Manifestari astmatice la copii (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna!Am o fetita de 7 ani care la 11 luni dupa trei episoade de bronsiolita a fost diagnosticata cu astm bronsic.In fiecare an toamna tarziu si primavara facea crize foarte urite cu wizing si tuse si cu plamani foarte incarcati.Am facut IGe si a iesit normal ,am facut teste alergice, nu este alergica si totusi ea la cea mai mica raceala facea crize urate ,de fiecare data ajungeam la spital.Am fost si la dc.Cernatescu si odata cand am fost cu ea la urgente la IOMC l-am intalnit si pe dl doctor Craiu,care ne-a explicat ca pe la varsta de 7 ani se va vindeca .De la 4 ani nu a mai facut crize a racit de mai multe ori dar nu a mai facut acele crize,asta pana anul acesta cand iar a inceput,crizele nu mai sunt asa rele ,wizingul este dar parca respira mai bine ,nu mai face ca atunci cand era mica.
Ce ma mira este faptul ca atunci cand eu credeam ca am scapat de astm ,el s-a reintors .Oare o sa se vindece vreodata?
Pe deasupra si baietelul are 2 ani si anul acesta a facut si el 3 bronsiolite ,prima a fost mai usoara a scapat repede de ea ,ultimile doua au fost urate cu wizing,tuse,respiratie grea.
Ma gandesc ca trebuie sa o iau de la capat cu controale .
Si cel mai groaza imi este de atata chimicale cate inhaleaza si inghit copii cand au aceste crize.
Am iteles ca se obtin rezultate bune prin tratament homeopatic,vreau sa incerc.Am fost in fiecare an la mare cate doua saptamani si anul acesta si la salina dar se pare ca trebuie sa mai insistam
Problema noastra ni se trage de la mama soacra care are astm si mi s-a spus ca si copii o mostenesc.
Intrebarea mea este : unde ma sfatuiti sa merg?
As vrea sa ajung pe la dl doctor Craiu oare stiti daca face consultatii pe la vreo clinica privata?
Sanatate multa va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

ary eu merg la dr Rugina [alergolog] si dr Muller, et 7 din Sf.Maria. Mergi la dr Gotia in spital? Eu am ajuns la el cu o umflatura a Biei pe manuta, a zis ca e alergica treaba. Mi s-a parut f f f OK ca dr.

Mamici, stiti de ceva trat homeopate pt astm? Ma ia cu groaza cand ma gandesc cate chimicale bag in copil. Dar alta solutie nu stiu. Poate ati auzit voi ceva de homeopatie in astmul infaintil.

Sanatate puiutilor!

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Eu merg de regula la cabinet, rar la spital, dar este o "ea", poate nu vorbim de acelasi dr...

Homeopatia are rezultate bune din ce am auzit. Din pacate nu stiu nici un dr bun in Iasi, daca afli ceva ma intereseaza si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

VIOIKA76,
Dr. Craiu nu consulta decat la IOMC si numai cu programare. Suni la centrala spitalului si ceri la camera de garda unde face personal programarile. L-am gasit foarte greu,este foarte ocupat.Dr Cernatescu tot la IOMC, nu stiu daca consulta in privat pe undeva.
Cat despre fetita, oricum tu spui ca este mai bine acum. Poate are nevoie de o re-evaluare. Poate a dezvoltat alergii care se pot depista. Si 3 ani de liniste (relativa) intr-o boala ca asta sunt mare lucru.
Iar baietelul are si el nevoie de o evaluare. Stiu ca e greu cu tratamentul si vizitele la spital,mai ales cu 2 copii,dar asta e, bine ca exista o cale de ameliorare,daca nu de vindecare.
Despre tratamentul homeopat stiu si eu ca da rezultate,dar nu stiu unde sa te indrum,trebuie sa gasesti un homeopat bun.
Soacra ta este si alergica? Ce tip de astm are?
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

oana de la ce varsta l-ai trecut pe trat homeopat pe baietelul tau? Fata mea are 1 an jumate si mi-e cam frica, tinand cont ca, de la aparitia wheezing-ului, in doar 2-3 ore ajungem in spital cu insuficienta respiratorie
Si in ce oras ai mers la homeopat? Presupun ca nu e vb de Iasi, nu?

ary s-ar putea sa fie si o "ea" dr.Gotia. Eu stiam de "el", care e si ortoped si chirurg, parca.
Homeopati buni in Iasi stiu, dr.Receanu, in Tatarasi. DAR... nu mai primeste cazuri noi. Ca sa nu iti zica pe fata ca nu ia cazuri noi, uneori iti zice ca te poate programa abia in nush cate [multe] luni. Mai citisem aici pe DC despre o alta dr homeopata, dar care nu iti spune ce anume ii da copilului, doar da plicul cu granule si gata. Si daca ii pui mai multe intrebari, te ia pe sus, nu raspunde clar, ma rog, aroganta de medic roman. Dar am inteles ca ar da roade tratamentele ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Rallex, ce mai spuneti ?
A venit si rezultatul la DAO, care zice asa:
Activitatea diaminoxidazei este la limita inferioara a normalului. Se exclude un deficit genetic. Totusi in cazul incarcarii organismului cu
histamina,de ex. prin alergii floride sau alimentatie bogata in histamina, pot aparea manifestari clinice (deficit latent).

