Nov-dec2010.Felicitari Syl. Ana_vio, pissi!!(169)
Raspunsuri - Pagina 3
sugubina spune:
Symo bravo pt decizia luata de a o dezvata de stat non stop in brate! Mult succes si sa ne tii la curent cum merge. Sigur o sa iti iasa.
Nici puficele nu manca la fel la fiecare masa..Uneori manca 100-120 de chiar mai tre sa fac, alteori si mie imi ramane ca refuza la un mom dat bibe si asta e..
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
ratusca83 spune:
Symo..intru in club..eu m-am saturat sa arunc laptele...asa face si Ana...papa bine dupa baie..apoi mai papa bine dimineata..si apoi cate 80,90..maxim 100ml...acum mi-a papat la 11, 120ml...a adormit pe la 12:30 si de atunci doarme..ea are cam 6 mese pe zi..uneori si 7..depinde cat mananca.
Si Ana s-a obisnuit in brate..uite ca mi-ai dat idee..diseara merg sa-i cumpar salteluta din acea sa o pun pe ea..eu o tin in cosulet din acela leganut..sau in landou....ziua..dar nu va inchipuit cum face si cum se screme...ea adoarme tinuta in brate si mangaiata pe burtica...
Symo..cred ca fetele noastre sunt fitoqase si din cauza asta nu papa...vor sa-si pastreze silueta...
AAA..Nu va spun ca a mea se si constipa de la LP..este o intreaga distractie cand facem caca.....va pupic dulce...
crisuletzul spune:
asa ma bucur ca am trecut de furia laptelui .....a fost tare dureros procesul dar a meritat!!!de ieri Eva se satura din lapticul meu!!! gata cu colostru
!...dormim cam 3-4 ore intre mese!!!....
problema e ca inca nu am reusit sa ma odihnesc cum trebuie si am niste dureri de cap ingrozitoare!!!
Normal ca i-a trecut Anei durerile dupa ce si-a vazut puiutul.....cand iti ai ingerasul in brate nu mai doare nimic!!!
Kitty, de pisicutza Eva!!!
sugubina spune:
Ratusco te pup, merci!
Vezi ca am citit ca pt constipatie de la LP=sa ii dai LP preparat cu ceai de musetel proapat facut - cica e miracol. Incearca - nu ai ce pierde.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
beatrice75 spune:
Sugubina, si noi avem cada mare, dar atinge cu picioarele de fundul cazii.Din primavara il duc la inot.
Fetelor, eu mananac miere si vad ca nu avem inca probleme cu constipatia.
Al meu nu pot sa spun ca plange din cauza colicilor, dar nu suport nici sa-l vad ca scaneste sau ca vrea saracul sa adorma si nu poate ca e foarte agitat. Pana acum, Colieful s-a dovedit a fi the best. Anul acesta in luna mai cand am fost la Baby Expo ii facea o tanti reclama produsului si mi-a zis: sa tineti minte, poate bebeul dv nu va avea colici, dar daca va avea, veti incerca numeroase produse si pana la urma veti ajunge la Colief. Acum sa vedem ca abia luam de 2 zile. E un borcanel cat jumate de deget mic si costa 90 ron, iar la 3 sapt de la desigilare, se arunca.
sashenka_h spune:
nu va suparati pe mine dar bebei asa mici nu se obisnuiesc in brate. poti spune ca un bebe s-a obisnuit in brate abia dupa 2 luni si jumatate. ei pur si simplu se calmeaza cand ii luati in brate pentru ca simt caldura voastra, asa ca zau puteti sa-i tineti in brate ca nu se invata prost, inca . o sa vina vremea cand o sa vreti sa ii tine-ti in barate si nu mai vor ei sau sa ii pupati si va imping....va spun din experienta .
Symo de ce nu incerci sa ii faci mai putin lapte de ex 90 ml si daca mai vrea ii mai faci, cel putin eu asa fac numai ca noi nu am ajuns la performantele voastre, abia bem 90 ml dar in general 60 ml .
ma duc ca am mancarea pe foc dar o sa ma intorc
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
simona-maris spune:
Hera, cand il pun pr bebe in wrap trebuie sa fie deja linistit asa,spre somn, ca daca e agitat,nervos, nu sta in wrap, se simte legat, nu e liber sa dea din manute si picioruse
Il pun peste geaca, una usoara cu exterior de bumbac.Pai altfel cum?Geaca peste bebe????.Il imbarac asa: body, salopetica mai groasa, nu fash,si gecuta usoara,subtire, si caciula.Cand intru undeva unde e mai cald dau partea aia de jos de pe bebe si subtiez un pic si bretelele alea in care sta el.Afara le pun pe bebe pe toate 3.Nu a racit si nu a avut muci pana acumSucces!
Hera25 spune:
Simona merci mult de rasp. Mie mi-ar fi f utile warp-ul afara, ca asa il pot lua si pe bebe si pe Lorena de manuta si e super. Si asa ca acum nu prea putem sta prea mult cu bebeii afara din cauza frigului.
Citat: |
citat din mesajul lui simona-maris Hera, cand il pun pr bebe in wrap trebuie sa fie deja linistit asa,spre somn, ca daca e agitat,nervos, nu sta in wrap, se simte legat, nu e liber sa dea din manute si picioruse Il pun peste geaca, una usoara cu exterior de bumbac.Pai altfel cum?Geaca peste bebe????.Il imbarac asa: body, salopetica mai groasa, nu fash,si gecuta usoara,subtire, si caciula.Cand intru undeva unde e mai cald dau partea aia de jos de pe bebe si subtiez un pic si bretelele alea in care sta el.Afara le pun pe bebe pe toate 3.Nu a racit si nu a avut muci pana acumSucces! |
misticgirl spune:
Felicitari,Ana_Vio!!! Imi pare rau ca nu ama apucat sa-ti fac galerie, nu am intrat pe net de aseara. Sa-ti traiasca grasunica!!!!
Elfica, cand iesim afara bebe sta in landou, care are invelitoare special conceputa sa tina adapost (adica e ridicata, sa nu bata vantul in nasucul bebelusului), dar in ultimele zile, de cand e asa frig, ii pun un fularel in jurul gatului, care protejeaza gurita (dar nu sta lipit de gurita). Nasucul il are afara, sa respire bine. Stiu ca nu e bine sa le punem fular care sa stea lipit pe gurita si/sau nasuc, pt ca aburii ce se formeaza pe acesta ii afecteaza respiratia (asa mi-a spus pediatra).
ratusca, si Patrick varsa cand se agita. De obicei daca incepe scremutul, chircitul etc la putin timp dupa ce a papat, e clar ca varsa (saracutul uneori ii iese lapticul si pe nas si pe gura). Nu arunca cu jet, dar ii iese laptic ba din gurita, ba din nasuc, ba pe ambele odata...mi-e atat de mila de el.
Am vazut noile poze cu bebelusii: Eva, Luca Stefan, bebe de Larisa, Matia,. Toti sunt absolut minunati. Sa va traiasca!!!
Si Patrick are nasucul uscat, cred ca o sa cumparam si noi umidificator.
Fetelor, ce remedii impotriva constipatiei la mamicile care alapteaza cunoasteti si au avut efect? Am aceasta problema si nu reusesc sa scap nici cu Dulcolax, nici cu miere, nici cu cafea, nici cu Duphalac.
Si ca sa imi laud si eu iepurasul, vreau sa va spun ca si al meu bebe gangureste, scoate tot felul de sunete, rade la noi si misca buzitele de parca ar vrea sa vorbeasca Mor de dragul lui, cand e odihnit petrecėm mult timp "vorbind" si razand.