Nov-dec2010.Felicitari Syl. Ana_vio, pissi!!(169)
Raspunsuri - Pagina 5
danaint spune:
Raportez bebe marait tot, a descoperit si el ca patul are ace
Victoria, pai putem veni cred cum vrem, cu bebe, fara bebe mie una recunosc mi-ar fi mai simplu fara evadez si eu un pic, si il las cu taica-su, cu frigideru plin de lapte
In legatura cu propunerea Anei, mie Imi convine zona Unirii.
crisuletzul spune:
Help!!!! FATA MEA ARE DIAREE!!! ce sa fac? Este normal???
Kitty, de pisicutza Eva!!!
Olgutzika spune:
Kitty, cum stii ca are diaree? Copiii alaptati asa fac kk, apos si cu grunji. Daca asa arata si e galben la culoare, sau usor verzui e ok.
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
crisuletzul spune:
Pana astazi facea mai solid!galben cu ceva in el! Astazi e doar o apa veezuie! Se chinuie mult cand face! Cere piept intruna si doarme tot cate putin
Kitty, de pisicutza Eva!!!
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pissi78ro Girls, un nou nascut ar trebui sa aiba mai mult de 40 cm, nu? Un nou nascut la termen. Vreau sa comand o salopeta de Craciun, dar la new born scrie 40 cm. Nu o fi mica? |
Pissi, cu siguranta e mica, in mod normal la talia nou nascut ai 50-54, apoi 3 luni spre 60 cm, etc etc.
Eva & Luca (08.09.2008) acum 38+ cu Noah
beatrice75 spune:
Syl, gandeste-te ca multe femei te invidiaza, si-ar da si o mana doar sa aiba un copil!
Crisuletz, ce spune pediatra ta, apropos de diareea bebelului?Mie dr pediatru mi-a zis ca in astfel de cazuri sa-i dau cateva lingurite zeama de orez.
Miruna, long time no see.
Doura, cam absentezi in ultima perioada. Ia treci la raport. E motivat sau nu?
lorin7774 spune:
buna seara...am revenit si noi
de ieri suntem acasa, de pe la ora 5...deocamdata nici nu stiu ca am copil mic , caci nu face altceva decat mananca si doarme.
noi respectam programul de alaptat de la maternitate, 3-6-9-12 etc... si deocamdata ni se potriveste, adica nu cere intre si mai mult are tendinta de a mai lungi cele 3 ore....azi noapte - prima noapte acasa - a mancat la 12 noaptea si a dormit de la 1 si ceva pana la 7 dimineata, fara sa scoata un sunet; deci azi suntem decalati de la program cam o ora... asteptam ora 12.30 pentru masa si apoi nani
ne place mult laptele lu mami, recordul la spital a fost 80 ml la o masa, nu am cantar acasa, dar estimez ca mananca tot cam asa; a ales varianta de a manca dintr-un singur san la o masa, si ma face sa par aiurea, caci dupa alptat un san e moale si lasat si celalalt plin de lapte si tare - dar nu conteaza...
sa va dau si eu datele pentru listuta :
Antonia Nicole, 10.12.2010, 2850 gr, 50 cm, Apgar 10, nastere naturala, 40 saptamani, spitalul Covasna, dr. Petre C.
nu am citit nimic din urma, dar am vazut in titlu, asa ca,
FELICITARI SYL, FELICITARI ANA_VIO, FELICITARI ANEUD!!!!!!!!!!
_
LOREDANA, mami de printese
MIRUNA 07.05.2005 si ANTONIA 10.12.201O
sugubina spune:
crisulet e normal ca la bb ce papa doar san sa fie mai lichid uneori. Se regleaza ea. Succes la alaptat!
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
lore76 spune:
buna seara la toate fetele!
abia acum am reusit sa citesc ce ati scris aseara si azi
in primul rand vreau sa le felicit pe proaspetele mamici ana_vio si syl, sa va dea d-zeu refacere rapida si bb-i sanatosi si necolicosi
sashenka multe lunite inainte
beatrice si eu le dau colief + infacol, dar la sarah nu-si fac efectul 100% pt ca din cand in cand se mai ''vaita'' si plange micuta de burta. am luat si bonisan si probabil o sa le intrerup pe cele 2 si o sa le dau bonisan, sa vedem daca are mai mult efect.
crisuletzul eu merg la dr. marcu cristescu de la medlife grivita
ana_o unde esti, ca nu am vz nici un mes de la tine
m-am intinsssss, eu nu scriu des, dar cand o fac.....
vroiam sa va intreb daca stiti ceva de streptococul auriu, e ceva grav {la exudat le-a iesit la amandoua prezent. dr pediatru mi-a spus ca sunt ''ceea ce se numeste purtatoare sanatoase'', insa eu nu sunt ferm convinsa....
Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna
anymona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Joy21 Syl, . Imi pare rau ca ai probleme, sper sa te refaci cat mai repede se te bucuri de puii tai Ana_vio, felicitari pt nasterea rapida si pentru minunea ta! Am aruncat si eu un ochi pe albumul cu ursuleti. Sunt toti niste dragalasi Ana, Dana, apropo de inatalneala. Credeam ca e si cu bebeii din dotare Eu nu prea plec nicaieri fara Leon si nici n-as putea sa-l las pe tati cu amandoi Apropo de wrap, v-am zis ca am fost in we la munte, mi-a fost f util. Am stat la cota 1400 dar am urcat si la 2000. Leon a dormit tare bine lipit de mine, si a fost protejat de ger, vant. Wrap-ul l-am pus peste o bluza iar haina peste wrap. Pe Leon l-am imbracat cu un overall grosut peste hainele de casa. Victoria, mami de Anna Sofia si Leon Victor "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
woauuuu Joy!!!! ai fost la munte cu amandoi copiii!!!! Esti tare!!!! Ai reusit sa si skiezi?
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)