Nov-dec2010.Felicitari Syl. Ana_vio, pissi!!(169)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Fetelor, nu am citit din urma, banuiesc ca raman sa sting lumina. O sa citesc sa vad daca au nascut pissi, Amelia si bebelu.
Azi am avut ecografie de estimarea greutatii, Noah are 3900 gr la 39 saptamani, colul meu e fff deschis 3cm, permite 2 degete jumate. Analizele sunt curate fara Streptococ B, toate bune, bb misca mult si impinge cu capul dar cred ca nu iese pana nu vede lumina.

Poate tineti pe tusa si cateva motzate pt mine, pana acum nu am zis asta ca nu simteam ca e cazul, dar acum eu as zice ca ar cam fi cazul, am facut si bagajul si asteptam...chiar daca nu am inca contractii de travaliu sau alte simptome clare eu zic ca vine...

Maine e si ziua sotzului, poate ii fac un cadou

Eva & Luca (08.09.2008) acum 39+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Pissi a nascut azi, deci ea nu mai e pe lista stingatoarelor.
Eva, nu cred sa fii tu ultima. Colul meu e inca inchis, chit ca e moale si chit ca doctora mi-a mai dat doar cateva zile de cumintenie, dar cum zici ca ai colul deschis de 3 cm parca vad ca maine ne zici :"hai ca nasc!".

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Eva stai linistita k eu inchid luminile pe aici. am programare pe 30 decembrie. nu cred k mai e nimeni pana atunci pe aici.
ca sa nu mai zic ca oricum nu am nici un semn k ar vrea sa iasa.
inafara de niste contractii nedureroase..si alea cateva ratacite si seara..nimic altceva.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 13 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Sugubina, tocmai ce am incheiat o mini sedinta de poze cu bebe - noi suntem costumati in ren si bradul minimalist. Mi-ar fi placut sa fie in poze si celalalt ren, adica yuki bichonul, insa singura nu ma vad in stare sa "stapanesc" 2 reni naravasi si sa ii mai si conving sa stea frumos incadrati in poza - il pandim pe tati maine sa mai facem o runda de poze

Joy, nu, din contra, sunt cum nu se poate mai departe ca profesie - inginer IT da recunosc ca imi place la maxim sa imi aranjez prin casa, un soi de hobby poti sa ii spui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Buna seara si de la noi!!

Felicitari noilor mamici, felicitari syl, ana_vio....

Noi nu am mai intrat de mult, am fost in perioada de acomodare cu bebe. Greu, tare greu, cu depresie, cu nopti nedormite, colici, kk facut greu si cu multe scancete, sani durerosi si tot asa ... Parca am fost loviti de tren in primele zile, dar acum parca am intrat intr-un oarecare ritm cu toate.

Am citit si din urma si suntem la zi.

Si la noi scaunele mai au mucisori dar neonatologul ne-a zis dinnainte sa facem noi descoperirea sa nu ne speriem ca bebeii au 2 moduri de a scapa de mucisorii din nas - stranuta si/ sau inghit mucisorii. Daca le punem ser fiziologic in nasuc, cu atat mai mult putem gasi mucisori in kk.

Pentru colici noi am incercat pana acum Infalcol, Sab Simplex, Debridad si ceai de colici pt copii. Nu prea a functionat nimic sa ii ia total colicii. Am ramas pe combinatia Infalcol si Sab Simplex innainte de fiecare masa si parca, in timp, s-au mai atenuat. In schimb ne chinuim f f tare sa facem kk.

crisuletzul nu te opri sa plangi. Si eu in primele zile am plans foarte mult, pe fond de oboseala, de fericire, fara motiv.. pur si simplu imi venea sa plang si sotul m-a invatat sa nu ma retin pentru ca o sa ma simt mai bine, si asa a fost.

FELICITARI PISSI !!!! BEBE CUMINTE SI MANCACIOS!

HAI EVA!!! HAI BEBE NOAH!!!!

Va salut si va pe toate. Mi-ati lipsit mult in perioada asta.

39+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare pentru fetele care alapteaza la san .. Voi cum va dati seama ca bebe mananca suficient? Mie mi se pare ca in ultimele 2 zile bebe mananca cam putin. Trage 10-15 minute la un singur san si apoi nu mai vrea. Ori adoarme, ori ne jucam...depinde. Dar imi fac mari griji ca nu ia suficient laptic in cele 10-15 minute cat sta el la un singur san. Pana acum statea 15 -20 min la un san, apoi 10 -15 min la celalat.

Fericita mamica de Tudor Andrei
Poze bebe Tudor: http://picasaweb.google.com/adina.popescu/BebeTudorPrimeleOreSiPrimeleZile#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Am si eu o intrebare pentru fetele care alapteaza la san .. Voi cum va dati seama ca bebe mananca suficient? Mie mi se pare ca in ultimele 2 zile bebe mananca cam putin. Trage 10-15 minute la un singur san si apoi nu mai vrea. Ori adoarme, ori ne jucam...depinde. Dar imi fac mari griji ca nu ia suficient laptic in cele 10-15 minute cat sta el la un singur san. Pana acum statea 15 -20 min la un san, apoi 10 -15 min la celalat.

Poze bebe Tudor: http://picasaweb.google.com/adina.popescu/BebeTudorPrimeleOreSiPrimeleZile#

Daca nu plange si doarme inseamna ca a mancat suficient. 15-20 de minute sunt suficiente ca sa manance 100 ml, deci nu-ti fa griji

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Daca nu plange si doarme inseamna ca a mancat suficient. 15-20 de minute sunt suficiente ca sa manance 100 ml, deci nu-ti fa griji

Ana, mami de viking Gabriel (6.11.2010)

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!

Merci anya. Sper sa fie asa. O sa vedem miercuri la control dc ia in greutate cum trebuie. Pana acum a luat 400 g in 2 sapt. Nu e prea mult, dar in prima sapt a stagnat mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Anya , propun o incuscreala...bebe Gabriel e preaaaa smecher !!!

Fercita de printesa Raisa Maria (29.10.2010)

La fix noi am pus ochii pe Raisa de ceva vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

symo, adica Dienuta papa 565ml laptic in 24 de ore?? ca nu prea am inteles...Ana papa cam la 3-4 ore..are cam 6-7(maxim
) mese pe zi..si papa intre 80-120ml la o masa..asta depide de dispozitie si daca nu adoarme...in total papa si 650 ml..dar si 750ml..mie oricum mi se pare ca papa putin.......este superba Dienuta..am vazut pozele...si tu esti o sexyyyyyyy mamaaaaaaa!!

mami de Ana-Maria!- 30.10.2010

Ieri a papat 565 ml toata ziua (adica 7 mese), iar azi am rarit intervalul si a papat 585 ml din 6 mese. Si mie mi se pare putin, dar luni dimineata mergem la pediatru si vedem ce zice, atat d-na dr cat si cantarul. Am niste emotii... Eu o simt mai grea, dar cine stie. In prima luna a luat 1040 gr, dar acum...in luna a doua nu cred ca a luat mai mult de 700 gr, am un feeling.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Felicitari Syl&AnaVio!

Bun venit, ursuleti!

Mergi la inceput