Nov-dec2010.Felicitari Syl. Ana_vio, pissi!!(169)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Girls, ma pregatesc. Maine ma duc la spital, gata la 12.00 am operatia. Sa va ganditi la mine. Am sa intru pe net pe seara sa va scriu noutati despre mine.
Nu am avut deloc timp sa intru pana acum, am facut bagajele si acum nu avem gaz, deci nu merge centrala, deci e f frig.
Am un pic emotii, dar nu prea multe. Sper sa ma tin tare pana la sfarsit.
Va pup pe toate

38+ Roberta Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

Girls, ma pregatesc. Maine ma duc la spital, gata la 12.00 am operatia. Sa va ganditi la mine. Am sa intru pe net pe seara sa va scriu noutati despre mine.
Nu am avut deloc timp sa intru pana acum, am facut bagajele si acum nu avem gaz, deci nu merge centrala, deci e f frig.
Va pup pe toate

38+ Roberta Maria

HAI PISSI!!!! Mult curaj, refacere rapida si bb sanatos!!!

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

buna seara

astazi nu am intrat ptr ca nu am avut net. am fost la controlul de o luna si sunt suparata tare, bebe a luat numai 500 g si cica nu este bine sa ii dau mai putin san si mai mult lapte praf si pe langa asta i-au iesit niste bubite pe fata parca au puroi inauntru si mi-a zis ca poate fii suprainfectie cu stafilococ. off si pe zi ce trece parca se intind mai mult. imi pare rau ptr fetele care au probleme cu contipatia la bebei.... noi facem si chiar mult

in rest m-am apucat de decorat casa de craciun

a intrebat cineva de bonisan...eu ii pun 10 pic intr-o lingurita si ii dau

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

HELPPPPFetele printesa mea de vreo 3 saptamani nu face kk singura...
Plange pana se inegreste si iese afara doar cu supozitor...care nu se dizolva...il elimina intreg si apoi iese si cacuta...
Se mai loveste cineva de problema asta?
Stiu ca nu e bine cu supozitor dar altfel nu face...am incercat ceaiuri , chestii nebunii...
Pediatra spune ca se va regla ca este problema de adaptare DAR totusi prea se chinuie micuta mea...
Mentionez ca nu e constipata deoarece consistenta este pastoasa..
Va rog un sfat!!!!

Fercita de printesa Raisa Maria (29.10.2010)

Si eu sunt in clubul mamicilor cu bb-i constipati. Face kk doar cu supozitor cu glicerina. Dr zice ca nu-i problema si ca se va regla singur in timp. Cica sup cu glicerina nu da dependenta si nu-i afecteaza in niciun fel. Mi-a zis sa nu-l las sa se chinuie si sa-i bag 1/2 supozitor taiat pe lungime in fiecare zi. Si asa fac...
Multi si sa dea DD sa scapam cat mai rpd de problema asta!!!

Recunosc ca mor de ciuda cand aud unele fete care se plang de bb-i kkciosi .....vreau si io!!!!!

si eu intru aici..a mea fara supozitor nu iese afara..eu nu o lasa sa se chinuie ..in fiecare zi ii bag cate o jumatate si apoi imediat iese..tot la fel, face pastos...

Intrebare!! ce culoare are caca la ai vostriiiiii??? a mea face galben amestecat cu verde...m-am speriat tare..am sunat pediatra si mi-a zis ca este normal atata timp cat nu are diaree..ca este de la LP si fierul care il ia......

pupiceiii multiii

mami de Ana-Maria!- 30.10.2010

Robert face maro deschis spre galben si e f lichid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

Va pup pe toate

38+ Roberta Maria

CURAJ PISSI!!!!!

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Mult curaj pissi!

Mami fericita si implinita de Iulia si Delia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

buna seara

astazi nu am intrat ptr ca nu am avut net. am fost la controlul de o luna si sunt suparata tare, bebe a luat numai 500 g si cica nu este bine sa ii dau mai putin san si mai mult lapte praf si pe langa asta i-au iesit niste bubite pe fata parca au puroi inauntru si mi-a zis ca poate fii suprainfectie cu stafilococ. off si pe zi ce trece parca se intind mai mult. imi pare rau ptr fetele care au probleme cu contipatia la bebei.... noi facem si chiar mult

in rest m-am apucat de decorat casa de craciun

a intrebat cineva de bonisan...eu ii pun 10 pic intr-o lingurita si ii dau

of sashenka...imi pare rau ca nu ati venit cu vesti prea bune de la consultatie. In leg cu greutatea lui bb io zic sa nu-ti faci prea multe griji. Si Robert a luat in prima luna numai vreo 500 g, dar dr meu a zis ca se mai intampla ca unii bb-i sa aiba un start mai lent dar apoi recupereaza. Nu mi-a zis nimic de LP. Bine, al meu e si prematur si e normal sa fie mai lent...
Dar dc ii dai mai putin san o sa scada productia...
Pt bubite ti-a dat ceva?

si spor la decorat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Multumesc, girls. E asa ciudat sa imi vad numele langa "motate". Parca e ireal. Nu imi vine sa cred
Bebelu - am ,luat nr tau de telef sa iti dau mesaj cu vesti. E ok pt tine?

38+ Roberta Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

HAI PISSI !!!!!!!

mult curaj si recuperare rapida !

_

LOREDANA, mami de printese
MIRUNA 07.05.2005 si ANTONIA 10.12.201O

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

CURAJ PISSI!!!

mami de Robert Petru