Nov-dec2010.Felicitari Syl. Ana_vio, pissi!!(169)
Raspunsuri - Pagina 6
lore76 spune:
anymona, si tu esti matinala?
Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna
crisuletzul spune:
Lore e la medlife? Nu am auzit lucruri prea bune despre ei!
Sugubina, multumesc! Ai avut dreptate! Azi noapte s-a trezit fata mea pt ca facuse mult pupsi si a papat putin san! Ieri de la 5 pana la 12 tot a cerut papa..... Acum doarme bustean!
O iubesc si o ador!!! Scoate niste sunete atat de dulci iar de 2 zile zambeste in somn! Eu atunci spun ca o mangaie ingerasii!!!
Apropo, are gropita in obrazul stang
Kitty, de pisicutza Eva!!!
lore76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisuletzul Lore e la medlife? Nu am auzit lucruri prea bune despre ei! Kitty, de pisicutza Eva!!! |
ce ai auzit???
danaint spune:
Neata fetelor!
Azi noapte bebe a fost bebe model - o trezire la 3, papat repede, adormit instant dupa pentru inca 3 ore imi era teama ca repetam experienta denoaptea trecuta, cand am avut numeroase momente cu chef de socializare
anymona spune:
citat din mesajul lui lore76 anymona, si tu esti matinala? Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna |
da, si nu pt ca n-as avea somn....
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
lore76 spune:
citat din mesajul lui danaint Neata fetelor! Azi noapte bebe a fost bebe model - o trezire la 3, papat repede, adormit instant dupa pentru inca 3 ore imi era teama ca repetam experienta denoaptea trecuta, cand am avut numeroase momente cu chef de socializare Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
si noi la fel, am papat pe la 1.45 si respectiv 2.20 si pana la 6.30 somn
mirunam spune:
FELICITARI ANA_VIO SI SYL!!! REFACERE RAPIDA SI BEBEI SANATOSI, FERICITI SI IUBITI!
Salutari si de la noi!
Nu am mai reusit sa intru pe motiv de bebe certat cu somnul. A avut zile in care a dormit o ora, doua cel mult. Motivul este simplu: foameeea! Nu am mai vazut mancacios ca el. Din pacate din acelasi motiv mai si regurgiteaza in jet, apoi intervine sughitul si se declanseaza un cerc vicios care tine cu orele. Azi mi-am propus sa notez cat mananca
In rest e cuminte, gangureste si rade tot timpul si mai noi se si joaca cu o zdranganica, o lampita muzicala si o albinuta
Ma lupt in continuare sa produc laptic dar scot 100 ml / zi. Sunt asa suparata. De und enu stiam ce sa fac cu laptele am ajuns sa ma chinui sa scot de un biberon...
Ana_vio nu am apucat sa citesc din urma dar abia astept sa povestesti cuma a fost nasterea!!! Bebelina a fost maaare rau! Felicitari pentru curaj si rezistenta!
Joy, Simona, in ce pozitie asezati bebei in wrap. Al meu nu e incantat de pozitie deloc. Sta oarecum culcat si nu ii place.
si revin... s-a trezit!
crisuletzul spune:
Ca nu ti se tine o fisa medicala.... Astepti mult cu totusi ca ai programare facuta.... Oricum, pus intr-o postura urata! E ok pediatru tau? Sincrr sunt chiar disperata pt ca am nevoie deun medic iar medlife grivita arfi super pt ca e si aproape de mine!
Kitty, de pisicutza Eva!!!
anymona spune:
citat din mesajul lui crisuletzul Ca nu ti se tine o fisa medicala.... Astepti mult cu totusi ca ai programare facuta.... Oricum, pus intr-o postura urata! E ok pediatru tau? Sincrr sunt chiar disperata pt ca am nevoie deun medic iar medlife grivita arfi super pt ca e si aproape de mine! Kitty, de pisicutza Eva!!! |
Nu stiu nume si nici nu vb din proprie experienta, dar am auzit numai de bine despre pediatrii de la medlife grivita. Dc iti convine ca si locatie eu zic sa alegi un pediatru de acolo
Noi avem un dr neonato de la cantacuzino care vine acasa in caz de nevoie (200 ron/vizita la domiciliu) si o pediatra de care sunt fff multumita la medicover plevnei (zona eroilor). E pediatra noastra de ani buni si nu am ce sa-i reprosez. Dc te avantajeaza locatia iti pot trimite datele ei
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
mirunam spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anymona
Nu stiu nume si nici nu vb din proprie experienta, dar am auzit numai de bine despre pediatrii de la medlife grivita. Dc iti convine ca si locatie eu zic sa alegi un pediatru de acolo Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) |
Eu merg la Medlife la pediatru de 4 ani si sunt foarte multumita. Mai mult de 20 min nu am asteptat, pot fi contactati pe mobil si raspund, inclusiv in weekend, nu am avut parte de tratamente gresite sau experiente negative si au fost perioade cu vizite saptamanale.
Problema programarii exista la toate clinicile private.