Nov-dec2010.Felicitari Syl. Ana_vio, pissi!!(169)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

HAI PISSI!!!

Syl pentru rani iti recomand glicerina, face minuni si o poti folosi si cu pompita ca sa nu doara asa rau. Cat despre laptic, trebuie scos de urgenta altfel dai in altele. Nu cu mana ci cu pompa, mult mai eficienta. Doare stiu, dar durerea pe care o vei avea daca nu golesti bine sanul sau cel putin nu il eliberezi de lapticul in exces este inzecita. Bebe e prea mic sa goleasca altfel el e cel mai indicat.

Sashenka eu nu m-as speria pentru cele 500g. Fiecare ia in greutate in felul lui. Daca bebe e vioi si nu are alte probleme nu vad de ce sa te sperii. Eu nu as intra in cercul vicios al LP. Ma gandesc sa nu pierzi lapticul... ca mine In sanul cu care nu am putut alapta nu mai am aproape deloc laptic... e pacat.

Sugubina, cum de ai ramas fara??? Eu tot caut explicatii, de ce nu mai am lapte... nu pot sa cred ca dispare asa subit. Tu alaptai nu gluma.

Crisulet, bafta! Sa imi spui cum ti s-a parut.

Ratusca, Doura, Simona Maris

Am vazut pozicile cu ursuletii frumosi!!! Felicitari tuturor!!!

Ce imi plac discutiile mamelor despre scaunele copiilor . Numai o mama poate intelege aceasta paranoia. Pediatra lui Emanuel era socata de scaunele lichide, galbene, cu "muci" (definitia ii apartine) etc. Socata de orice scaun probabil, ca de ale lui a fost mereu nemultumita, motiv pentru care ne-a trecut pe lapte fara lactoza. Dupa o luna l-am gustat si vazand cat de scarbos este l-am trecut in secret pe lapte normal si surpriza ...nu s-a schimbat nimic, facea la fel. Un an de zile cat am avut copilul la ea am cercetat fiecare scutec in cele mai mici amanunte iar descrierile erau demne de adevarate compuneri. Copilul a crescut si s-a dezvoltat bine cu tot laptele cu lactoza, papat fara stiinta pediatrei. Acum, cu trauma de atunci am intrebat pediatra actuala daca e normal sa faca galben, cu grunj, cu apa verde ... se uita femeia la mine ca la nebuni, de unde sa stie ce experienta aveam. M-a lamurit ca intoleranta si orice alta problema se vede din altele nu numai din scaun si sa las pampersii in pace ca nici mucii, nici grunjul nu sunt ingrijoratori.

In alta ordine de idei Iustin a dormit 6 ore azi noapte dupa o masa de 170 ml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Alta intrebare...... E normal ca un bebe sa aiba manutele reci?..... Am tot citit ca da! Bebeii vostri cum se prezinta?

Kitty, de pisicutza Eva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Alta intrebare...... E normal ca un bebe sa aiba manutele reci?..... Am tot citit ca da! Bebeii vostri cum se prezinta?

Kitty, de pisicutza Eva!!!

si al meu avea la inceput tot timpul manutele si piciorusele reci. Da cica e normal ca au sistemul circulator inca nedezvoltat cum trebuie. Nu inseamna ca le este frig.

Pe mine ma dispera mama cand vine pe la noi. Dc are manutele reci e frig, dc sughita e frig, dc stranuta e frig etc. Cum o las 5 min cu el, il gasesc cu caciula si infofolit in 3 paturi

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Hai Pissi!!

Miruna si eu am avut niste zile fara lapte, la mine a fost dupa o veste fff proasta. Acum mi-am revenit, cu ceai Milupa si Galactogil. Sper sa nu mai trec prin experienta asta, ca ma stresasem rau azi dimi am patit invers, m-am trezit si am inceput sa siroi am pus pe bebe la san, se ineca de la debitul prea mare, nu i-a placut, nu avrut pompa nu aveam sterilizata, pana a venit sotu cu ea facusem balta in jurul meu, sarea laptele la juma de metru distanta circul de pe lume!

Mergi la inceput

Fetelor, ati vazut ce de zapada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Neatza fetele

Dau o . Probabil voi v-ati trezit de ceva vreme, insa o cafelutza din cereale nu strica. Am luat modelul de la Miruna si imi fac cu lapte si o linguritza de miere. E delicioasa .

Vreau sa felicit proaspetele mamici: Aneud, Syl si Ana_vio! Refacere usoara si bebelusi papaciosi va doresc!

Pissi, iti tinem pumnii. Mai ai o ora jumatate si gata!

Am fost la control marti seara si se pare ca al meu copchil n-are nici un gand sa iasa, desi ecografic e mai mare cu 2 saptamani. Pana acum eram convinsa ca nasc prematur. Acum mi-e teama sa nu ajung la cezariana. Cica al meu col nu e pregatit deloc deocamdata pentru o nastere naturala. Offf, sper sa se declanseze de la sine in timp util. Asa ca se pare ca eu o sa sting lumina pe aici .
In afara de mine, Eva, Amelia si Bebelu mai e cineva in stand-by?

Va pup si va urez o zi usoara! In special mamicilor nedormite!

38+

Mergi la inceput

A, uitasem, Miruna, wow! 6 ore! 170ml! Wow! Noi maxim 140 ml, si vreo4,5-5ore, dar bineinteles nu noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

HAI PISSI

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

HAI PISSI!!!!

ce fac fetele???
imi pare rau k unele din voi aveti probl cu cacuta. si finuta mea la fel e. are deja 10 luni si tot cu ajutoru supozitoarelor face.
se pare k noi o sa inchidem odiseea.
a ramas data de 30 pt marea intalnire.
sunt prin zona...nu intr-o stare prea buna..nu am chef de nimic si imi vine sa plang incontinuu. dar incerc sa ma abtin.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 13 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Dragi mamici si viitoare mamici. Felicitari pentru pruncii vostri! Multa sanatate va doresc si recuperare rapida.

Mi-a atras atentia titlul capitolului vostru si m-ati facut curioasa sa intru sa va citesc. I-ati schimbat niku-l fetei Ana_vio si se intelege altceva.

Mami de Irina (8 martie 2010)

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput