
cu somnul nu pot sa-mi dau cu parerea ca noi n-am avut probleme insa a avut si emma o perioada buna in care ziua dormea fix o jumatate de ora cam de 2-3 ori pe zi,acum vad ca si-a revenit imi doarme legat si 3 ore,sper sa o tina

wow maribell sa ne dai si noua vestea buna ,esti o curajoasa

noi suntem in urma tare cu diversificarea asa ca am zis sa accelerez un pic procesul sa n-o mai lalai asa ca acuma facem 8 luni si nu mancam decat niste amarate de fructe si legume si alea cu cantec

aaaa si astazi emma a reusit sa cada din pat,am zis ca-mi sta inima din loc da era inevitabil,de cateva sapt nu mai aveam deloc control asupra ei,se catara si pe 2 perne puse una peste alta asa ca astazi mi-am luat ochii de la ea cateva sec si am auzit buf....cred ca a cazut pe o parte pt ca era rosie o parte a capului si un pic pe obraz langa ureche,partea nasoala e ca a cazut pe parchet....sper sa nu aiba nimic pe viitor.....ideea e ca in seara asta sotul a venit cu tarcul in dinti pentru ca deja eram isterica,mi-era mila de ea cand o vedeam acolo dupa plasa ca un catel dar cel putin e in siguranta.....am obisnuit-o in living cu mine pe canapeaua intinsa,o aveam sub ochi tot timpul si mai puteam face ceva si la bucatarie fiind aceeasi camera si mica ca si spatiu,in 3 pasi eram la ea insa daca nu mai are stare....
va las,noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

am vazut extrasul de la nana si m-am cam intristat....m-as fi asteptat la mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Buna seara dragelor....iaca am terminat si eu de culcat copii si am intrat sa vad ce fac floricelele.

Despre noi: Tudor nu a mai facut febra, rezultatul la coproparazitologic si coprocultua a iesit negativ dar la 2 zile dupa ce a avut temperatura mare...am obs. ca are pe tot corpul o iritatie. Am crezut initial ca dermatita atopica de care nu scapam dar care la el s-a manifestat numai pe fata, s-a extins pe tot corpul. Am dat cu Av. Trixera dar nu s-a ameliorat deloc...asa ca iar fuguta la dr. sa vedem ce este? M-a linistit dr., mi-a spus ca e o reactie a organismului dupa febra si ca in 3 zile trece. Asa a fost, acum pe seara, la baita am obs. ca nu mai are nimic pe corp. Dar ramanem in continuare maraiti si uraciosi si vrem numai plimbati si dansati in brate. Dar nu ma mai plang de nimic, nici de sutele de treziri de peste noapte, de nimic...bine ca sanatos.

Azi am avut si noi serbarea de la gradi cu Matei (scuze de off topic dar tr sa cra-cra si eu....) iar Matei a fost foarte dragut. Si-a facut rolul de prezentator impecabil. Pe urma erau asa haiosi cand au dansat ... Doamne, am ras cu lacrimi (au un prof de dans super, super). Apoi a venit si Mos Craciun si sa te tii ce bucurie pe ei... A fost foarte frumos, sa vezi copiii cum isi desfaceau cadourile, cum cotrobaiau ei pe acolo...

Dar ce sa zic...Mos Craciun a venit la gradi, A mai venit si la tati la serviciu, mai vine inca un Mos si in seara de Ajun, la o prietena de-a mea, unde ne vom intalni cu multi copilasi, plus ca mai lasa si ceva cadouri pe acasa, sub brad, pe la casele bunicilor...Cam multi Mosi...

Acum fug si eu la culcare...va doresc weekend placut tuturor!

