Nov-dec2010.Felicitari Syl. Ana_vio, pissi!!(169)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

hello...nu am disparut beatrice dar nu prea aveam ce sa spun..symo ala se numeste activity center..maysaa mea e o cuminte rade cu gropite..ma tine treaza cam 2 ore dimineata pe la 5 6 sau 7...si vrea neaparat cel putin 30 de min din timpul ala sa fie tinuta in brate si plimbata altfel tipa..tipatura adevarata nu plans..nu stiu de unde a invatat...ziua e mai cuminte..si la noi patul ei are ace
syl refacere rapida si felicitari..
ana_vio felicitari esti o curajoasa

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Ca nu ti se tine o fisa medicala.... Astepti mult cu totusi ca ai programare facuta.... Oricum, pus intr-o postura urata! E ok pediatru tau? Sincrr sunt chiar disperata pt ca am nevoie deun medic iar medlife grivita arfi super pt ca e si aproape de mine!

Kitty, de pisicutza Eva!!!

crisu, eu stiu ca se fac fise medicale, insa e adevarat ca nu se respecta programarile si tb sa astepti, dar eu merg la dr-ul asta {e patroana de la medlife}de cativa ani cu nepoata mea si am mare incredere in ea. plus ca sunt mai multi dr pediatri acolo, deci poti sa mergi la oricare, ca sunt ok, pe unii ii stiu de pe sectia de pediatrie din spital, de cand a fost internata nepoata mea acolo...

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ana_vio, felicitari!!

Hera, cea mai buna idee este sa muti baita mai devreme. Eu asa am facut la Maria, se trezea bine dupa baita, era f activa.
Fluturasha, in afara de energia debordanta cum te simti? Eu am seara o depresie de zile mari. Am plans intr-o seara mai mult de o ora. Dar pe zi sunt f vesela, optimista si plina de elan.:(

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Si eu sunt epuizata.Nesomn. Plus ca nu stiu cum naiba fac de raceasc, acum iar alaptez cu masca.Va dati seama ca mie inca imi vine........ciclu.Maine merg la dr, sa vedem cand decide sa ma chiureteze. N-am trecut niciodta printr-o astfel de procedura si mi-e putin frica ca nu stiu in ce consta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Hera, am vorbit cu pediatra si mi-a spus ca nu e bine sa manance prea des dar daca nu reusesc altfel sa nu il las sa zbiere de foame in niciun caz. Al meu a luat 1.500 si nu a parut speriata . Eu sunt obisnuita de la Emanuel care a luat foarte mult in greutate in primele luni.

Cat despre program...al meu e de sock. Doarme cate 5-10 minute ocazional in timpul zilei si mai are doua portii de somn oarecum fixe: de la 12/13-15/16 si de la 18/19-21/22. Dupa ultima tura de somn facem baita si la 12-12.30 nani... nici mie nu mi se pare ok baita asa tarziu dar nu il pot seta altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Si eu sunt epuizata.Nesomn. Plus ca nu stiu cum naiba fac de raceasc, acum iar alaptez cu masca.Va dati seama ca mie inca imi vine........ciclu.Maine merg la dr, sa vedem cand decide sa ma chiureteze. N-am trecut niciodta printr-o astfel de procedura si mi-e putin frica ca nu stiu in ce consta.

Beatrice, sanatate multa! Si eu sunt inca racita, nu mi-a trecut si nu stiu cand o sa-mi treaca, abia astept sa-mi repar nasul, tusesc destul de uratel inca si uneori am senzatia ca fac si febra. Nu mare, dar ... oricum nu placuta.
Bafta multa maine!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Ana_vio, felicitari!!

Hera, cea mai buna idee este sa muti baita mai devreme. Eu asa am facut la Maria, se trezea bine dupa baita, era f activa.
Fluturasha, in afara de energia debordanta cum te simti? Eu am seara o depresie de zile mari. Am plans intr-o seara mai mult de o ora. Dar pe zi sunt f vesela, optimista si plina de elan.:(

_

Vasari, eu sunt bine, dar am ajutor, nu stiu ce m-as fi facut fara. Delia are program de mancare si somn foarte bine definit. De altfel mananca foarte foarte mult - parerea mea la cat de mica e, trebuie neaparat sa-i dau si LP la fiecare masa, altfel nu se satura. Bine ea a fost si mica rau, am venit cu ea acasa cu 2280 gr si in 2 sapt (am reper de cand a venit pediatrul si a vazut-o) a ajuns la 3000 gr. In sfarsit are si ea 3 kg!!!

Hera, cred ca Vasari are dreptate, eu ii fac baie Deliei pe la 19 aprox., apoi mananca si doarme si inainte sa ma culc eu pe la 23 aprox. mai mananca o data, astfel incat pot sa dorm si eu legate aprox. 3 ore. Apoi se mai trezeste pe la 2 si pe la 6 aprox.

Mami fericita si implinita de Iulia si Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Imi vine sa vorbesc singura! Eva mananca cu foarte mare pofta si acum a vomitat destul de mult! Problema e ca de la ora 10 cere intr-una san.... S-a saturat si vrea doar sa se joace cu el! Nu vreau sa ajung la suzeta.... Ce sa fac!?
Cate dintre voi i-ati dat suzeta la bebei?

Kitty, de pisicutza Eva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Symo, de unde ai cumparat jucaria cu fetita, baietel si catel? Pune poze cu Diana si jucaria, te rugaammmm!!!
Anymona, cum a fost la serbare? Noi luni avem serbare.
Syl, refacere rapida!!! Cred ca ar trebui sa incepi sa mananci cate putin si sa bei multe lichide. Doctorii ce spun?

Claudia, mami de Patrick (30.10.10) si Nicholas (25.11.04)

De la Miniblu (49 lei) si au o gama mai mare cu cei 3 nazdravani. O sa fac si poze astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Miruna, as face fata meselor, dar nu nesomnului. sa vina o perioada mai usoara. La Ema cum a continuat?
Fluturasha, eu sunt singura cu fetele (pe M nu o mai duc la gradi 2-3 luni), dar ma descurc f bine. Greu e seara cand vine sotul meu. M devine dificila pentru ca-i cresc asteptarile, galagioasa... nu o mai lasa pe Sara sa doarma si tot asa. Dar asta e felul ei, un copil plin de energie. Cred ca e si varsta de 3 ani mai dificila.

Si mica mea zambeste dupa fiecare masa de mai multe ori pana adoarme. Ma topeste.

_

Mergi la inceput