Nov-dec2010.Felicitari Syl. Ana_vio, pissi!!(169)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Pe fata mea nu o oboseste baita chiar deloc! Are un rogram tare ciudat!!!! De la baita pana la ora 12-1 veghem pe mami, de la 1la 4 dormin.... De la 4jumatela -5 la 7jumate , nani..... Pupsi si inainte si dupa si in timpul mesei,are o digestie faa mea incredibila! Acum scriu ca sa nu ma ia somnul pt ca am pus/o pe jumatate adormita in patut si astept sa faca nani!

Kitty, de pisicutza Eva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Alta intrebare...... E normal ca un bebe sa aiba manutele reci?..... Am tot citit ca da! Bebeii vostri cum se prezinta?

si al meu avea la inceput tot timpul manutele si piciorusele reci. Da cica e normal ca au sistemul circulator inca nedezvoltat cum trebuie. Nu inseamna ca le este frig.

Pe mine ma dispera mama cand vine pe la noi. Dc are manutele reci e frig, dc sughita e frig, dc stranuta e frig etc. Cum o las 5 min cu el, il gasesc cu caciula si infofolit in 3 paturi

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Asa era si maica-mea, ma disperase, dar acum a inteles finally ca nu mai e ca pe vremuri. Cand auzeam ce metode se aplicau, ma mir cum am iesit noi intregi. Am ajuns la concluzia ca erau varza rau. Dar rau de tot....

Alexia, Alexa, Anya, Diana, pe unde umblati?

Beatrice, ei sunt convinsi ca scoteau generatii mai sanatoase si rezistente decat scoatem noi acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Crisuletz, si eu ma dau noaptea pe net cat papa bb ca sa nu adorm cu el la san. Mare noroc avem ca s-au inventat "smartfoanele" astea....eu am devenit dependenta rau de tel asta.

Mergi la inceput

Anymona si tu ai program la ora asta ?
Noi acum am adormit!!!
Si pe mine a inceput mama sa ma enerveze....nu intru in detalii acum sunt mult prea obosita!!!

Ana, ma bucur ca esti happy happy! A mes fata isi face greata de la suzeta! Dar tiind sa cred ca de astazi am invatat-o sa adoarma singura, fara tzitzi!

A.... Vroiam sa va intreb cat ati dat jos cu nasterea? Eu am dat 11 kg jumate...... Si mai am imi este dor de vechea eu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Buna dimineata!
Fetele,incepe sa fie liniste la noi in barlog, cam gata cu nasterile pe banda...si ma incearca nostalgia. Dar e asa frumos si acum, cu bebeii,in ciuda colicilor, a mucilor si a kk verde.( Apropos, al meu face verde de cand se stie, cu seminte de mustar galbene)
Noi, dupa crize dramatice de colici,in care bebicul se incorda ca un arc si se facea grena , am descoperit ,in sfarsit, elixirul fericirii: COLIEFUL.I-am dat cateva zile mai putin decat doza recomandata, nu facea nimic bun, dar apoi i-am dat cat scrie pe prospect!Nu va spun ca a devenit atat de linistit incat eram pe punctul de a-l duce la spital...ca prea e linistit, ca de ce nu plange.L-am tinut pe burta, ca stiu ca il agaseaza pozitia, numai sa il fac sa planga un pic, sa vad ca e ok.Nu avea nimic...pur si simplu nu mai avea colici si era fericit.
O zi jumatate nu a plans deloc, am plecat cu el in Moldova,4 ore de mers cu masina, nici nu l-am auzit, am dormit si a mancat!
Deci recomand Colief, pe care nici macar nu i l-am dat inainte de masa cu 20 de min, cum scrie...pai cum inainte de masa cu 20 de min...eu stiu cand mananca el?
Alta veste buna e ca nu mai vrea lp pe care i-l dadeam seara sa se linisteasca 2-3 ore sa dormim si noi un pic!Deci e pe san exclusiv!
Azi ma duc la balet, deocamdata fara bebe...ma duc sa inspectez temperatura
ANA_O,multumim pt grija! Gata, dorm si eu ,si chiar bine! Slava Domnului! Multumesc pt info despre colief, ca de la tine stiu!
Doura, Vmadelain, ce mai faceti?
Gata,m-am intins...a papat bebe si acum face nani, asa ca ma duc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

DEspre Ana_VIO nu stim nimic...oare ce face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata fetelor!

M-am trezit sa hranesc brotacul cel flamand, si mi-am dat seama ca aproape imi explodeaza sanii. Si ca sa nu repet experienta de ieri cu inundatul in jurul meu,acum ma mulg -actiune super distractiva la ora 7 dimi

Ana, nu s-a stabilit nimic cu intalneala- eu sunt pro daca semai face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Sper sa fie acceptabil azi, sa ies in parc cu tot familionul (cu sotul, bebe si caine-motanul se abtine, nu are placeri din astea)

Mergi la inceput

Danait, si mie imi explodeaza sanii cateodata si daca nu ma mulg nai ales din sanul stang, ajung sa imi inund fata!!! Nici nu trebuie sa suga pt ca ii curge direct in gura!

Mergi la inceput

Iar sunt emotiva! Am recitit cum m-ati incurajat cand am nascut.. .... Sunteti niste minunate!!!!
Recunosc ca atunci mare lucru nu am inteles din cauza ca eram ametita de la durere!!!!

Cine mai are de nascut, manuta suuuussss!!!!!
Curaj, nici nu o sa va dati seama cum trece travaliul si vine bobo!!! Tot ce inseamna durere va trece ca prin minune!!!!

Aaaa.... Eu atunci am ajuns la filantropia pe la 10-11.... La 12 jumate m-a bagat in sala de travaliu.... Da, pt mine acea sala a fost atat de creepy!!! Colul meu era tot rigid!!!! Mi s-a spus ca voi naste a doua zi tarziu si sa incerc sa dorm( eu eram in contractii si nu intelegeam de ce colul imi este inchis)...... Mi-a facut o injectie( ulterior am aflat ca peltecu sunase si le-a spus sa imi fca oxcitocina).....la jumatate de ora m-au lovit niste contractii de nu stian pe unde sa ma adun.... Si acum mai am contractiile inregistratepe iphone( e ceva aplicatie)
Exemplu de contractie: la 2:10 contratue de 54sec. ; la 2:13 contractie e 58 sec
Deci nu aveam timp sa respir bine ca ma si lua!
dupa ce l-am convis pe Marius sa mearga acasa... A ajuns sa se puna 5 minute in pat si l-am sunat sa ii spun ca vine Eva!!!!
Saracutul, atat de cute era la telefon!!! Eu imi muscam limba si muscam de ceva bara de fier de durere si el ave cheg sa ma tina la telefon , ii era frica ca nasc fara el!
Dupa ce a ajuns el si mama, moasele m-au lasat sa merg la ei sa stau putin la povest( oricun faceam ture pe holul spitalului)...... De cate ori ma lua contractia mama ma mangaia pe spate si Marius inspira si expira cot la cot cu mine dar intr-un mod disperat si sufla pe mine !!!! Nu mai eram atenta la contractie ci facem bulbuci ca sufla pe mine si ca el nu are dureri si de ce respira ca mine!! Ehhh.... Ciudatenii de femeie in travaliu!!
Moasele de cate ori ma vedea ca vreau sa merg la ec ma urcau pe masa .... Cele mai urate amintiri sunt legate de urcatul pe masa... Cine a avut travaliu provocat stie!

Offf cat scriu, de parca e cineva interesat.... Scuze dar am o stare ciudata!!!

Mergi la inceput