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Imi pare rau ca nu am apucat sa citesc ce-ati mai povestesc, doar am spicuit nitel.
Pupam pe Emma Tatianei sa treaca sperietura cazaturii. Nicolas sta in tarc intre niste perne ca inca ne mai balanganim nitel(am pus si pozici la semnatura) si il stiu cel mai in siguranta cand fac chestii care nu suporta amanare (ex. pipi ) Sta cumintel (cand are chef), dar dupa 10-15 minute maaaaaxim se arunca intre perne si incepe sa urle ceva de genul "nu ma vezi ce prabusit sunt? ia-ma o data de aici!"
Asa, ca o uimire.. cresc puiutii astia asa de repede! Il vad pe Nicolas ca deja comunica cu mine si ma topesc toata! Ieri de ex. isi punea prosopul in cap si astepta sa intreb eu unde e Nicolas. Cum auzea asta, lasa prosopul in jos si radea.
Azi a gasit un pantofior de-al lui pe pat si incerca sa-l puna in picior!! Ma rog, nu va inchipuiti ca s-a legat si la sireturi, dar era clar ce vroia sa faca cu pantoful.
Poate ai vostri bebei fac mai demult chestii d-astea si nu va mai surprind, dar la noi acum incep asa, mai coerent, si e foarte palpitant!
Am fost azi la vaccin (a propos, noi facem vaccin in FIECARE luna! m-a zapacit de cap si de buzunar) si nu a luat decat 100 gr in ultima luna , dar a luat 4 cm!! Doctorul a zis ca e ok la 9,6 kg cat are acum si 74 cm.
Stiu ca voi tot dati fier la bebei, aici nici macar nu a amintit de asa ceva. Mi-a zis numai sa incep sa-i dau carnita deja, dar de vita ca are mult fier. Oul dupa 8 luni si pestele dupa 11 luni. A, si sa incep si cu iaurtel.
L-am intrebat si de faptul ca nu face kk in fiecare zi si mi-a zis sa nu-mi fac probleme daca nu il deranjeaza in vreun fel. (nu dati cu rosii, asta zice nenea doftoru')
In fine, noi duminica plecam in Atena pentru ca se opereaza soacra mea de inima si o sa stam cel mai probabil pana de Anul Nou. Deci s-au dus pe apa Sambetei toate planurile mele de cantat colinde la gura sobei, miros de cozonaci si cadouri sub brad. Asa mi-s de trista.. Sunt primele sarbatori ale lui Nicolas si o sa stam prin case straine..
Deci, avand in vedere ca nu o sa mai intru un timp, vroiam sa va transmit toate gandurile mele bune de sarbatori, sa petreceti zile frumoase inconjurate numai de oameni dragi, sa fiti multumite, impacate si sa intrati in anul care vine cu zambetul pe buze. Sa nu va ganditi la lipsuri si la greutati, ci la faptul ca ati fost binecuvantate cu copilasi sanatosi care nu pot aduce decat frumos in viata voastra.
Hai, ca am intrat cu totul in butoiul cu albastreala..
Pupici multi de la noi si sa ne revedem cu bine.

Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
Nicolas in actiune, Pozici proaspete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

La multi ani David!

Multumesc din suflet tuturor fetelor SPECIALE care ne-au ajutat! Gestul vostru m-a emotionat mult de tot, mai ales ca stiu ca unele dintre voi ati "rupt" dintr-o indemnizatie de 600 de lei, altele va straduiti sa va descurcati cu doi copilasi...

Tatiana, si eu speram la mai multisor, mai ales ca se anuntasera mai multe fete, dar e bine si asa, chiar daca nu toata lumea a apucat sa contribuie acum, o pot face de acum inainte, direct in contul lui Ledi.

povestea stelutei de mare
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
www.sos-animale.ro/?x=show&sel=11" target="_blank">poti ajuta si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Fete scumpe, eu mai rarutz;)~

Sorana - super cu formitele, ce am gasit eu nu m-a multumit...nu mai are nimeni "drum" la ikea, sa puna la posta si pt subsemnata, contracost, formitele frumoase?:)

Nana, waw! Tu "te-ai calatorit" si intilnit cu nora ("pentru mama") si cu fetele Carlei? Braaavo! Vreau si eu!!!
Eu nu am mai reusit sa ma descilcesc cu ebankingul, si alea, alea... Daca insa o fac si trimit catre tine, ca tu sa virezi mai departe, cred ca nu e decit binevenit, in prag de Craciun. Zi da, zi da:)!

Legat de apa in urechi, nici eu nu am tinut cont, ba chiar am insistat sa se obisnuiasca cu apa: si pe ochi ii dau uneori, cind sunt deschisi, intentionat... sa nu miriie cind o fi vreo vorba de inot... ca m-am mai inmuiat cind am nanicul lui Mateo mi-a povestit de copii care au luat ciuperci si nu au reusit o vindecare usoara... Deci Iasul sta prost si la asta.... Offf...

Mira, noi la 6 luni am facut analizele, au iesit bine, si nu administram fier profilactic..

