Nov-dec2010.Felicitari Syl. Ana_vio, pissi!!(169)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Dana, acum am vazut pozele...arata super, nu numai aranjamentele ci si fundalul, te pricepi

Si acum sa imi vars amarul . Va comunic tabelul cu somnul copilului meu agitat numit si Omuletul Michelin :

6.30 - 7.00 = 30 min
8.30 - 9.00 = 30 min
10.10 - 10.40 = 30 min
11.30 - 11.40 = 10 min
12.10 - 12.55 = 45 min
14.45 - 15.30 = 45 min

nu mai poooot... se trezeste si casa gura dupa mancare! Ma dor [icioarele si gura la cat il plimb si ii vorbesc/cant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

fetelor eu deja am hainute care nu ii mai vin lui bebe, unele nici nu le-a purtat.....ma gandeam sa le duc la maternitate ca acolo erau 9 bebei parasiti saracuti...dar am putine deocamdata....cand ma gendesc ca saraci bebei nu au de niciunele si vin sarbatorile acum

Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint
Amelia, sa scoatem sa antrenam motatele si pt tine? ?

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

Danaint, deocamdata stam cuminti sa nu o suparam pe tanti doctora. Adica nu stam chiar cuminti, facem cozonaci. Ca brad nu stiu daca apucam, dar dulciuri am cam papa.
Stau cu no-spa (3/zi) si asteptam marea intalnire.

39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

mesaj de la PISSI:

Dragutelor, noi suntem foarte fericiti pt ca fetita noastra s-a nascut. Roberta Maria are 3450g si nota 10. Simona este bine. va pupam Simona si Robert.

Felicitari Pissi!!!! Bine ai venit bb Roberta!!!!

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 13 zile pana la marea intalnire

Felicitari Pissi! Bun venit ursuleata Roberta-Maria!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

fetelor,revin cu o rugaminte si o intrebare:
va rog sa treceti si datele mele,am vazut ca nu sunt trecute10.12.2010,Luca Stefan,2650g 48cm,10.42,42sapt,cezariana,dr albu dinu florin sp panait sarbu.
intrebarea era:maine imi scoate firul,locul operatiei a inceput sa se dezmorteasca,maine am 8 zile de la ea,doare cand le scoate???
nu sunt eu o mata plangacioasa si avand in vedere durerile prin care am trecut,asta poate pare a fi o zgarietura,insa as vrea sa stiu la ce sa m astept.va pup

40+ cu Luca Stefan

AMR 1 ZZZZZZZZZZZZIIIIIIIIII!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Felicitari Pissi! Sa va traiasca Roberta!

Amelia, dar vad ca esti pe drumul cel bun din moment ce doctoritzei ii e teama sa nu nasti in week-end. In cazul meu cred ca e copchilul nehotarat pentru ca eu il rog sa iasa, in timp ce sotul meu zice ca nu e pregatit .

Danaint, sunt superbi ciorapeii pregatiti pentru Mosu'

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Felicitari, Pissi si bun venit Robertei!

Amelia, dar de ce mai iei no-spa acum?
kokorinusha, nu doare deloc. Adica pe mine nu m-a durut. De data asta am resorbabile si deranjeaza mai tare decat cele de la prima nastere care erau normale.:)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorinaalex

Felicitari Pissi! Sa va traiasca Roberta!

Amelia, dar vad ca esti pe drumul cel bun din moment ce doctoritzei ii e teama sa nu nasti in week-end. In cazul meu cred ca e copchilul nehotarat pentru ca eu il rog sa iasa, in timp ce sotul meu zice ca nu e pregatit .

Danaint, sunt superbi ciorapeii pregatiti pentru Mosu'

38+

Al meu sot cand ma vedea acum cateva zile cum ma vaitam ca abia respir, abia ma misc (nu ca acum as fi o gazela, dar e bebe mai jos si pot respira macar ) tot zicea "hai fata odata afara, las-o pe mami sa respire, se doarma, sa nu se mai vaite atat"

39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Amelia, dar de ce mai iei no-spa acum?

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Vasari, probabil tocmai ca sa mai stea pana duminica, sa vina fata de la parinti, sa nu ma apuce maine, nu stiu, dar mi-a zis ca daca pana acum am luat scobutil, acum sa iau no-spa.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor
am si eu o intrebare pt fetele ce au nascut la Filantropia
ati prins vreuna din voi pe dr Dita dela neonato?
cum este???

+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 10z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput