Nov-dec2010.Felicitari Syl. Ana_vio, pissi!!(169)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Lore e la medlife? Nu am auzit lucruri prea bune despre ei!
Sugubina, multumesc! Ai avut dreptate! Azi noapte s-a trezit fata mea pt ca facuse mult pupsi si a papat putin san! Ieri de la 5 pana la 12 tot a cerut papa..... Acum doarme bustean!
O iubesc si o ador!!! Scoate niste sunete atat de dulci iar de 2 zile zambeste in somn! Eu atunci spun ca o mangaie ingerasii!!!
Apropo, are gropita in obrazul stang

Kitty, de pisicutza Eva!!!

Vai ce dulceee! In batrani se spune ca o vede pe Maica Domnului si rade. Asa face si Dienuca, rade din coltul gurii, dar acum, are si momente in care rade cu glas.
I-am luat aseara un sirag cu o fetita Julia, un catel Patrick si un baietel Wayne, care se agata de manerul carutului sau la patut. Se uita pe rand la fiecare si moare de ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna dimineata,
Raportam o noapte in care am papat des. Nu stiu ce sa mai fac cu bebele meu, parca se trezeste prea des sa manance. Azi-noapte a mancat cam la 1,5 ore, o singura data s-a trezit dupa 2 ore.
Astazi mi-am propus sa-l lasa mai mult in patut, nu-l mai iau in brate fara motiv. Cred ca daca e schimbat, mancat si sunt langa el, poate sta in patut. Oricum il alint, il mangai, vorbim, ne jucam, dar sa stea in patut, ca s-a ingreunat si ma doare spatele.
Offf...ce frig e astazi!!! Cum mai ies afara pe gerul asta? Computerul imi arata acum minus 7 grade si la ora 14 vor fi minus 4 grade...brrrrrr....
Cred ca astazi doar il imbrac bine si aerisesc cu el in camera (geamul larg deschis vreo 5 minute, ca racesc toata casa si depindem de caldura data de RADET ). Nu am ITP la masina, ca ma duceam la CORA cu ei, Nicholas adora locul de joaca de acolo. Si ma relaxam si eu la un frappe

Mergi la inceput

Symo, de unde ai cumparat jucaria cu fetita, baietel si catel? Pune poze cu Diana si jucaria, te rugaammmm!!!
Anymona, cum a fost la serbare? Noi luni avem serbare.
Syl, refacere rapida!!! Cred ca ar trebui sa incepi sa mananci cate putin si sa bei multe lichide. Doctorii ce spun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Symo, de unde ai cumparat jucaria cu fetita, baietel si catel? Pune poze cu Diana si jucaria, te rugaammmm!!!
Syl, refacere rapida!!! Cred ca ar trebui sa incepi sa mananci cate putin si sa bei multe lichide. Doctorii ce spun?

Claudia, mami de Patrick (30.10.10) si Nicholas (25.11.04)

a fost o serbare frumoasa, iar copiii au fost foarte veseli si implicati desi a tinut aproape 3 ore. Multe costume, multe dansuri, multe coregrafii....deci destul de obositor pt copii si pt parinti. Eu am foarte mari emotii si sunt ff stresata la astfel de manifestari asa ca la final eram epuizata de parca eu topaisem pe scena. A fost foarte emotionant momentul aparitiei Mosului. Toti au ramas cu gurile cascate, apoi au inceput sa-l atinga, sa-l mangaie, sa-l imbratiseze, sa se laude cat de cuminti si ascultatori au fost, il ajutau sa mearga, sa coboare scarile, le straluceau ochii de emotie si bucurie. Mi-au dat lacrimile cand i-am vz cu cata intensitate cred in Mos Craciun si mi-am adus aminte de copilarie
Am avut noroc de un animator excelent cu un super costum de Mos...arata ca desprins din povesti

multa bafta lui Nicholas luni la serbare!!!!