Corina, si tu ai forme:((? NUmai eu nu am. chiar, nu mai face nimeni plimbari in Ikea? Pe zapada asta, nu cred... dar cine face si are chef, in viitor sa ma ajute: plss!!! Si pentru mine un set de formitze:)!

Lumy - bun venit! Felicitari pentr "curaj":).

Laura - am achizitionat condimentele si sper ca miine sa prestez si eu la aluat. Nu sunt f priceputa, insa voi refuza vehement orice ajutor:)! Voi lucra singura;). Multumim pt idee si felicitari pentru cit de buna gospodina esti!

Artu - de cind cu ceaiul, nu ai sesizat nimic schimbat la Sabina? Cred ca am mai intrebat.
Si noi apa, doar din pahar. Eu, desi i-am cumparat canutza cu cioc, am rezistat tentatiei de a i-o oferi. Apa ii dau cind "cere", vazindu-ne pe noi bind.
Noi trecem printr-un pasaj de somn naspa. Imi reprosez cumva: poate se datoreaza unei reprize de cearta, intre mine si frac-miu...sau poate are alte cauze...ideea e ca e a 5-a noapte, din care ultimele 3, in care Mateo numai nu o ia la mers prin pat... Atit ce se foieste, se sperie dak ii cade suzeta, adoarme in agitatie sau nu reuseste sa adoarma... se trezeste in plns... Unde vreau sa ajung: tot pe mine doarme cel mai bine:). Deci la noi "purtatul" este inca obicei - dar nu ma pling ca ma deranjeaza, cita vreme ii e lui bine. De-ar reveni la obiceiul somnului bun...
Piciorul gol, categoric:, din cele citite. Unii spun ca nu va mai suporta incaltamintea... dar eu cred ca toate vin cu timpul. Mateo nu a avut cind sa invete cum e cu, si cum e fara, el mereu freaca picioarele sa scoata papuc, soseta, orice, insa cred ca e doar instinctiv.

"dau drumul" mesajului asta ai sper sa revin, desi se foieeeste, doamnee!!!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Buna fetele?
Ce mai faceti?
Noi binisor,nu am mai avut timp sa intru ieri,am impodobit bradul,iar apoi tati a facut pe dj-ul iar eu cu Sebi am dansat,l-am invatat cum sa tina manuta la vals,la tango,sa fie barbat adevarat,sa conduca o doamna
Piciul e tot certat cu somnul,azi noapte s-a trezit din ora in ora,si nici nu-l pot adormi imediat pentru ca el se trezeste direct in picioare,zici k e somnambul..eu zic ca poate ii apare si lui vreun dintisor,desi nu e gingia imflamata,prea e marait,roade tot,si geme cand roadeOfff,nu stiu ce e,dar sper sa-i treaca
De dimi,sotul s-a jucat cu el de la 5 cand s-a trezit,ca sa mai dorm si eu,iar cand iesiea din camera(la baie sau dupa cafea)Sebi bebi plangea dupa el si il striga mamaaaaaE criminal

Ma tot tin sa va multumesc din suflet ca ati fost receptive la ideea mea si a nanei,de a o ajuta pe Leditia,inseamna enorm pentru mine nu numai pentru ca este o fata extraordinara cu un suflet imens,ci si pentru ca am vazut ca suntem unite,si desi au mai fost certuri pe aici,la gretati conteaza sa ne aratam solidare.
Fug ca maraie,nu v-am citit,dar promit sa o fac

Cristina,si Seby bebyin asteptarea lui Mos Craciun www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Of Cris,... vorbim de acelasi copil?
Si eu ma intrebam sincer daca nu e somnambulism, pt ca face anumite gesturi de parca ar fi treaz, ridica picioarele la gura, scoate suzeta, miriie, ride, plinge - in somn... Iar eu, dimineata la 5 l-am adormit in brate si a dormit pe mine, pina la nu stiu ce ora... ca eram frinta, dupa o noapte de veghe.
Ma cauta cu picioarele si ma loveste - ca suprafata de sprijin pentru impins... dimineata repet: eram zombie...
Si inca ceva: ciupeste intr-un stil, mai ales de sini...si in mod special de sfirc, atunci cind vrea sa se ridice...si are nevoie sa se traga cu putere inspre in sus... Ioi:)!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput