Nov-dec2010.Felicitari Syl. Ana_vio, pissi!!(169)
Raspunsuri - Pagina 9
MSymo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisuletzul Symo, abia astept sa ainceapa Eva sa vada si sa perceapa cat de cat ce e in jurul ei!!! Noi maine facem o saptaman!:) Ne iubim mult si ne alintam mult si iubim muly si tzitzi lui mami ca imi da laptic bunnnn!!!! Orice suportam ct de cat dar cand e vb de foameeeeee ,avem niste plamani!!!! Si cand primeste tzitzi asa sunete cute scoate! Dienutza cum si-a reglat somnul si mesele? Kitty, de pisicutza Eva!!! |
Apropos de reglatul somnului si a meselor, nu e cazul sa disperi, sa te intrebi mereu: dar a mea de ce nu papa atat sau de ce nu doarme atat?. Recunosc ca si eu mai spuneam uneori: oare cand va manca 120 ml sau cand va dormi mai multe ore noaptea si...usor, usor, vin de la sine toate. Fiindca o hranesc cu LP (n-am avut lapte decat 3 sapt), am avut nopti ff linistite cu trezit la 2-3 si apoi la 6-7, acum s-a mai decalat cu o ora. In rest papa cam la 3-4 ore si nu aceeasi cantitate la fiecare masa, are si ea stomacelul ei, digestia ei, doar nu-i robot, nu?
Multa rabdare si iubire si ai sa vezi cum creste Eva!
Vasari spune:
Kitty, si noi avem 2 reprize de-astea: una pe la pranz, mai scurta, si una seara, care tine vreo 3 ore. Eu o iau in brate si o plimb, mai ascultam muzica, ne mai jucam putin cu Maria, ii fac atunci baita... incerc sa umplu timpul, dar ii dau si laptic. Daca-si papa degetele si cauta in jur primeste papa fara restrictii. Cred ca sunt perioadele lor de veghe, dar ne vor langa ei.
Bebelusii nu isi dau seama ca suntem persoane diferite, ei ne vad ca pe o extensie a lor si nu inteleg de ce nu stam lipiti.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
mirunam spune:
Vasari cu Emanuel a fost un chin cu somnul. De la 2 luni a inceput sa doarma bine noaptea pentru ca am trecut la LP in completare si ajunsese la 5 ore legate. Apoi a inceput iar sa se trezeasca si a continuat asa pana la 2 ani . Pana pe la 1 an bea lapte, apoi a trecut pe trezirile pentru ceai si cateodata pentru joaca . Imi este groaza ca Iustin va lua aceleasi apucaturi, cu atat mai mult cu cat LP parca nu il hraneste deloc... mananaaaanca continuu si tot ii este foame. Iar eu mai mult de un biberon nu produc
Ca sa va dati seama ce copil "cuminte" am de azi dimineata si pana acum, in timpul intervalelor de somn am scri pe forum si am incercat sa spal un geam de caramida de sticla de cca 3*3m si abia acum am terminat . Curatenia mea de Craciun se va termina pentru Craciunul viitor
ral_eli spune:
vasari ca sa treaca depresia. si eu am avut , plangeam cu bebe in brate, acum zic ca mi-a mai trecut.dar cred ca tie iti este si mai greu cu inca un copil mic .
si eu sunt nedormita, dc dorm 3 ore adunate pe noapte declar o noapte reusita. sper sa ne reglam si noi, candva.
eu visez la o baie fierbinte cu spuma, cu muzica in surdina si sa stau acolo pana mi se increteste pielea de la degete, in locul dusurilor de 2 minute de acum
mami de Robert Petru
douradoudou spune:
eu am alaptat si cand eram racita si nu mi-am pus nici o masca.si nu a patit nimic maysaa
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
Olgutzika spune:
Hello!
Apropos de intrebarea daca le punem ceva sau nu la gura piticilor: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159448
Kitty, si al meu vomita cand mananca precum haplea. Si tot asa, pe nas, pe gura, mi s-a facut rau cand l-am vazut, mi s-a rupt sufletul de el. Mai vomita asa urat cand il apuca scremutul imediat dupa ce a mancat, imi vine sa plang de mila lui cand il vad. Pediatra mi-a zis ca e sfincterul dintre esofac si stomac imatur si ca atata timp cat nu vomita asa dupa fiecare masa, nici macar zilnic, iar copilul ia in greutate, are tonus normal, etc, nu putem vorba de reflux gastro-esofagian asa cum ma temeam eu...
