Manifestari astmatice la copii (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

cisi5 la noi trecerea la homeopate de la aleopate a fost brusca.
A facut crize saptamanale cateva sapt - de la jum lui martie pana la sf lui aprilie. Insa fiecare criza era altfel in special pentru ca era mai sus - adica in loc de plamani (la prima dupa ce am ramas fara aleopate) la nivelul nasului (2 rinite la rand, prima mult mai rea decat a doua), apoi la nivelul ochilor - conjunctivita.

Eu ma astept la efect rapid in sensul ca se schimba simptomele, nu ma astept sa se faca bine la 2-3 ore de la administare.
De cand tratam numai homeopat virozele am invatat sa gestionez temperatura - adica ce depaseste 38 (sub 38 semnalez dnei dr dar nu ma agit pt asta). Am invatat sa ii ajuta sa se faca bine fara sa fie minuni - pentru ca un nurofen poate scadea brusc febra dar nu inseamna ca l-a facut bine.
Schimbarile de simptome le raportez cam de 2 ori pe zi in faza acuta - dimineata si seara - la dna dr. Si ea stie ca dc nu mai sun inseamna ca a trecut
Daca sunt mai panicata merg la final la ea sa-l asculte sa fiu sigura ca nu are ceva "pitit" si cam atat - viroza asta de ex nu l-a vazut personal deloc - macar ca ne e tare draga dna dr la toti

Trebuie sa ai rabdare - asta e sigur - si sa ajuti organismul copilului sa lupte cu virusii cat mai mult pe cont propriu - parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

inca ceva cisi5
daca se agraveaza tusea noaptea e important la ce ora - se poate sa schimbe remediul = asta inteleg eu ca se schimba simptomele.
Viroza baietelului meu:
vineri dimineata tusa sacaitoare
sambata dimineata tuse cand uscata cand productiva
sambata dupa-masa - tuse uscata continua - am inceput cu ipeca
toata noaptea tuse
duminica tuse tot uscata, incep sa-i lacrimeze ochii si sa-i curga nasul - ca o fantana
duminica noaptea: tuseste mai putin si mai usor - productiva - ramane pe ipeca
luni dimineata ochii lacrimosi in continuare si nasul curge, seara 38,5; tuse productiva - seara trecem pe beladona
marti tuse mult mai putina, curge nasul si mai curg ochii, incepe sa stranute si face tot 38 (marti seara sedinata de bowen cu procedura pt raceala)
miercuri fara febra, tuse f rar; se plange ca-l dor urechile cand inghite - ramanem la beladona
joi: gata raceala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cisi5 spune:

OanaRusu multumesc de lamuriri. Din pacate nu am reusit toata ziua sa dau de medicul homeopat, asa ca am continuat cu remediu dar am facut si 2 sedinte de flixotide deoarece devenise prea nasoala tusea, si mult mai frecventa. Cand ne-a vazut medicul avea o tuse productiva fara secretii nazale, a 2-a zi s-a manifestat o viroza cu secretii apoase, tuse...tot tacamul. Ori a facut viroza in ziua urmatoare, luata de la gardi, ori a fost efectul remediului. Sper sa reusesc maine sa iau legatura cu medicul homeopat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cisi5

OanaRusu multumesc de lamuriri. Din pacate nu am reusit toata ziua sa dau de medicul homeopat, asa ca am continuat cu remediu dar am facut si 2 sedinte de flixotide deoarece devenise prea nasoala tusea, si mult mai frecventa. Cand ne-a vazut medicul avea o tuse productiva fara secretii nazale, a 2-a zi s-a manifestat o viroza cu secretii apoase, tuse...tot tacamul. Ori a facut viroza in ziua urmatoare, luata de la gardi, ori a fost efectul remediului. Sper sa reusesc maine sa iau legatura cu medicul homeopat.

La Diana, la orice viroza, exceptand-o pe ultima, tusea aparea cu o zi inaintea mucilor. Cred ca asa se manifesta virozele la cei mai multi copii cu hipereactivitate bronsica.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare, mamici!
Am zis sa dau si eu pe aici. V-am citit, dar nu prea am mari vesti despre noi. Mergem mai departe pe Flixo si Singulair. Nu a mai facut nici o viroza. O sa ajungem si noi la homeopat, dar asteptam banutii. Acum avem multe alte chestii pe lista de asteptare.
In rest fata e bine, o zvarluga cum nu se mai poate . Eu sunt mai tot timpul somnoroasa de la sarcina, dar dra mea e toata cu treaba asa ca sunt cu ochii in 4, o sa ma odihnesc in maternitate cand o sa nasc

ary la ce homeopat ai mers?

softurela ma bucur ca ti-a fost cu ceva de folos experienta noastra, nu prea multa ce-i drept

Sanatate!

