Nov-dec2010.Felicitari Syl. Ana_vio, pissi!!(169)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Mamici de bebe 2/3, a avut cineva pouch? Daca puteti sa-mi dati si mie niste detalii, multumesc.

Mami fericita si implinita de Iulia si Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Fetele,exista posibilitatea sa imi dispara lohiile dupa o saptamana? Ieri erau putine maroniu sters si astazi au disparut.... Probabjil reapar....

Kitty, de pisicutza Eva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Anya , eu i-am dat ...dar degeaba..i l-am intrerupt dupa 3 zile ca e cam puternic!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

fetelor eu deja am hainute care nu ii mai vin lui bebe, unele nici nu le-a purtat.....ma gandeam sa le duc la maternitate ca acolo erau 9 bebei parasiti saracuti...dar am putine deocamdata....cand ma gendesc ca saraci bebei nu au de niciunele si vin sarbatorile acum

Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag

Ai nascut la Cantacuzino???
Nu de alta dar acolo erau 6 cand am nascut eu ... bietele sufletele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Fluturasha ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Atatia copii abandonati!? O doamne, da de ce le lasa pe femeile alea sa plece pur si simplu asa? Adica nasc si apoi se ridica si pleaca?? Nu ma gandisem niciodata ca unele fac asta... Ma gandeam in inoenta mea ca ii duc mai apoi la orfelinat... Pff!ndeci cum se procedeaza cu donatul de haine, si noi avem deja care ne-au ramas mici, te duci si le lasi pur si simplu cuiva la maternitate? La care sa ma duc, avind in vedere ca eu am hainute de prematuri runda 1...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Atatia copii abandonati!? O doamne, da de ce le lasa pe femeile alea sa plece pur si simplu asa? Adica nasc si apoi se ridica si pleaca?? Nu ma gandisem niciodata ca unele fac asta... Ma gandeam in inoenta mea ca ii duc mai apoi la orfelinat... Pff!ndeci cum se procedeaza cu donatul de haine, si noi avem deja care ne-au ramas mici, te duci si le lasi pur si simplu cuiva la maternitate? La care sa ma duc, avind in vedere ca eu am hainute de prematuri runda 1...

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

Le duci la maternitate , la asistente...
Este crunt dar real...pe mine ma terminau cand ma duceam sa iau fata la alaptat si ii vedeam acolo singuri ,plangand neconsolat ...plangeam cate o ora dupa ce ii vedeam...niste copii perfecti , ca ai nostrii...i-as fi luat pe toti acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Fetele,exista posibilitatea sa imi dispara lohiile dupa o saptamana? Ieri erau putine maroniu sters si astazi au disparut.... Probabjil reapar....

Kitty, de pisicutza Eva!!!

o sa mai ai...asa a fost si la mineintr-o zi aveam mai multe in alta aproape de loc

Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Fetelor, help!!!

Cine spunea ca si a luat umidificator de pe ionizon. ro? As vrea sa stiu daca e ok .. Tocmai a venit higometrul si avem umiditate 50%. Deci foarte mica..

Caut ceva la vreo 200 ron si nu stiu ce sa iau.. Voi de care aveti?

Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)

Mergi la inceput

Anya , propun o incuscreala...bebe Gabriel e preaaaa smecher !!!

Mergi la inceput