Nov-dec2010.Felicitari Syl. Ana_vio, pissi!!(169)
Raspunsuri - Pagina 12
crisuletzul spune:
Ptiuuuuu..... Noi dupa baita avem chef dd povesti si nu vrem sa dormim deloc!!! Tot vrea sa doarma cu tzitzu in gura! Nu este ceea ce ini doresc!!!
Fetele , voi sunteti mai emotive? Mie astazi imi venea sa plang din orice!
Kitty, de pisicutza Eva!!!
crisuletzul spune:
Si a mea mabdra face muuulllttttt kaki si partzui multe! Seamana pe tataso la astea !
Asa bine ma simt ca a fost preotul la noi astazi si ne-a facut molitvele!
Eu scriu de nebuna.... Vorbesc de una singura pt ca ficamea ete o buna ascultatoare,...
Pisi, curaj!!!! Sa cezi ce rpd va trece rorul si iti vei vedea puiutul!
Sasenka.... Daca bobo e activ si papa , ai avea de ce sa te ingrijorezi? Intreb si eu:)
In prima luna trebuie saptamanal sa ducem veveii la doctor?
anymona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisuletzul Si a mea mabdra face muuulllttttt kaki si partzui multe! Seamana pe tataso la astea ! Asa bine ma simt ca a fost preotul la noi astazi si ne-a facut molitvele! Eu scriu de nebuna.... Vorbesc de una singura pt ca ficamea ete o buna ascultatoare,... Pisi, curaj!!!! Sa cezi ce rpd va trece rorul si iti vei vedea puiutul! Sasenka.... Daca bobo e activ si papa , ai avea de ce sa te ingrijorezi? Intreb si eu:) In prima luna trebuie saptamanal sa ducem veveii la doctor? Kitty, de pisicutza Eva!!! |
he he he...si fi-miu e un bun ascultator. De fapt, ca sa-l adorm
tb sa-i vb. Cat vb inchide ochii, cum tac cum ii deschide
eu stiu ca tb consultati lunar. Doar dc sunt probleme mai des.
De amelia stie cineva ceva? ea era destul de activa, dar ieri nu a aparut
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
crisuletzul spune:
Anymona, atunci hai sa le organizam o intalnire bebeilor nostri sa isi mai povrsteaca una alta.... Eu iarsunt la ora de discutii
pissi78ro spune:
Eu am dormit de pe la 1 pN pe la 5. De la 5 nu am mai inchis un ochi. Ma cam doare si capul. Dar deabia astept sa incep sa ma pregatesc si sa plec, ca nici in pat nu mai pot sta. La 9.30 tb sa fiu la spital, la 12 ma opereaza.
Apropos de ganduri cand nu poti sa dormi: eu sunt dependenta de a-mi face parul la coafor, adik sa mi-l intind (eu fiind creata). A fost vreuna din voi dupa ce a nascut la cateva zile in oras? (asa dupa vreo 3-4 zile ma gandeam). Probabil ca sunt nebuna.
Va pup si revin cu vesti
38+ Roberta Maria
syl spune:
Fetelor am pus-o din nou. Am crezut ca nu o sa am probleme la sarcina asta cu sanii mai ales ca bebe a supt dar acum am rani si sanii s-au facut beton. Ma frig si sunt atat de tari ca nici pompa nu functioneaza. Am incercat sa ma mulg manual sub apa calda, nimic ma dor de morrr si la bebe nu ma lasa decat jumatate de ora- 40 minute si nu-mi ajunge sa poata sa traga el atat de mult. Uneori sarim o masa pt ca l-au bagat la fototerapie si e adormit saracu. CE FAC???
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui anymona De amelia stie cineva ceva? ea era destul de activa, dar ieri nu a aparut Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) |
Anymona am intrat in fiecare zi, dar mai sunt putine burtici nenascute si subiectele discutate sunt cam necunoscute pentru mine, de-asta n-am prea zis nimic.
Pissi, curaj! Asteptam vestea cea mare!
Azi mergem si noi la ecografie sa vedem cat mai vrea mandra sa stea la caldurica. La ce-i afara mi-e groaza, ca probabil se si aluneca si cum acum am gratia unei elefantite... sper sa nu ma intind pe strada cat sunt de lunga/;ata
39+
anymona spune:
citat din mesajul lui crisuletzul Anymona, atunci hai sa le organizam o intalnire bebeilor nostri sa isi mai povrsteaca una alta.... Eu iarsunt la ora de discutii Kitty, de pisicutza Eva!!! |
da da...buna idee...ei sa stea de vb intre ei si noi sa dormiiiiiiiiiim muuuuuult....macar vreo 4-5 ore legate...of, numai la somn mi-e gandul
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)