Nov-dec2010.Felicitari Syl. Ana_vio, pissi!!(169)
Raspunsuri - Pagina 16
mirunam spune:
Dana, acum am vazut pozele...arata super, nu numai aranjamentele ci si fundalul, te pricepi 
Si acum sa imi vars amarul
. Va comunic tabelul cu somnul copilului meu agitat numit si Omuletul Michelin
:
6.30 - 7.00 = 30 min
8.30 - 9.00 = 30 min
10.10 - 10.40 = 30 min
11.30 - 11.40 = 10 min
12.10 - 12.55 = 45 min
14.45 - 15.30 = 45 min
nu mai poooot... se trezeste si casa gura dupa mancare! Ma dor [icioarele si gura la cat il plimb si ii vorbesc/cant...
Lidia_P spune:
fetelor eu deja am hainute care nu ii mai vin lui bebe, unele nici nu le-a purtat.....ma gandeam sa le duc la maternitate ca acolo erau 9 bebei parasiti saracuti...dar am putine deocamdata....cand ma gendesc ca saraci bebei nu au de niciunele si vin sarbatorile acum 
Mami de
Ianis Andrei ingerasul nostru drag
amelia_ilie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danaint Amelia, sa scoatem sa antrenam motatele si pt tine? ?Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
Danaint, deocamdata stam cuminti sa nu o suparam pe tanti doctora. Adica nu stam chiar cuminti, facem cozonaci. Ca brad nu stiu daca apucam, dar dulciuri am cam papa.
Stau cu no-spa (3/zi) si asteptam marea intalnire.
39+ 
amelia_ilie spune:
Felicitari Pissi! Bun venit ursuleata Roberta-Maria!

39+ 
kokorinusha spune:
fetelor,revin cu o rugaminte si o intrebare:
va rog sa treceti si datele mele,am vazut ca nu sunt trecute10.12.2010,Luca Stefan,2650g 48cm,10.42,42sapt,cezariana,dr albu dinu florin sp panait sarbu.
intrebarea era:maine imi scoate firul,locul operatiei a inceput sa se dezmorteasca,maine am 8 zile de la ea,doare cand le scoate???
nu sunt eu o mata plangacioasa si avand in vedere durerile prin care am trecut,asta poate pare a fi o zgarietura,insa as vrea sa stiu la ce sa m astept.va pup
40+ cu Luca Stefan
AMR 1 ZZZZZZZZZZZZIIIIIIIIII!!!!!
sorinaalex spune:
Felicitari Pissi! Sa va traiasca Roberta! 
Amelia, dar vad ca esti pe drumul cel bun din moment ce doctoritzei ii e teama sa nu nasti in week-end. In cazul meu cred ca e copchilul nehotarat pentru ca eu il rog sa iasa, in timp ce sotul meu zice ca nu e pregatit
.
Danaint, sunt superbi ciorapeii pregatiti pentru Mosu'
38+ 
Vasari spune:
Felicitari, Pissi si bun venit Robertei!
Amelia, dar de ce mai iei no-spa acum?
kokorinusha, nu doare deloc.
Adica pe mine nu m-a durut. De data asta am resorbabile si deranjeaza mai tare decat cele de la prima nastere care erau normale.:)
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
amelia_ilie spune:
| citat din mesajul lui sorinaalex Felicitari Pissi! Sa va traiasca Roberta! ![]() Amelia, dar vad ca esti pe drumul cel bun din moment ce doctoritzei ii e teama sa nu nasti in week-end. In cazul meu cred ca e copchilul nehotarat pentru ca eu il rog sa iasa, in timp ce sotul meu zice ca nu e pregatit .Danaint, sunt superbi ciorapeii pregatiti pentru Mosu' 38+ ![]() |
Al meu sot cand ma vedea acum cateva zile cum ma vaitam ca abia respir, abia ma misc (nu ca acum as fi o gazela, dar e bebe mai jos si pot respira macar
39+ 
amelia_ilie spune:
| citat din mesajul lui Vasari Amelia, dar de ce mai iei no-spa acum? _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 |
Vasari, probabil tocmai ca sa mai stea pana duminica, sa vina fata de la parinti, sa nu ma apuce maine, nu stiu, dar mi-a zis ca daca pana acum am luat scobutil, acum sa iau no-spa.
39+ 
mirela2 spune:
buna fetelor
am si eu o intrebare pt fetele ce au nascut la Filantropia
ati prins vreuna din voi pe dr Dita dela neonato?
cum este???
+34 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999) 
AMR 10z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

AMR 13 zile pana la marea intalnire