Manifestari astmatice la copii (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Gabitom-flixotide faci aerosoli sau puf?intreb pt ca ,la noi mult timp n-am avut nici un rezultat cu pufuri si abia cand am schimbat cu aerosoli am scapat de tuse.Ai putea sa incerci si asta...Noi tot la dr Cernatescu mergem. Noi suntem acum dupa o viroza cu crize de tuse pana la voma ,pe care le tinem sub control cu ventolin si flixotide.(singulaire luam de 5 luni!!!)Voi faceti doar flixotide?

SURSULA,mama lui TUDOR MILAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Multumes aalina si aurash pt sfaturile cu gradi.Dupa ultima raceala mi-a cam pierit curajul...Mai vedem ...

SURSULA,mama lui TUDOR MILAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitom spune:

Sursula,flixotide -ul e puff. nu m-am gandit sa incerc aerosolii. Nu pra sta la aerosoli. Ventolin ne-a zis sa ii dam doar la nevoie,cand respira greu.Nu are wheezing acum. Altceva nu i-am mai dat decat aerius si plantusin.dr. Cernatescu mi-a zis ca ii pot da lapte de vaca(noi stam la tara si avem vaca),dar eu ii mai dau si humana junior seara si dimineata. Oare tuseste din cauza laptelui? a avut vreo 3 sapt cand a baut numai lapte humana si tot a tusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Buna dimineata!
Si baietelul meu de 3.5 ani este in tratament cu Flixotide pufuri.Sper sa scapam cat mai repede de ele. Intrebarea mea era: in acest tratament trebuie evitata sarea? Ca ieri m-a pocnit intrebarea asta si nu prea stiuce sa fac. Sa-l trec pe o mancare fara sare sau merge in cantitate normala, ca si pana acum? Voi cum ati facut?

anca, mami de Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Ancasilv,mie dr nu mi-a zis nimic de sare. chiar nu m-am dandit la chestia asta. Stiam ca la Prednison se interzice sarea.Eu ma gandesc ca de la flixotide este cam agitat. efectiv tipa toata ziua si alta cauza nu vad.Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

ancasilv,
Pentru Flixotide nu exista restrictie la consumul de sare.
gabitom,
Cand tuseste spre dimineata, de ce nu-i dai un puf de ventolin? Medicul nu ti-a recomandat ventolin la nevoie?
Fetitei mele i-a trecut tusea (bine, nu de tot, dar tusea aia zilnica, prelungita; sau tusea de noapte spre dimineata-ora 3-5, tot asa)cam la 14 zile dupa ce i-am facut zilnic o sedinta de aerosoli cu ventolin, la recomandarea medicului si doar cand tusea,dar nu neaparat cand respira greu, pur si simplu la orice inceput de tuse. Facea in acelasi timp si tratament cu singulaire si nasonex.

Mergi la inceput

gabitom,
poate fi de la flixotide mai agitat. este un efect secundar mentionat si in prospect.

Mergi la inceput

Aalina,nu am incercat cu ventolin.M-am gandit ca numai atunci cand are wheezing sa ii dau.Am sa incep de azi sa ii fac si niste aerosoli cu ventolin. totusi care ar fi cauza tusei lui?Ce ma sfatuiti in legatura cu laptele?

Mergi la inceput

Alina,am si eu nasonex in casa,de la fetita cea mare. Sa ii dau si lui un puf? Ca are si secretii in nas si se mai infunda.

Mergi la inceput

gabitom,
Stiu ca Nasonex se da la copii peste 2 ani.IN prospectul in lb romana scrie ca se da la copii peste 6 ani,dar pe mine m-a asigurat dr ca este OK si pentru copii mai mici,dar,totusi,peste 2 ani.
Aerosolii cu Ventolin sa-i faci numai cand tuseste (chiar daca fara wheezing).
Cauza tusei: nu stiu ce sa zic,cred ca din cauza inflamatiei care persista la nivelul cailor respiratorii. Si care nu trece numai pentru ca ai eliminat posibilii alergeni. Dar o sa treaca. Si apoi poate reveni oricand. Este o boala cronica,trebuie sa ai rabdare,sa observi si iei hotarari,uneori de una singura,cand si ce medicament trebuie administrat.Nu stiu de ce numai la [primele ore ale diminetii.
despre lapte: daca medicul a spus ca laptele e OK,inseamna ca suspecteaza mai degraba alergeni respiratori implicati. totusi,rar,si laptele poate da tuse. deci, eu una n-as renunta la laptele praf.

Mergi la inceput