Nov-dec2010.Felicitari Syl. Ana_vio, pissi!!(169)
Raspunsuri - Pagina 18
Lidia_P spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana_Mami
Ai nascut la Cantacuzino??? Nu de alta dar acolo erau 6 cand am nascut eu ... bietele sufletele Fercita de printesa |
da la Cantacuzino am nascut, cand eram eu acolo erau 9 parasiti, unul dintre ei au fost parasiti chiar in timpul in care am fost eu la spital
sincer nu as vrea sa las hainutele la asistentele de la copii pt ca erau niste jigodi ordinare aproape toate si sunt sigura ca le-ar lua ele pt copii lor sau pt nepoti
sincera sa fiu mi-ar place sa se organizeze pe forumul asta o campanie de caritate in care mamicile sa poada da din hainutele si jucariile pe care nu le mai folosesc pt copii de genul asta....cu banii din pacate mie teama ca la noi in romania nu ajung la acesti copii
Mami de
Ianis Andrei ingerasul nostru drag
mirunam spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lidia_P
da la Cantacuzino am nascut, cand eram eu acolo erau 9 parasiti, unul dintre ei au fost parasiti chiar in timpul in care am fost eu la spital sincer nu as vrea sa las hainutele la asistentele de la copii pt ca erau niste jigodi ordinare aproape toate si sunt sigura ca le-ar lua ele pt copii lor sau pt nepoti sincera sa fiu mi-ar place sa se organizeze pe forumul asta o campanie de caritate in care mamicile sa poada da din hainutele si jucariile pe care nu le mai folosesc pt copii de genul asta....cu banii din pacate mie teama ca la noi in romania nu ajung la acesti copii Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag |
Lidia eu m-am ocupuat de strangeri de haine si banuti pt copii si sa stii ca nu am gasit un loc unde sa duc haine pentru nn fara sa fie luate de asistente. Pt copii mai mari stiu un loc sigur, dar cu nn e greu... Unde am fost eu erau 20 de sufletele, am plans tot timpul si nenorocitele stateau la cafea si tigari si se amuzau ca m-a afectat ce vad. La sfarsit mi-au spus direct ca mai dau si la colege ca au si ele copii. Am sperat ca din 4 saci de haine si jucarii si noi si uzate macar unul ramane, dar am dubii pentru ca erau lucruri bune, le triasem special
. A fost oribil. Cat despre mame: le-as castra.
danaint spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mirunam
Lidia eu m-am ocupuat de strangeri de haine si banuti pt copii si sa stii ca nu am gasit un loc unde sa duc haine pentru nn fara sa fie luate de asistente. Pt copii mai mari stiu un loc sigur, dar cu nn e greu... Unde am fost eu erau 20 de sufletele, am plans tot timpul si nenorocitele stateau la cafea si tigari si se amuzau ca m-a afectat ce vad. La sfarsit mi-au spus direct ca mai dau si la colege ca au si ele copii. Am sperat ca din 4 saci de haine si jucarii si noi si uzate macar unul ramane, dar am dubii pentru ca erau lucruri bune, le triasem special . A fost oribil. Cat despre mame: le-as castra. MIRUNA mami de Emanuel Alexandru (20.11.2003) si Iustin Adrian (5.11.2010) ![]() |
Eu le-as zice nascatoare, si nu mame!
danaint spune:
Symo, pianul este "mostenire de familie", desi asa zicem noi, dar de fapt e cumparat cand eram eu mica, pana sa ne mutam in actualul apartament 8 ani i-a ocupat o camera lui maica-mea
- nu aveam loc in vechiul apartament sa il iau la mine...
Am facut lectii cand eram mica, mai multi ani. Din pacate le-am intrerupt cand adolescenta "mi-a intunecat mintile"
Acum din pacate nu mai stiu multe cantece, se uita cu vremea si nepractica, am tot zis sa ma apuc sa le reiau singura, dar de, servici, sarcina, bebe = lipsa de timp constanta...
Miruna, foarte faini brazii aia din pozele date de tine. Din pacate nu sunt pentru mine
Intr-adevar asa "impopotonati" arata cool, dar nu as avea rabdare sa stau atata sa agat diferite chestii + ca si eu am obsesia simetriei si perfectiunii, m-ar enerva sa fie goluri, nepotriviri... cred ca ar dura o saptamana pana sa fiu cat de cat multumita de un astfel de brad![]()
sugubina spune:
E asa frumos cu ninsoarea asta! Am fost plecati cu masina de la 15 pana la vro 6, au fost super cuminti Puficele.Nu va spun ca am ajuns si a inceput show-ul: fuame si cisi, si cacutza, apoi fuame iarasi, active. Le-am pus fata in fata si sunt asa dragute ca dau ca gandaceii din maini si din picioare.
Sunt f happy ca am primit cado vreo 5bibe dr Browns de la un bb care acu e mare!!!! A trebuit decat sa cumpar tetine. Sunt intr-adevar cele mai bune, Puficele nu fac groh dupa ce manca din ele. Cu cele doo care deja le aveam acu o sa ma descurc nu sa stau mereu la spalat *(mai aveam si avent mai multe, da le prefer pe drBrowns). Deci a venit Mosu la fetite.Poate reusim sa facem si brad in wk. Am in cap sa le imbrac in costumele cu mos craciun si sa le pun sub brad sa le fac poze.
Felicitari Pissi si refacere usoara!
Dana am vazut pozele cu ciorapeii de craciun. Foarte tare idea cu pozele in rame de stelute!
kokorinusha nu doare cand scoate firele. Eu de fapt nici acu nu am recapatat simtamant in zona aia.
Of numai ziceti de bebeii aia parasiti ca ma ia cu plansuu! Si eu sunt asa sensibila cand aud de subiecte dinastea. Vorba lu crisuletu m-am facut plangacioasa de la o vreme.
Deci cu haine de bb mici le putem duce asa la maternitate (orcare ar fi ) si ni le primeste?
sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna
ratusca83 spune:
buna seara mamici si burtici!!!
dana, superbe aranjamentele cu sosetutele pt cadouri..si pianul este mortal...vreau si eu....
miruna..

..wow ce program are bebe Iustin...si mananca frate nu gluma![]()
..vreau si eu sa pape Ana, asa...
symo, adica Dienuta papa 565ml laptic in 24 de ore?? ca nu prea am inteles...Ana papa cam la 3-4 ore..are cam 6-7(maxim
) mese pe zi..si papa intre 80-120ml la o masa..asta depide de dispozitie si daca nu adoarme...in total papa si 650 ml..dar si 750ml..mie oricum mi se pare ca papa putin....

...este superba Dienuta..am vazut pozele...si tu esti o sexyyyyyyy mamaaaaaaa!!

Deci m-am linistit cu caca verde..am crezut ca numai a mea face asa, de zici ca a papat spanac...![]()
![]()
![]()
pisi, felicitari!!

..
in rest noi suntem bine..azi mandra mea s-a trezit la 8:30 dim..a papat si apoi pana la 12 nu a mai dormit..statea si se uita in tavan, dadea din manute, se uita la mine..eu ii pun cantecele sa asculte...apoi a adormit si cine credeti ca facea ture pe langa ea sa se trezeasca??? EUUUUU.....mai papase odata la 11..dar la 15 abia am putut sa i dau sa pape....nu stiu cum sa procedez ca sa-i fac si eu un program de masa..ca tare haotc mai papa...offfff..astept sugestii de la fetele care dau LP la bb...
In rest ce sa zic..imi lipsesc zilele cand stateam pe forum toata ziua, cu voi....a fost o peroioada tare frumoasa...

...inca imi vinse sa spun " va pup, burtici colorate"!!!!!
beatrice, sper ca esti bine..

Ioana-Mami, deci facem clubul bebelusilor cu caca verde....
..parca tu dadeai debridat la bebe..??!!..cum este dupa el??si eu ii dau si vad ca este mai bine...pupicei dulci

Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anymona woauuuu Joy!!!! ai fost la munte cu amandoi copiii!!!! Esti tare!!!! Ai reusit sa si skiezi? Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) |
Hihi

Eu oricum sfatuiesc toate mamicile, mai ales pe cele cu mici depresii sa sa iasa cat mai mult din casa si sa faca mici evadari din cotidian. Mai ales in perioada aceasta cand au si sotii cateva zile libere. Luati-l pe bebe cu voi, obisnuiti-l cu stilul vostru de viata.
Eu merg cu Leon peste tot: piata, magazine, atelier auto, cosmetica etc ..urmeaza dentist dar cred ca aman pana in ianuarie.
As vrea sa ajung zilele acestea si la opera, in special pentru Sofia, daca mai gasesc bilete. Cat eram insarcinata am vazut la opera o mamica care isi alapta bebelusul de 4 luni in timpul unui spectacol, deci n-as fi prima
Joy21 spune:
Dana, l-am vazut pe Lucas in poza, cu gura pana la urechi. E delicios
Iar aranjamentul cu soetele si pianul mi-a placut mult. Esti decoratoare cumva? ![]()
Miruna, ai un program... pfui... multe 

din partea mea.
Nici noi nu stam grozav. De 2 zile, avem ceva colici, iar Leon se alina doar la tzitzi. Il tin cat pot se vede clar ca simte mai bine la piept. Dupa ce ii trece supararea il pun in patutul lui si doarme intre 15 min si 2 ore, depinde de norocul meu
Am citit undeva ca punctul de max al colicilor ar fi la 6 sapt., exact cat are Leon astazi. Deci trag sperante sa ii treaca in scurt timp.
Noaptea trezirile sunt la 2h45. Cam 2 treziri, ca dupa a treia nu reusesc mereu sa mai fur putin somn. Daca mai prind o ora de somn peste zi cu picii sunt super ok insa de cand cu durerile de burtica.... nu prea.
EvaF spune:
Fetelor, nu am citit din urma, banuiesc ca raman sa sting lumina. O sa citesc sa vad daca au nascut pissi, Amelia si bebelu.
Azi am avut ecografie de estimarea greutatii, Noah are 3900 gr la 39 saptamani, colul meu e fff deschis 3cm
, permite 2 degete jumate. Analizele sunt curate fara Streptococ B, toate bune, bb misca mult si impinge cu capul dar cred ca nu iese pana nu vede lumina.
Poate tineti pe tusa si cateva motzate pt mine, pana acum nu am zis asta ca nu simteam ca e cazul, dar acum eu as zice ca ar cam fi cazul, am facut si bagajul si asteptam...chiar daca nu am inca contractii de travaliu sau alte simptome clare eu zic ca vine...
Maine e si ziua sotzului, poate ii fac un cadou ![]()
Eva & Luca (08.09.2008) acum
39+ cu
Noah
bebelu86 spune:

HAI EVA!!!!

HAI BB NOAH!!!

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 13 zile pana la marea intalnire 

de printesa