Alina, eu cred ca nu e depresie, cred ca foarte multa oboseala, furtuna hormonala si mai cred ca toata ziua esti incordata sa le faci fata asa cum merita fetelor, iar seara, cand iti vine ajutorul, defulezi O sa treaca si perioada asta, o sa iti intri in ritm
Si mai spun ca si eu am alaptat fara masca racita cobza imediat dupa ce am ajuns acasa, si racita era si Sophie, si piticul a scapat nevatamat. Se pare ca preiau din lapte din anticorpii pe care ii dezvoltam noi in timpul virozei.
Sugubina, gagicile tale au toate motivele sa ramana cu ochii albastri, la noi ar fi o mare minune, ca doar bunicii nostri materni ( al meu si al lui Radu ) au avut ochii albastri. Cam mare potriveala sa mai avem noi, la doua generatii dupa ei, cate o recesiva pitita pe acolo, si sa se mai si intalneasca Dar eu sper, ca prea sunt albastri acum
Gata, atat mi-o fost! Va
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
danaint spune:
Am bagat si eu o tura proaspata de poze. Dintre care ultima e de azi dimi, il prezinta pe musiu Lucas amuzindu-se la maxim de mami si aparatul ei de fotografiat
Vasari spune:
Olguta, s-ar putea sa ai mare dreptate!
Am uitat sa-ti spun ca ai niste copii minunati si tare scumpi!!
A, si vorbind de nume, Vlad era al nostru pentru baiat.:)
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
lore76 spune:
buna seara fetele,
cine imi spune si mie cum se da bonisanul, se pune in lapte sau direct in gurita???
Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna
sugubina spune:
Buenas!
beatrice75 succes maine la dr sa ne spui cum a fost. Puate scapi de chiuretaj .
Noi am fost azi cu Ilinca la spital inapoi sa o vaccinam-BCG.Pt ca s-a nascut cu 2kile nu i-au facut atunci. Acu avem peste 2500 si e ok de vaccinat. Ce credeti ca am patit?! Era program doar Miercurea de la 10-13! Sa mor nu alta..Evident usa inchisa acolo, nici macar sa pot sa ma rog de ei. Deci revenim..Iar ruaga-te de mama sau socrela sa stea cu Mara, iar drumu ala pana acolo.. In fine ata ete..Romanica.
Cu constipatia sa stiti ca si eu fac parte din club. Tanjesc la zilele cand papam fructe dimi la mic dejun si imediat ma trecea. Acu fac undeva pe dupamasa si de vroo doo zile iese si sange! Sigur e un hemoroid ceva :(
Acu bag o salata mare ca de vara asa- cu veti, rosii si ciapa. Sa am fibra.
Auziti chestia cu constipatu e de la alaptat?
Cris - bebeii muncesc mult cand sug la titi, nu e ca la bibe ca in 10min au terminat 100ml. Deci ea suge - da cantitatea e mica si consuma si calorii pt ca munceste la supt. Daia cere mereu. Nu e ca nu ai tu lapte bun, sau ca tre sa ii dai suzi.
(eu am dat suzi la Pufice)
Symo Diana face ca Puficele cu sculatu-tot cam asa la 2-3 si la 6-7. Prost e ca ma scol eu la 2 de ex, dar ma culc peste minim o ora, dau milk la amandoo, bibe, fac o sesiune de schimbat pampers (vad ca fac cacuta dupa ce manca)+o sesiune de muls ca sa am ce da si la 7.
Miru nici eu nu prea produc lapte..Cam 100ml la 4-5h. ziua le mai pun la san, da e dupa noroc daca vor ele sa apuce bine titi, ca daca nu il baga si il molfaie.
ral_eli si eu visez sa ma spal pe cap:) Poate azi cine stie-dc e scris in stele..
Olgutica sa vezi ca ii raman albastrii-am citit eu ca sare o generatie. Kiss la bebe mancacios Vladut.
Lore eu am un bibe mic mic care se foloseste pt dat medicamente. Acolo am pus 10-15 pic, amestecat cu un strop de lapte. Si cand Puficele urleaza rau rau le bag ala mic si il sug pe tot nici nu isi dau seama. Tot asa le dau si calciu, solutia aia, il amestec cu milk in bibe mic si il dau. Incearca si tu.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna