Manifestari astmatice la copii (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitom spune:

Ma gandeam ca daca as incerca si cu lapte praf pe baza de soia,ca sa vad daca e vreo diferenta.Nasonexul este prescris si la copii sub 1 an. Prietena mea are baietelul de 1 an si 5 luni si de la IOMC i s-a prescris Nasonex!!!

Mergi la inceput

Scuze,am vrut sa scriu"sub 2 ani".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

gabitom-nici eu n-as renunta la lapte ,mai ales ca dr. ti-a spus ca poate bea chiar si lapte de vaca .Cat despre tuse,sfatul aalinei este f bun.Fa-i aerosoli cu ventolin cand tuseste.

SURSULA,mama lui TUDOR MILAN

Mergi la inceput

Buna,fetelor!Rares al meu a tusit toata noaptea.pe la 4 i-am dat un puf de ventolin si i-am facut lapte,dupa care a vomitat si pe urma bineinteles s-a mai linistit. Dupa ce vomita se linisteste. De ce oare? Sunt hotarata sa incerc vreo sapt-doua cu humana sl . Daca nu se cunoaste nicio imbunatatire,revin la lapte normal.Mi se pare ca de cand i-am introdus un biberon cu lapte de vaca la pranz,tuseste mai rau.De cand am venit de la Bucuresti,in loc sa fie mai bine,el este mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaRusu

Paul face tratamentul de la varsta de 3 ani si 8 luni. Insa asta pt ca abia atunci am gasit un medic homeopat bun - in Tg Mures. Precis gasesti pe cineva pe langa voi, scoala de homeopatie e foarte veche la noi in tara chiar daca nu e popularizata.
La cea mica i-am dat remedii homeopate mult mai devreme - pe la un an jumate - n-a avut nici un fel de probleme inainte, si acum e mult mai puternica decat baietelul meu. Stiu, oricum, ca remediile homeopate sunt incomparabil mai putin toxice la bebei decat medicatia aleopata - asta e fixat in "cutiuta" mea.
Relativ la cat de grave sunt crizele fetitei tale, eu sigur nu pot sa-mi dau cu parerea - numai un medic poate, asta in special pentru ca homeopatia se adreseaza PACIENTULUI si nu bolii
Va doresc multa sanatate!

Buna Oana,
Am fost si noi la homeopat si o sa razi, dar inca nu am concluziile. A stat o ora jumatate cu noi, timp in care s-au adunat la usa doi pacienti. Va trebui sa merg maine pentru continuarea discutiilor.
Sunt foarte curioasa de concluzii si schema de tratament avand in vedere ca mi-a lasat o impresie buna.

Sper sa rezolvam si astmul de efort si cel viral.
Desi, la viroza asta a fost extrem de usor, doar o noapte de tuse si apoi 2-3 dimineti cu tuse reziduala.
Bowen nu gasesc aici, in Bacau dar o sa incepem ceva asemanator iar la intoarcerea in Buc incercam si Bowen. Le iau pe rand deocamdata.

Ieri am gasit si asta.
http://www.terapii-naturiste.com/remedii_naturiste/astm_bronsic.htm

Noi am aplicat partea cu scoaterea alimentelor care contin multe toxine si a functionat. O sa incerc si ce a mai ramas de testat pe parte naturista si om vedea.

Medicul penumolog mi-a recomandat sa-i mai dau 3 luni singulair, macar cat trece perioada cu viroze dar am ramas surprinsa sa vad ca au inclus mai nou pe prospect si "ganduri si actiuni de suicid".
Aveti idee pe ce criteriu sunt incluse in prospect, sunt cazuri dovedite sau doar speculatii ?

Nu stiu, nu am curaj sa-i mai dau singulair, a luat deja un an de zile si am regrete. O sa vad, pana la urma nu e o tragedie ca mai tuseste din cand in cand la viroze sau la efort. Macar bine ca a terminat-o cu tusea de noapte, cea care incepea din senin pe la 4-5 dimineatza si nu stiam cauza.

Multa sanatate la copii!

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

softurela,

"Aveti idee pe ce criteriu sunt incluse in prospect, sunt cazuri dovedite sau doar speculatii ?"

Nu stiu sigur,dar nu cred ca pot include speculatii pe un prospect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Buna tuturor,
Bine v-am gasit, se pare ca intru si eu in "club"...
M-am apucat in primul rand de lecturat din urma (s-ar putea ca o parte din intrebarile mele sa isi gaseasca raspuns in paginile din trecut).

In al doilea rand ma intereseaza foarte tare experienta softurelei cu dieta, dieta pe care intentionez sa o aplic si eu.
Problema mea e urmatoarea: una bucata baiat de 4 ani si jumatate, cu care de anul trecut din luna mai experimentez, aproape fara oprire tuse-laringite-traheite-bronsite-si 2 pneumonii.
Pe scurt, tuseste mult. Ingrozitor de mult. Dupa ceva investigatii se pare ca diagnosticul e ori in zona ORL (are polipi) ori in zona astm-alergii - am inteles ca exista o forma de astm care se manifesta preoponderent prin tuse, asta ar fi diagnosticul lui prezumtiv...

Ce ma ingrijoreaza teribil e ca nu poate face efort. De la ultima bronsita (adica de cam o saptamana), dupa un pic de efort sau la aer rece tuseste si vomita imediat. ( a mai avut astfel de manifestari in trecut, insa erau ocazionale, acum se intampla de fiecare data). Bronista i s-a ameliorat cu ventolin, insa chestia cu imposibilitatea de a face efort ramane cumva constanta
Ramane sa ajung luni la pneumolog si dupa aceea din nou la ORL...

M-ar interesa, din experienta parintilor care au copii cu astm, cum s-a pus diagnosticul, pe ce baza?

Va multumesc de informatii ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

magghyc,
Fetitei mele i s-a pus diagnosticul pe baza examenului clinic (tuse pe care o avea de 2 luni in momentul respectiv), radiografie pulmonara,analize de sange (IgE total,IgE-uri specifice - pozitive)si excluzandu-se diagnosticul de fibroza chistica (prin testul sudorii negativ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Alina,
Multumesc de raspuns. Nu ma pricep la IgE si Ig specifice, stiu ca le-a facut si piticul meu - aflu luni rezultatele...Pozitiv inseamna ca au fost crescute valorile sau normale?
Magda

Mergi la inceput

Fetelor,ce ma mai fac? Iar mi-a tusit azi-noapte,a vomitat tot laptele baut si pana la 9 cand s-a trzit ,s-a zvarcolit,deabia respira si tusea.Azi a plecat comanda de humana sl si sunt hotarata sa elimin orice urma de lactate din alimentatie,pentru a vedea ce efect are aceasta schimbare. Va rog,cele care aveti experienta cu asa ceva,spuneti-mi ce alimente as putea sa-i dau,daca laptele de soia din hipermarchturi este indicat la 1 an si 2 luni-asta ocazional. In eventualitatea ca si cu schimbarea asta mai tuseste,ce alimente as mai putea banui ca dau asemenea manifestari(secretii nazale si tuse,care,iata,dureaza acum mai mult-1 luna)Ca el are si niste pete rozalii pe piept si pe umari. Dr zicea ca sunt de la caldura,dar le cedeaza de la elocom,spre exemplu,dar nu am insistat cu el,am preferat sa le las asa.Mentionez ca il spal cu sanosan,care are si el proteine din lapte!!!De-abia acum fac legatura.Astept parerile voastre,ca se pare ca trebuie sa iau eu acum deciziile,ca din partea medicilor...

Mergi la inceput