Nov-dec2010.Felicitari Syl. Ana_vio, pissi!!(169)
Raspunsuri - Pagina 14
douradoudou spune:
u back miruna
symo e o candy dienuca ta ..am vazut pozele noi cu ea
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
douradoudou spune:
schimb eu titlul acum..multumim ami_84
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
MSymo spune:
Fetelor, nu mai pot de bucurie cand ma uit pe geam, e superb!!! Vreau in parc sa ma joc prin zapada! M-am tot gandit la serbarile copiilor,la cat de puri si visatori sunt, cum zambesc ei atat de natural, cum se bucura si se emotioneaza in fata Mosului! M-as intoarce in timp la puritatea asta si pt cateva minute.
Legat de plans, pe mine ma apuca emotia cand vad cazuri despre copii si cel mai mult cand vad ca nu au ce manca, sau nu stiu ce-i aia ciocolata, sau nu vine Mosul, iar eu.....uneori nu stiu sa fiu cumpatata sau arunc la gunoi. Ieri am vazut un baietel de 13 ani care vorbea ca un om mare si avea grija de inca 4 frati, iar la intrebarea: ce vrei de la Mosu a zis: mai multa fericire. M-a terminat.
De ieri am inceput sa notez cat papa Diana si am constatat cu stupoare ca destul de putin si parca prea des: 565 ml cu mese si la interval de 2 ore. Nu e normal nu? Un calcul pentru cantitatea de lapte zilnica este: primele 3 cifre din greutate + 250. In cazul asta ar trebui sa bea cam 700 ml. Astazi incerc sa-i dau papa la 3, 5 - 4 ore sa vedem daca bea mai mult.
O zi buna
MSymo spune:
Miruna, cum e zapada in jurul casei? E ca in povesti, nu?
Si Corina parca sta in lumea asta de basm.... Oare ce a facut cu sanii, cu lapticul?
Doura, merci
danaint spune:
Symo, eu cred ca e doar orientativ calculul ala, si apoi nu cred ca mananca in fiecare zi la fel. Cel putin Lucas nu mananca, are zile cand e flamangea, si zile cand nu prea are chef de papa. Daca ia in greutate, nu te stresa
Fetelor, pe vremea asta scoatem bebeii din casa?
Ne mai vedem sambata?
sunset_zuzi spune:
miruna si noi facem caca "cu muci" si cateodata verde deci nu sunt singura cu aceasta "problema"
Cu dormitul nu stam prea bine si de aceea eu sunt zombi sper sa regleze...spre binele tuturor.... si ar manca non-stop daca se poate
Fericita mamica de scorpiuta Alexia
Doamne ai grija si de noi
geniusamb spune:
barlog!!!!!
wawwwww ce frumos e afara!!! am iesit o ora cu piticu sa poata savura si el prima lui zapada evident a dormit non stop si s a trezit cand am intrat in bloc
noi suntem bine, colicii ne dau o pauza,vad si dormim noaptea de la 11 la 4-5 apoi papa si somnik inca 2 ore.. prb e ca ziua se cam raresc reprizele de somn, Matei vrea toot mai multa atentie si incep sa nu mai am timp de nimic.. si totusi sunt foooarte fericita ma uit la el si nu mi vine sa cred ca l tin in brate nici acum dupa o luna jumate de la nastere
acum sughite ingrozitor si l am mai pus putin la san.. mi e o mila de el.. se zdruncina tot da nu schiteaza nici o nemultumire ..
va citesc zilnic insa nu am chestii interesante de raportat
cu drag
Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)
crisuletzul spune:
Sunset, parca mi-ai descris fata! Trebuie tot timpul sa ii vorbesc!!!!
Fetele pe voi va doare intre picioare? Asa de tare ma dor oasele si uterul.... Probabil cum se refac!
Symo, cateodata si eu ma simt prost cand vas ca imi expira iaurturile sau se strica una alta in frigider... Eu am zis ca o sa le facem pachete de craciun copiilor angajatilor nostri! Sunt multi care sunt alcoolici si nu isi duc salarul acasa sj ca sa fiu sigura ca cei micuti primesc ceva de craciun am ales aceasta optiund!
Tin minte ca ata vara cand le-am organizat un gratar angajatilor le-am zis sa isi aduca si copiiii... Am un cuplu care amandoi sunt alcoolici si au 4 copii.... Pe fetita de 5 ani am luat-o in casa sa ii dau niste jucarii si dulciuri si m-arugat sa nu o mai las la mama si tata ei ca sunt rai!!!!! Am ramas fara aer!!!
Kitty, de pisicutza Eva!!!
amelia_ilie spune:
Am revenit de la control, se pare ca azi suntem mai bine decat luni. Colul s-a inmuiat, dar mai tine o zi-doua. M-a rugat doctora daca se poate sa nu nasc maine, ca pleaca din Bucuresti sa-si ia si ei porcul . Ei, o sa vedem. Oricum e spre bine. Mi-a recomandat azi-maine repaus cat se poate de mult.
Sorinaalex si eu zic la fel, copilul asta nu iese nici rugat, nici cand o roaga ta-su. Sa vedem cat mai sta...
Bebelu, si eu cam plang asa din senin sau cand am vreo chestie care ma atinge mai rau asa, plang la filme de se uita motanul la mine cu niste ochi... (de obicei daca plang vine si ma musca animalul asta, deci sta sa vada daca e cazul sa sara pe mine sau nu).
39+
mirunam spune:
Symo si eu fac schema cu mesele si somnul . Am descoperit ca papa 50 ml/ora, fapt ce m-a scutit sa mai arunc aiurea lapte acum stiu cat sa fac si ca papa la 2 ore... chiar si la o ora . Constatarile despre somn sunt triste. De la 6.00 si pana acum a adormit de 5 ori, niciodata mai mult de 30 min .
E superba zapada... la mine fiind camp e totul luminos. Cand se topeste cam suferim pt ca tine loc de iluminat stradal . Mai las sa se puna un pic si pozez.
Dana o sa iau si ceaiul de la Milupa, tot sper sa nu se termine de tot. Nu am avut nicio suparare insemnata...doar ca ma tot ciondanesc cu Emanuel dar nu cred ca ar pute duce la asa ceva.
Sunset si Iustin face cu muci...le studiez si le arunc, nu mai investighez atata ca la Emanuel nu a fost adevarat.
Doura mai vreau poze cu Mayssa
Ati facut bradul? Eu sunt in faza in care selectez culorile ori verde+argintiu+auriu ori argintiu+auriu. Aveam o gramada de idei, brad cu fluturi, brad roz cu maro, brad cu ingeri ... eheee, eu nu reusesc nici sa fac curat... asa ca ma calmez si ma limitez la ce am prin zona.
Chiar, pe unde este Corina? Alinushca?