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Claudia, mami de Patrick (30.10.10) si Nicholas (25.11.04)

a fost o serbare frumoasa, iar copiii au fost foarte veseli si implicati desi a tinut aproape 3 ore. Multe costume, multe dansuri, multe coregrafii....deci destul de obositor pt copii si pt parinti. Eu am foarte mari emotii si sunt ff stresata la astfel de manifestari asa ca la final eram epuizata de parca eu topaisem pe scena. A fost foarte emotionant momentul aparitiei Mosului. Toti au ramas cu gurile cascate, apoi au inceput sa-l atinga, sa-l mangaie, sa-l imbratiseze, sa se laude cat de cuminti si ascultatori au fost, il ajutau sa mearga, sa coboare scarile, le straluceau ochii de emotie si bucurie. Mi-au dat lacrimile cand i-am vz cu cata intensitate cred in Mos Craciun si mi-am adus aminte de copilarie
Am avut noroc de un animator excelent cu un super costum de Mos...arata ca desprins din povesti

multa bafta lui Nicholas luni la serbare!!!!

Mergi la inceput

Uf....l-am trimis de 2 ori...sorry!!! Scriu de pe tel si e mai greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Miruna la fel suntem si noi tot cu foamea nene. Mai are aproape o sapt pana face o luna si el deja a luat 1 kil 200. Mie mi se pare f mult. Nu face altceva decat sa manance apoi mai si da afara apoi sughit si tot asa cum spuneai si tu. Plus schimbat ca reuseste sa faca pipi si pe el... Nici nu stiu dc e normal asa...Tu ai vb cu pediatra ta? Eu mai am putin si ajung la controlul d eo luna si o intreb atunci. E ok sa manance atat?...

Dar tu de ce te mai mulgi si nu ii dai direct de la san? Scuze dc ai mai spus dar nu am fost pe faza. Dupa ce ii dai san parca ziceai ca-i dai si biberon cu LP, cati ml ii mai dai?

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Nu am mai reusit sa intru pe motiv de bebe certat cu somnul. A avut zile in care a dormit o ora, doua cel mult. Motivul este simplu: foameeea! Nu am mai vazut mancacios ca el. Din pacate din acelasi motiv mai si regurgiteaza in jet, apoi intervine sughitul si se declanseaza un cerc vicios care tine cu orele. Azi mi-am propus sa notez cat mananca

MIRUNA mami de Emanuel Alexandru (20.11.2003) si Iustin Adrian (5.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Bebele meu nu are cat de cat un program. De ex dupa baita nu se culca mai devreme de 00.30. Nu stiu cum sa fac sa adoarma. Lorena nu era asa, ii faceam baita la 21.00, ii dadeam sanul si gata nanica. Sunt atat de diferiti copii astia...chiar dc sunt frati.

Voi cum procedati? Nu mi se pare sanatos asa.

Mergi la inceput

Of, asa este, copiii sunt diferiti, chiar daca sunt frati. Nicholas a dormit si a mancat din 3 in 3 ore pana la vaccinul de la 2 luni. Apoi, noaptea a inceput sa rareasca mesele si pe la 3 luni a inceput sa rareasca si mesele de ziua. Patrick, in schimb, mananca haotic si foarte des (de multe ori si la o ora). Legat de somn, Patrick nu adoarme imediat dupa baie, desi papa dupa ce il imbrac. In schimb, Nico papa si apoi nani cel putin 3 ore.
Eu astazi ma simt slabita, sunt ametita, cred ca din cauza vremii. Plus trezitul de N ori peste noapte Am baut lapte, cafea, am mancat...acum am mancat si un mar, degeaba, ma simt ametita rau, parca as fi drogata Si nu stiu ce m-a apucat sa citesc despre vaccinuri, reactii adverse si m-a apucat o teama... Si la Nico am patit la fel, imi venea sa plang cand mergeam sa-i fac vaccin si nu dormeam noaptea anterioara de emotie. Offf...urasc acele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Symo, abia astept sa ainceapa Eva sa vada si sa perceapa cat de cat ce e in jurul ei!!!
Noi maine facem o saptaman!:)
Ne iubim mult si ne alintam mult si iubim muly si tzitzi lui mami ca imi da laptic bunnnn!!!! Orice suportam ct de cat dar cand e vb de foameeeeee ,avem niste plamani!!!! Si cand primeste tzitzi asa sunete cute scoate!
Dienutza cum si-a reglat somnul si mesele?

Kitty, de pisicutza Eva!!!

Mergi la inceput