Nov-dec2010.Felicitari Syl. Ana_vio, pissi!!(169)
Raspunsuri - Pagina 15
danaint spune:
Fetelor, e foarte bine ca le vorbiti bebeilor, si ca lor le place sa va asculte. Am citit ca bebeii care asculta multa vorbareala incep si ei sa vorbeasca mai repede, prind mai repede cuvinte noi, li se dezvolta mai repede unele conexiuni din creier etc. Deci e numai de bine
Eu ii povestesc de toate lui al meu, ii explic ce fac in momentul respectiv, ii povestesc ce o sa facem mai incolo, ii spun cum era cand era in burtica, ii descriu obiectele din jurul lui, il boscorodesc pe taica-su si el e foaaarte interesat de ce ii zic Uneori rade de mine Alteori adoarme
Amelia, sa scoatem sa antrenam motatele si pt tine? ?
sugubina spune:
pissi78ro succes sa ne vii cu vesti. Cat despre iesitu din casa dupa nastere..depinde de ajutorul pe care il primesti,daca ai cu cine lasa printesa..
Miru nu e ca am ramas fara--e ca Puficele sunt mari mancai, Mara de ex manca la o masa in medie cam 100ml. Si eu scot la 3-4h 100ml deci cum ar veni doar pt un bebe.
Am cumparat si eu galafor.pastilele alea, si mai beau si ceai. Ma tot tiu sa ma mult la fix 3h dar nu tine..Ca mereu e ceva de facut.
crisuletzul pediatra mea mi-a zis ca e fiziologic sa aiba mainile reci. Cica ne dam seama ca ii e frig/cald daca bagi mana la pieptut si simti tu dc e cald sau rece.
Anymona te inteleg-asa e si mum! Le infofole de zici ce-i asta! Mereu le pune caciulite! Desi in camera am cam 23-24.
Symooo da e asa frumos afara - noi avem in plan sa iesim cu masina la nasa mea si asa vad si Puficele zapadaaa. Hai ca merg sa ma imbarc si pe mine si pe Fice
Paaa
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
danaint spune:
Miruna, si eu ador sa decorez de Craciun, insa pana acum decoram toata casa cu ghirlande, boluri cu globuri, insa fara brad. Nu prea imi plac brazii artificiali, si aia naturali ma deprima total cand se pleostesc dupa Revelion. Avem insa un brad "minimalist", un con inaltut, rosu stralucitor, pe care l-am scos an de an din camara Si cum presimt ca la anul nu o sa scap fara brad ca la carte facut pentru placerea lui Lucas, am zis anul asta sa mai aiba moment de glorie bradul minimalist
Insa ne-am atarnat frumos sosetutele, sa le umple Mosii cu cadouri
Uitati-le cum stau ele goale si asteapta sa fie umplute (au fost deja umplute de Mos Nicolae):
http://2.bp.blogspot.com/_LTQdlJEyLHs/TPkLWq3ACyI/AAAAAAAANmI/hFJzQKDZJRo/s1600/IMG_1187.JPG
http://3.bp.blogspot.com/_LTQdlJEyLHs/TPkLVwMA3eI/AAAAAAAANl4/TIdFrzOBO70/s1600/IMG_1170.JPG
Vasari spune:
Dana, ce opera de arta si cu sosetele pt Mos Craciun!
Sara a dormit 7 ore legate azi-noapte, iar eu m-am culcat cu fetele de la 8. Cu Sara pe mine si cu Maria pe celalalt brat. M-am trezit dupa vreo doua ore si am aranjat copiii, fiecare in patutul lui. (M transpira cam rau daca nu e pe salteaua de cocos)
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
anya2010 spune:
pup ursoaicele si ursuletii
N-am apucat sa felicit noile mamici asa ca Felicitari crisuletzul, lorin7774, syl, Ana_vio!!Bebelusi sanatosi si mancaciosi va doresc
Eu n-am mai intrat pt ca am ramas singura de o saptamana iar vikingul nu doarme ziua decat la mine in brate. Daca il pun pe pat se trezeste si vrea iar tzitzi asa ca prefer sa il tin in brate sa doarma macar 2 ore fara sa se trezeascaSa vedem cum il dezvat eu de naravul asta..mi-a facut sfarcurile varza de la atata molfait
Si noi ne confruntam in continuare cu colici si balonari si cu efort mare cand e vorba de facut kk. Cred ca as putea foarte bine sa mananc si fasole, efectul ar fi acelasi la el.Ioana_mami parca tu ziceai ca vrei sa-i dai debridat, i-ai dat?ala ar trebui sa-i regleze tranzitul intestinal si sa nu mai aiba probleme cu constipatia..
Am citit asa pe sarite dar deja nu mai stiu ce si cui am de spus ceava.
Eu am umidificator de la tigex, luat de la sensiblu si sunt tare multumita de el desi a costat cam mult(400 lei)
Daa deci oracaie deja..l-am pus pe patfuug la el
Vad ca lipsesc din lista fete care au nascut, daca se poate pm cu datele fiecareia sa le trec in lista, ca nu am timp sa caut din urma
mirunam spune:
Dana esti tare cu bradul minimalist. Eu sunt la polul opus, al meu este apogeul impopotonarii. Sotul nu stie unde sa plece cand ma apuc de impodobit pentru ca invariabil ma enervez ca nu iese simetric, ca luminile nu stau cum vreau, amenint ca il arunc, ca ii dau foc etc. . Uite un link, pentru anul viitor : http://www.remodelingmyspace-members.com/holiday-galleries/christmas-tree-theme-ideas/. Pe ultimul rand este unul numit "primul bardut al bebelui" cu sosetele si fundite .
bebelu86 spune:
mesaj de la PISSI:
Dragutelor, noi suntem foarte fericiti pt ca fetita noastra s-a nascut. Roberta Maria are 3450g si nota 10. Simona este bine. va pupam Simona si Robert.
Felicitari Pissi!!!! Bine ai venit bb Roberta!!!!
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria
AMR 13 zile pana la marea intalnire
MSymo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaint Miruna, si eu ador sa decorez de Craciun, insa pana acum decoram toata casa cu ghirlande, boluri cu globuri, insa fara brad. Nu prea imi plac brazii artificiali, si aia naturali ma deprima total cand se pleostesc dupa Revelion. Avem insa un brad "minimalist", un con inaltut, rosu stralucitor, pe care l-am scos an de an din camara Si cum presimt ca la anul nu o sa scap fara brad ca la carte facut pentru placerea lui Lucas, am zis anul asta sa mai aiba moment de glorie bradul minimalist Insa ne-am atarnat frumos sosetutele, sa le umple Mosii cu cadouri Uitati-le cum stau ele goale si asteapta sa fie umplute (au fost deja umplute de Mos Nicolae): http://2.bp.blogspot.com/_LTQdlJEyLHs/TPkLWq3ACyI/AAAAAAAANmI/hFJzQKDZJRo/s1600/IMG_1187.JPG http://3.bp.blogspot.com/_LTQdlJEyLHs/TPkLVwMA3eI/AAAAAAAANl4/TIdFrzOBO70/s1600/IMG_1170.JPG Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
Dana, sunt superbe aranjamentele! Ai pian, stii sa canti (sper sa fi vazut bine)? Diana sigur va fi incurajata spre acest instrument, imi place mult si sper sa o atraga. Chiar am vrut sa-mi iau o pianina si sa fac niste cursuri, dar n-am gasit pe cineva sa vina acasa si am abandonat.
crisuletzul spune:
Eu pt colici folisesc infacol si chiar a rezultate!
Miruna si la mine e un covor de zapada pt a si eu stau in camp:).....
Imi vine sa plang din orice si am momente cand pic intr-o stare atat de trista..... Offfff.... E de vina eliberarea ds progesteron de dupa nastere.....
Kitty, de pisicutza Eva!!!
Lidia_P spune:
felicitari PISSI, bine ai venit bebe Roberta Maria!!
Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag