Nov-dec2010.Felicitari Syl. Ana_vio, pissi!!(169)
Raspunsuri - Pagina 4
misticgirl spune:
Olga, nu am reusit! A sunat sotul la banca, a activat si 3d security nu stiu ce...dar tot aia imi spune. Nu inteleg ce se intampla. E al sotului si trebuie sa sune el la banca sa vedem ce nu e OK, dar a avut treaba si nu a apucat sa vorbeasca. Chiar e un mister
alina_1984 spune:
Misticgirl si eu m-am confruntat cu problema constipatiei + hemoroizi, acum de vreo saptamana am scapat slava Domnului. Nici la mine nu functiona nimic, nu stiu ca sa zic. Am eliminat fainoasele, carnea, laptele si mi-am luat cereale cu 50% fiber, plus supliment de fibre Benefiber (nu stiu sub ce denumire il gasesti in Ro), si pe langa astea beau zilnic 3-4 cani de ceai de tei sau musetel indulcite cu miere. Un remediu ce ma ducea garantat la baie e un pahar cu apa fierbinte, sa-l bei cat poti suporta de cald.Cam in 15-30 min ma ducea la baie. Sper sa-ti fie de folos ce am scris, stiu cat e de stresant, eu eram toata ziua intoarsa pe dos din cauza asta.
Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si Matia (23 oct 2010)
poze
misticgirl spune:
Alina,multumesc pt raspuns. Voi pune in aplicare sfaturile tale, am ajuns la capatul rabdarii cu constipatia
ratusca83 spune:
he he Claudia ce frumos ca gangureste..a mea zanica..cand o alint si o pupacesc zambeste asa in coltul gurii..mor de dragul ei....acum doarme dupa la 4, dar abia astept sa se trezeasca ca sa o jughinesc...
Noi suntem singurele acasica..tati vine tarziu saptamana asta..asa ca ne vom descurca cu baita si cu colicii...
Cine da Debridat la bebe?? are efect?? incep si din seara asta..de cate ori administrati??
va pupacesc
misticgirl spune:
ratusca, si printesa mica o sa inceapa sa "vorbeasca"foarte curand. Si, da, sunt tare haiosi cand rad, zambesc. Patrick rade cu toata gura, i se vede gingia...mor de dragul lui.
E treaz de la 6 si cum il pun in patut, zici ca sta pe ghimpi. E mancat, schimbat, ii e bine (nu cald, nu frig), deci nu inteleg ce nu ii convine
Syl, cum te simti? Avem ceva vesti de la Silvia?
syl spune:
buna seara, bine v-am regasit, mi-ati lipsit f mult.
Bebe Thomas Bogdan este bine, astazi am luat primul contact efectiv adevarat adica supt putin colostru ca mami nu are laptic. A stat putin la san deoarece mami este f slabita iar fetele de la neonato nu l-au mai lasat. A fost atat de suparat...mi s-a rupt inima.
Eu sunt f slabita, merg pe pereti la baie, hemoglobina scazuta la 7, am stat 2 ore in sala. Sper sa ma refac rapid, poate de maine ma lasa sa mananc cate putin.
Citesc din urma si revin.
syl spune:
Vaiiiii, ce galerie de zile mari am avut. Multumesc fetelor, sunteti ca niste surori pt mine iar vorbele voastre ma ung pe inima.
Sunt ffff slabita dar nu ma las. Imi doresc sa dorm mult si sa ma trezesc fara dureri. Nu ma mai doare asa surd dar ...e inca greu. Ehhh, trec eu si peste asta. =
Fug sa-l vad pe bebe...revin
fluturasha23 spune:
Am vazut ca ati vorbit despre vaccinuri. Eu i-am facut Iuliei, acum 2 ani, ca si Corina, Infarix hexa si Rotarix pentru enterocolita (ambele in aceeasi zi). Nu a avut reactii adverse. Si pentru Delia o sa urmez acceasi schema.
Hera ai PM.
Mami fericita si implinita de Iulia si Delia
fluturasha23 spune:
Syl . Suntem alaturi de tine si dorim sa te simti mai bine cat mai repede.
Mami fericita si implinita de Iulia si Delia
Joy21 spune:
Syl, . Imi pare rau ca ai probleme, sper sa te refaci cat mai repede se te bucuri de puii tai
Ana_vio, felicitari pt nasterea rapida si pentru minunea ta!
Am aruncat si eu un ochi pe albumul cu ursuleti. Sunt toti niste dragalasi
Ana, Dana, apropo de inatalneala. Credeam ca e si cu bebeii din dotare Eu nu prea plec nicaieri fara Leon si nici n-as putea sa-l las pe tati cu amandoi
Apropo de wrap, v-am zis ca am fost in we la munte, mi-a fost f util. Am stat la cota 1400 dar am urcat si la 2000. Leon a dormit tare bine lipit de mine, si a fost protejat de ger, vant. Wrap-ul l-am pus peste o bluza iar haina peste wrap. Pe Leon l-am imbracat cu un overall grosut peste hainele de casa.