Ce parere ai, asta pana ajung la dna doctor Perlea ?
Multumesc si multa sanatate !

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amie spune:

aurash 1,

vad ca si voi aveti sensibilitate la acarieni :((
noi am luat huse antiacarieni microair pristine pt perne, saltea si pilote, nu mai avem covoare, jucarii din plus nu mai avem,

sper sa se vada rezultatele, au mai luat si alte fete huse, dr ne-a asigurat ca sunt cele mai bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

oana de la ce varsta l-ai trecut pe trat homeopat pe baietelul tau? Fata mea are 1 an jumate si mi-e cam frica, tinand cont ca, de la aparitia wheezing-ului, in doar 2-3 ore ajungem in spital cu insuficienta respiratorie
Si in ce oras ai mers la homeopat? Presupun ca nu e vb de Iasi, nu?

......

Paul face tratamentul de la varsta de 3 ani si 8 luni. Insa asta pt ca abia atunci am gasit un medic homeopat bun - in Tg Mures. Precis gasesti pe cineva pe langa voi, scoala de homeopatie e foarte veche la noi in tara chiar daca nu e popularizata.
La cea mica i-am dat remedii homeopate mult mai devreme - pe la un an jumate - n-a avut nici un fel de probleme inainte, si acum e mult mai puternica decat baietelul meu. Stiu, oricum, ca remediile homeopate sunt incomparabil mai putin toxice la bebei decat medicatia aleopata - asta e fixat in "cutiuta" mea.
Relativ la cat de grave sunt crizele fetitei tale, eu sigur nu pot sa-mi dau cu parerea - numai un medic poate, asta in special pentru ca homeopatia se adreseaza PACIENTULUI si nu bolii
Va doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cisi5 spune:

Buna mamici,
O sa formulez aici intrebarea deoarece este un topic care-l urmaresc cu interes de cand a inceput baietelul meu de 2 ani gradinita(adica din toamna). De atunci a facut o pneumonie interstitiala si 2 bronsiolite. Fiecare raceala la el consta in tuse seaca, urmata de tuse productiva cu foarte multe secretii si respiratie greoaie. Sincer mi-e frica de un viitor diagnostic de astm, asa ca urmatorul pas vor fi testele alergene.
In momentul de fata e racit cam e o saptamana, timp in care a tusit, are secretii in gat, in nas nu-i curge nimic as ca nu am ce sa aspir, iar cateva zile a avut si o respiratie suieratoare. De cate ori am fost la medic respiratia lui era ok, dar partea buna e ca nu se aude nimic pulmonar.
M-am cam lungit cu istoricul, dar nedumerirea mea e cat sunt de nocivi aerosoli cu adrenalina, flixotide? De cand cu gradi facem aproape saptamanal aersosoli cu aceste substante dar nu stiu pe termen lung ce implicatii pot avea. Acum i s-a recomandat iar aersolo cu floxotide de 3 ori pe zi doar pentru fluidizarea secretiilor. Ma bucur daca reusesc sa previn complicatiile cu ajutorul aerosolilor, dar in acelasi timp ma gandesc daca nu folosim prea mult aerosolul cu aceste substante ? (de fiecare pediatru recomanda ce substante sa folosim si in ce doza, uneori si telefonic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

cisi5,
sigur ca ar fi ideal sa nu folosim nici un medicament,niciodata, ma ales pentru copii.se pare ca mediatia folosita in tratmentul astmului este studiata si ca efectele adverse la dozele prescrise de medic sunt minime.
sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitom spune:

Fetelor,ce parere aveti despre ceaiul de trei frati patati pt alergii? I-am luat baietelului meu si un sirop Alergokids cu coacaz negru,trei frati patati,lemn dulce ,etc. Ce parere aveti? Pe langa tratamentul alopat sa laum si astea? revenind la starea baietelului meu. La 2 saptamani dupa inceperea tratamentului cu flixotide si 1 saptamana de singulaire el to mai tuseste mai ales spre dimineata .Tuseste pana vomita si pe urma se mai linisteste in pic.Am facut o curatenie general in camera,am dat cu solutie antimucegai peste tot(podea,mobile,ferestre),am curatat bine,am aerisit vreo 2 zile(el a stat si a dormit 1 noapte cu socrii,si... tot tuseste. Ce are???Ma gandesc sa-l trec pe humana sl Sa vad daca se vede vreo schimbare. Altceva nu stiu ce sa mai fac. Pe la inceputul lui martie mergem la control la Dr. Cernatescu si vreau sa-i repet testele de alergii,poarte iese ceva ca sunt in ceata. Astept parerile voastre. Va multumesc!

Mergi la inceput