Nov-dec2010.Felicitari Syl. Ana_vio, pissi!!(169)
Raspunsuri - Pagina 20
MSymo spune:
Am un scurt circuit de memorie, nu mai stiu cine mi-a zis sa pozez cei 3 nazdravani: Julia, Patrick si Wayne. Am pus 2 fotografii!
ana_o spune:
Syl,
! Imi pare tare rau pentru ca a trebuit sa treci prin experienta neplacuta cu placenta, dar important e ca esti bine, ca sunteti bine tu si bebe!
Felicitari inca o data, ai fost foarte curajoasa!
AnaVio, ai avut parte de o nastere foarte rapida, pacat ca ai suferit un pic... dar asa sunt nasterile!![]()

Pissi, in sfarsit ai ursuleata langa tine! Felicitari!
Eu am avut internetul neplatit, l-a platit a doua zi, dar mi l-au activat abia a 3-a zi
. Abia azi v-am recuperat, norocul meu ca n-ati scris f multe pagini.
Cum a ramas cu intalnirea? Cine vine, unde ne vdm? Ramane Horoscop? Luam si puii cu noi?
M-am amuzat cu discutiile despre kk bebeilor, recunosc ca si eu inspectez scutecul cand e plin
, clar numai mamele pot intelege treaba asta
. Despre suzeta, cred ca puiul meu ar fi mare amator de ea, daca i-as da-o. Dupa ce terminam baita, se pune pe urlat de foame, insa am gasit metoda pacalicioasa de a-l calma, pana-i fac eu masajul cu crema si il imbrac... tati tine degetul mic indoit si-i tine partea indoita pe langa gurita. Si el tot incearca sa prinda, crezand ca e papica lui draga. Insa de la faza asta am dedus ca dc i-am da suzi, ar devora-o. Insa... no way!![]()
Legat de umiditate, cat ar fi normalul pentru o casa? Noi avem 60% si nu stiu dc e bine sau nu.
Doura, sper ca ati scapat de vremea urata si a rasari soarele!
Miruna, Simona Maris, Claudia si burticile care nu dorm noaptea, mai puteti?

Symo, sper sa-mi fac maine timp sa vad pozele cu Dienuta!
Si abia astept sa ne vdm!
Mi-e prea somn, ca as mai scrie. Maine merg sa-mi cumpar o biba de la Avent, am de gand sa mai plec si eu prin lume si ii voi lasa cate-o masa lui tati, pentru bebe...ca prea a tras chiulul in ultima vreme.
Si tot maine cumparam si cadourile pentru Craciun, abia astept!
Fug la dus, va pup pe toate si pe toti si va doresc un somn usor&linistit!
beatrice75 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anymona
si al meu avea la inceput tot timpul manutele si piciorusele reci. Da cica e normal ca au sistemul circulator inca nedezvoltat cum trebuie. Nu inseamna ca le este frig. Pe mine ma dispera mama cand vine pe la noi. Dc are manutele reci e frig, dc sughita e frig, dc stranuta e frig etc. Cum o las 5 min cu el, il gasesc cu caciula si infofolit in 3 paturi Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) |
Asa era si maica-mea, ma disperase, dar acum a inteles finally ca nu mai e ca pe vremuri. Cand auzeam ce metode se aplicau, ma mir cum am iesit noi intregi
Alexia, Alexa, Anya, Diana, pe unde umblati?
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia_P fetelor eu deja am hainute care nu ii mai vin lui bebe, unele nici nu le-a purtat.....ma gandeam sa le duc la maternitate ca acolo erau 9 bebei parasiti saracuti...dar am putine deocamdata....cand ma gendesc ca saraci bebei nu au de niciunele si vin sarbatorile acum ![]() Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag |
Doamne, ce ma doare sufletul cand aud acestE cuvINTE: "bebei parasiti". GROAZNIC!
beatrice75 spune:
Pissi, felicitari!Bun venit Roberta!
Sashenka, ti s-a intamplat cu luatul in greutate la bebe la fel ca la mine. Mai tii minte cand iti spuneam? Acesta este pericolul cu cele care nu au lapte suficient. Daca il alaptezi mult pe bebe la san cate 2 ore, nu inseamna ca si mananca mult. In maxim 15 min per san, bebe aproape ca goleste sanul. Momentan nu te speria cu greutatea lui bebe ca nu-i de speriat, dar nici de neglijat. Urmareste greutatea lui cu atentie pe viitor.
beatrice75 spune:
Eu azi m-am chiuretat. Ce sa va spun? A fost mai rau ca la cezariana. Adica la operatie nu am simtit nimic, acum am simtit cum tragea din mine. Mi-a facut 2 anestezii, una chiar in vagin. N-a durat mult, asta a fost norocul. Femeile care erau la chiuretaj (intrerupere de sarcina sau sarcini oprite din evolutie)ieseau fresh. Pe mine m-au tinut de dimineata pana la ora 14. Eu abia asteptam sa vin la bebe ca v-am spus, eu posesivitatea in persoana, asistentele nu, nu pleci inca, eram ratutita si imi monitorizau scurgerile. Acum fac tratament, ca antibiotic mi-a dat Augmentin si am voie sa alaptez. Dr mi-a zis sa-l sun in caz ca fac febra, apar cheaguri de sange sau sangerarea nu se opreste in 3 zile. Doamne, sper sa fi scapat!Mi-a spus ca daca mai fac un al doilea copil, mai mult ca sigur tot placenta praevia va fi sau mai rau.
Dupa Sarbatori urmeaza cauterizarea fisurilor anale.
Credeam ca dupa nastere, totul se va rezolva de la sine si iete ca nu..
Cand sa mai fac eu miscare sa revin la greutatea initiala? Acum, de ex, nu am voie efort fizic si repaos sexual 3 sapt. Dupa cauterizare, iar cine stie cat...
Ioana_Mami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anya2010
La fix ![]() Ana, mami de viking Gabriel (6.11.2010) ![]() Minunate sunt lucrurile tale Doamne! |
ok , ma apuc de zestre !!!!

Kitty,
de pisicutza Eva!!! 
Ianis Andrei ingerasul nostru drag

Gabriel (6.11.2010)
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!