Nov-dec2010.Felicitari Syl. Ana_vio, pissi!!(169)
Raspunsuri - Pagina 10
crisuletzul spune:
Sugubina, e placerea ei sa adoarma la tzitzi! De la Suzeta isi face greata si o arunca!.... Acum iar e treaza de vreo 2 ore!ii fac baita cu aceasta ocazie!
Kitty, de pisicutza Eva!!!
Hera25 spune:
Eu cred ca e de la faptul ca suntem statice rau acum. Asa am patit si la Lorena primele luni groaznic si m-am mai dres dupa ce am inceput sa fiu activa sa ies la plimbari...Nu cred ca e de la alaptat...
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina Auziti chestia cu constipatu e de la alaptat? sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna |
Lidia_P spune:
citat din mesajul lui lore76 buna seara fetele, cine imi spune si mie cum se da bonisanul, se pune in lapte sau direct in gurita??? Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna |
eu am pus pana acum numai in lapte cam 15 picaturi ca noi avem 2 luni
Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag
Lidia_P spune:
noi am fost aseara la vaccinul de 2 luni....am ales sa mergem pe cel de la stat....am fost tare cumintei si nu am plans...numai i-am tras vreo doua parturi la nas la doctorita
am facut putine temeratura, 37.8 si i-am pus un supozitor cu paracetamol si acum suntem bine
astazi am dormit aproape toata ziua, cred ca am fost obositi de la injectie
Ioana_Mami spune:
HELPPPPFetele printesa mea de vreo 3 saptamani nu face kk singura...
Plange pana se inegreste si iese afara doar cu supozitor...care nu se dizolva...il elimina intreg si apoi iese si cacuta...
Se mai loveste cineva de problema asta?
Stiu ca nu e bine cu supozitor dar altfel nu face...am incercat ceaiuri , chestii nebunii...
Pediatra spune ca se va regla ca este problema de adaptare DAR totusi prea se chinuie micuta mea...
Mentionez ca nu e constipata deoarece consistenta este pastoasa..
Va rog un sfat!!!!
lore76 spune:
MERCI sugu si lidia
ioana, si la noi au fost zile cand se chinuiau sa faca si am folosit supozitorul pe care la fel il eliminau dupa care iesea si kk dar la urmatorul scaun le lasam sa se screme si ele, si faceau singurele, deci eu o data le ajutm eu, o data le lasam sa faca singure. sper ca ai inteles ceva din explicatia asta de analfabet......
Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna
Lidia_P spune:
citat din mesajul lui Ioana_Mami HELPPPPFetele printesa mea de vreo 3 saptamani nu face kk singura... Plange pana se inegreste si iese afara doar cu supozitor...care nu se dizolva...il elimina intreg si apoi iese si cacuta... Se mai loveste cineva de problema asta? Stiu ca nu e bine cu supozitor dar altfel nu face...am incercat ceaiuri , chestii nebunii... Pediatra spune ca se va regla ca este problema de adaptare DAR totusi prea se chinuie micuta mea... Mentionez ca nu e constipata deoarece consistenta este pastoasa.. Va rog un sfat!!!! Fercita de printesa Raisa Maria (29.10.2010) |
si eu am aceasi problema inca de la nastere...eu ii dau doua gurite de apa plata fiarta ca alt fel nu iese afara ....am incercat toate nebunile si nu merge nimic....nu trebuie sa te speri...am cunostinte a caror copii au fost constipati pana la 2-3 ani si nu au nici o problema pana in prezent....
eu am consultat mai multi pediatri si toti mi-au spus ca nu o sa il afecteze cu nimic daca ii bag supozitor....eu am schimbat si formula de lapte din aceasta cauza si tot nu a functionat....cica nu este problema daca nu ies chiar si 3-4 zile daca piticul nu plange de durere....noi din ziua a 3 deja incepem sa urlam
mi s-a spus ca in timp se va regla...mai ales dupa ce incepem sa diversificam mancarica mai ales cand o sa le dam sucuri din fructe
Ioana_Mami spune:
Lidia sa iti dea D-zau sanatate!!
Imi pare rau ca si tu te te chinui dar totusi ma linisteste ca nu sunt singura!
Te pup si sper sa se regleze si puiutii nostrii repede
anymona spune:
citat din mesajul lui Ioana_Mami HELPPPPFetele printesa mea de vreo 3 saptamani nu face kk singura... Plange pana se inegreste si iese afara doar cu supozitor...care nu se dizolva...il elimina intreg si apoi iese si cacuta... Se mai loveste cineva de problema asta? Stiu ca nu e bine cu supozitor dar altfel nu face...am incercat ceaiuri , chestii nebunii... Pediatra spune ca se va regla ca este problema de adaptare DAR totusi prea se chinuie micuta mea... Mentionez ca nu e constipata deoarece consistenta este pastoasa.. Va rog un sfat!!!! Fercita de printesa Raisa Maria (29.10.2010) |
Si eu sunt in clubul mamicilor cu bb-i constipati. Face kk doar cu supozitor cu glicerina. Dr zice ca nu-i problema si ca se va regla singur in timp. Cica sup cu glicerina nu da dependenta si nu-i afecteaza in niciun fel. Mi-a zis sa nu-l las sa se chinuie si sa-i bag 1/2 supozitor taiat pe lungime in fiecare zi. Si asa fac...
Multi si sa dea DD sa scapam cat mai rpd de problema asta!!!
Recunosc ca mor de ciuda cand aud unele fete care se plang de bb-i kkciosi .....vreau si io!!!!!
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
ratusca83 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anymona
Si eu sunt in clubul mamicilor cu bb-i constipati. Face kk doar cu supozitor cu glicerina. Dr zice ca nu-i problema si ca se va regla singur in timp. Cica sup cu glicerina nu da dependenta si nu-i afecteaza in niciun fel. Mi-a zis sa nu-l las sa se chinuie si sa-i bag 1/2 supozitor taiat pe lungime in fiecare zi. Si asa fac... Multi si sa dea DD sa scapam cat mai rpd de problema asta!!! Recunosc ca mor de ciuda cand aud unele fete care se plang de bb-i kkciosi .....vreau si io!!!!! Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) |
si eu intru aici..a mea fara supozitor nu iese afara..eu nu o lasa sa se chinuie ..in fiecare zi ii bag cate o jumatate si apoi imediat iese..tot la fel, face pastos...
Intrebare!! ce culoare are caca la ai vostriiiiii??? a mea face galben amestecat cu verde...m-am speriat tare..am sunat pediatra si mi-a zis ca este normal atata timp cat nu are diaree..ca este de la LP si fierul care il ia......
pupiceiii multiii