Manifestari astmatice la copii (3)
Raspunsuri - Pagina 7

gabitom spune:
Softurela,el inca mai tuseste spre dimineata.Prof. Cernatescu suspecteaza o alergie,desi la teste nu a iesit niciuna. Noi suspectam o igrasie din camera. dar urmeaza sa renovam cum incepe primavara si se mai incalzeste(stam la casa si alta camera incalzita nu am) Sper sa trecem cu bine peste iarna.am intrebat dr si de lapte si a zis ca nu crede ca are vreo legatura cu laptele ci de acea umezeala a peretelui.Acum ii dau pufuri cu flixo si singulaire.

softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitom Softurela,el inca mai tuseste spre dimineata.Prof. Cernatescu suspecteaza o alergie,desi la teste nu a iesit niciuna. Noi suspectam o igrasie din camera. dar urmeaza sa renovam cum incepe primavara si se mai incalzeste(stam la casa si alta camera incalzita nu am) Sper sa trecem cu bine peste iarna.am intrebat dr si de lapte si a zis ca nu crede ca are vreo legatura cu laptele ci de acea umezeala a peretelui.Acum ii dau pufuri cu flixo si singulaire. |
Cel mai probail e igrasia. Dar daca vre-odata suspectezi lactatele nu te culca pe o ureche ca asa a zis medicul.
Eu cu Diana, suspectam laptele de anul trecut. Schimbarea laptelui corespondea cu inceputul unor crize. Dar totul era o nebuloasa, nimic cert. Si oricum medicii au exclus acest fapt asa ca am renuntat, am mers un an pe tratament cu singulair si asta a fost.
Nu conteaza cat e de bun medicul, ei nu invatza nutritie decat ca nota de trecere. Intreaba, la modul personal un medic si o sa-ti confirme.
Multa sanatate la cel mic si sa scapati de probleme !
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

softurela spune:
La noi situatia sta in felul urmator:
Bianca nu a scapat de viroza, si azi-noapte a fost agitata. Febra si usoara tuse si multi , multi mucisori.
Diana e in continuare bine, in a patra zi. Tusea inca nu a aparut iar mucisorii sunt pe final. Nu i-am introdus nimic alopat, doar usturoi, ghimbir, vitamina C si multe lichide. Sa o tina tot asa !
La cum incepuse, cu ochii rosii si cu muci multi, nici nu am zis ca scapam usor.
Edit :
Revin, bucuria nu a tinut mult. Azi-noapte s-a declansat si tusea. Nu foarte urata, nu ca altadata dar am bagat-o pe flixotide 50 si un puf de ventolin.
Multa sanatate la toata lumea!
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

inutsa spune:
rallex am inteles treaba cu "panelul". Dr alergolog mi-a zis ca dupa Ig-uri o sa mai facem alte analize, dar inca nu am rezultatele Ig-urilor. Aflu mai multe dupa. Presupun ca tot la panel pediatric s-a referit si ea.
ary eu merg la dr Rugina [alergolog] si dr Muller, et 7 din Sf.Maria. Mergi la dr Gotia in spital? Eu am ajuns la el cu o umflatura a Biei pe manuta, a zis ca e alergica treaba. Mi s-a parut f f f OK ca dr.
evy eu zic sa mai ceri parerea altui dr. Stiu ca se considera astm atunci cand are episoade repetate de respiratie suieratoare. Poate totusi nu aveti astm!
Mamici, stiti de ceva trat homeopate pt astm? Ma ia cu groaza cand ma gandesc cate chimicale bag in copil. Dar alta solutie nu stiu. Poate ati auzit voi ceva de homeopatie in astmul infaintil.
Sanatate puiutilor!
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

OanaRusu spune:
inutsa baietelul meu e pe tratament homeopat - e foarte bine, nu a mai facut crize de mai mult de o jumatate de an. Daca i se inrosesc ochii (mai mult de atat nu mai face) ii dau cel mult remediile florale Bach - nici coacaz negru nu i-am mai dat de o luna.
Insa tratamentul numai un homeopat il poate da - degeaba ti-as spune ce a primit el, depinde de fiecare copil.

softurela spune:
citat din mesajul lui OanaRusu inutsa baietelul meu e pe tratament homeopat - e foarte bine, nu a mai facut crize de mai mult de o jumatate de an. Daca i se inrosesc ochii (mai mult de atat nu mai face) ii dau cel mult remediile florale Bach - nici coacaz negru nu i-am mai dat de o luna. Insa tratamentul numai un homeopat il poate da - degeaba ti-as spune ce a primit el, depinde de fiecare copil. mami de ![]() ![]() Priveste partea buna a lucrurilor |
Oana, tu nu esti din Bucuresti, asa e ? Ma interesa si pe mine un homeopat bun in Bucuresti. Incerc si varianta asta poate ii venim de hac astmului si in viroze.
Cine stie un medic bun sa dea de stire.

sursula spune:
Sanatate copilasilor!Nu stiu daca va mai amintiti,dar eu am un baietel de 2 ani jumatate cu "Astm indus viral+efort" si sunt intr-o mare dilema:IL DAU LA GRADI SAU NU?Mamicile care aveti copii in aceeasi situatie,cum ati procedat?
SURSULA,mama lui TUDOR MILAN

aalina2003 spune:
sursula,
Am intrebat si eu medicul acelasi lucru si mi-a raspuns asa: "functie de manifestarile copilului in colectivitate. faceti consiliu de familie si hotarati."
Daca este sub tratament cu Singulaire, problema exacerbarii bolii ar trebui sa fie rezolvata,dar depinde de la caz la caz.
Pui in balanta tot si hotarasti.
Fetita mea merge la gradinita de la 2 ani,dar diagnosticul ei nu este astm induc viral ci alergic. Acum are aproape 5 ani. Primul an parea "mereu racita" (fara tratament alopat,doar cu picaturi naturale)dar nu grav, al doilea an a fost foarte bine,fara nici un fel de manifestari, anul asta, al treilea este cel mai greu. Manifestarile sunt acute, domolite insa sub tratament (din octombrie).

OanaRusu spune:
Softurela nu-s din Bucuresti
Dar acolo gasiti si terapeuti pe bowen - si asta a facut grozav de bine la Paul.
Si homeopati precis gasesti - numai tb sa cauti...

aurash1 spune:
citat din mesajul lui sursula Sanatate copilasilor!Nu stiu daca va mai amintiti,dar eu am un baietel de 2 ani jumatate cu "Astm indus viral+efort" si sunt intr-o mare dilema:IL DAU LA GRADI SAU NU?Mamicile care aveti copii in aceeasi situatie,cum ati procedat? SURSULA,mama lui TUDOR MILAN |
Buna mami de Tudor. Si baietelul meu are astm alergic+viral si merge la gradinita inca de la 2 ani si o saptamana. Este adevarat ca primul an a fost destul de greu pentru ca nu lua nici Singulair si nici nu stiam ca este alergic la acarieni si in inconstienta mea l-am dat la o gradinita cu mocheta pe jos, care avea sediul intr-o cladire destul de veche. Cum am schimbat gradinita s-au terminat si problemele noastre. Eu daca ar fi sa repet experienta l-as da dar:
- alege cu foarte mare atentie gradinita
- vorbeste cu educatoarele si asistenta si asigura-te ca au inteles exact care este problema copilului
- daca este nevoie lasa-i la gradi un babyhaller cu tratamentul de urgenta (asa am facut noi)
- normal, vezi ce te sfatuieste medicul copilului (noua ne-a recomandat sa il dam ca sa isi formeze imunitatea)
Multa sanatate lui Tudor si Dianei (Softurela). Va pupam!