Mami de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaRusu

Multumesc de sugestie asta nu pot sa fac - nu pot sa ma izolez cu familia in casa mea fara perdele/covoare/jucarii incredibil ca primeste in continuare jucarii de plus) si sa mu mai merg nicaieri.
In primul rand la camin se matura in clasa imediat dupa masa de pranz - si asta e cu 5-10 min inainte sa-i puna la nani. Acolo n-ar avea absolut nici o sansa - de aceea am ales homeopatia si bowen care il ajuta sa traiasca in mediul nostru asa cum e.
Nu stiu dc ma intelegi insa mergem lunar la maica-mea, merge aproape zilnic la bunici si la camin - si nu am cum sa fac peste tot mediu steril.
In camera la ei doi am pus cat mai mult bumbac - si spal cat pot de des (adica atat cat pot ca mamica de 2 prunci fara menajera sau bucatareasa, in schimb cu un serviciu care ma tine departe de gospodarie cam 10 ore pe zi).

Acum e f bine - avem viroze normale si de 11 luni nu am avut altceva administrat decat remedii si MG-uri.

mami de (intr-o zi de vineri... 13 iunie ) si (ziua cea mai lunga: 21 iunie)
Priveste partea buna a lucrurilor

Eu l-am cam izolat pe Robert, era prea grav. La bunici mergem in vizite scurte si mai mult vara cand poate sta mai mult pe afara. Acum la Paste o sa incercam sa stam mai multe zile pe la bunici sa vedem cum o fi. Oricum el acum e fara pufuri din toamna, deci clar e mult mai bine. In camera lor am pus pe jos doua covorase si prin vara pun perdelele la loc. Deci sper sa ne intoarcem si noi la o viata normala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

Salutare, mamici!

ary la ce homeopat ai mers?

Mami de si

Am mers la dr. Chiosac Magda. Voi la cine mergeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitom spune:

Buna,fetelor! as avea si eu o intrebare pentru voi:daca acum ii dau baietelului meu lapte Humana Sl(suspectand o alergie la lapte) se de o luna este ff bine(mai ia si singulair),atunci de ce poate consuma in cantitati mici cascaval,branza proaspata de vaci,smantana? iaurt nu i-am mai dat,dar cu celelalte nu pre am putut sa i le scot caci in familie se consuma multe lactate si socrii cu sotul il servesc si pe el. Atunci,e alergic la lapte sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Am o mare intrebare pentru mamele cu experienta in tuse, alergii...
Va rog din suflet, sa-mi spune-ti ce sa fac, ca eu nu mai stiu cum sa procedez.
Problema noastra: baietelul 4 ani si 4 luni. De pe la inceputul lunii decembrie, anul trecut, a inceput sa tuseasca, nu mult, dar era totusi sacaitor. Inainte de asta a avut o viroza de la gradi, in care nu a tusit, pe care am tratat-o cu antibitotic. Vad ca tuseste, il duc la medicul homeopat, ii da ceva, ia tot tubuletul, dar tusea continua. Il las asa, dar dupa vreo luna, incepe sa tuseasca si noaptea (cam o ora tusea, dar intrerupt). Tusea se auzea a fi productiva. Atunci il duc la medicul pediatru, il asculta, la plamani nimic, gat nimic. Ii da Singulair, care i l-am dat o luna de zile. Tusea se rareste, dar nu trece de tot. Noaptea nu mai tuseste, doar atunci cand se trezeste sau se intoarce pe=o parte, tuseste cam o data-de 2 ori. In cursul zilei tuseste rar, dar se aude o haraiala atunci cand sta linistit si respira. L-am dus la ORL, mi-a dat spray Biorinil, 5 zile, mi-a spus ca are ceva vegetatii adenoide. Saptamana trecuta a facut febra, doctorita l-a trecut pe antibiotic, spunandu-mi ca are rosu in gat si nu-i place cum arata. Atunci am intrerupt Singulair-ul. Maine are 5 zile de antibiotic, dar tusea nu a trecut, cand mai tuseste se aude parca ceva in piept. Pediatra mi-a mspus ca nu-i place asta, si nu stie ce-ar putea fi, de la ce, de la vreo bronsita veche sau este alergie.
Va rog, voi care treceti prin asa ceva cu copilasii, ce credeti? De unde tusea asta (de parca se rupe ceva in pieptut)? Si sa-i dau din nou Singulair (care am vazut ca se da in astm...nu la tuse)? De ce nu trece?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Zina,
Astmul inseamna uneori doar tuse. Este adevarat si ca tuse nu inseamna neaparat astm.
De ce-ai intrerpt tratamentul cu Singulaire? A fost recomandarea medicului?
Tusea pe care o are acum poate fi alergica sau nu.Un pneumolog pentru copii poate lamuri problema.(se fac teste de sange si altele care stabilesc cat de bine respira copilul). Oricum, indiferent daca tusea este alergica sau nu, tratamentul de baza este acelasi: Singulaire, un spray pe baza de cortizon pentru nas si/sau gat,un antihistaminic (sau nu), un alt spray pentru situatii de urgenta,etc. Oricum,schema o primesti de la medic.
Asa ca..la medic! dupa ce primesti un diagnostic te poti orienta si catre tratmente alternative.

Mergi la inceput