Manifestari astmatice la copii (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Ary, scuze.
Ma intrebai cu cate remedii a inceput Diana.

A inceput cu 3, PULSATILLA, NUX VOMICA, CALCAREA CARBONICA.
Sper sa ma tin de ea cu tratamentul. Saptamana trecuta a fost cald si a stat la parintii mei. Nu au reusit sa-i administreze regulamentar, ei sunt prinsi cu muncile numai de bobite nu au timp.
Nu stiu daca rezolv ceva cu homeopatia, daca da caldura si sta acolo este imposibil sa se tina de tratament.
Acum e la locul de joaca, sotul meu a plecat fara ventolin. Sper sa fie bine.

Bianca s-a oprit si ea cu tusea matinala, tuse care o avea de la Revelion.
Inutsa, dupa ce am vb cu tine mi-a picat fisa legat de fiica-mea. De la Revelion i-am bagat o masa de lapte praf, seara. Lapte cu cereale. Nu manca ea prea mult (4,5 lingurite) dar nici nu tusea foarte mult.
Ma bate gandul ca tot de la lapte i se trage. Cat a fost racita am lasat-o doar pe san si acum e tot pe san. Mi-am adus pompa acasa si nu mai pune gura pe lapte praf. Sa vedem daca mai apare wheezingul.
Nu stiu daca v-am zis, Bianca avea un foarte usor wheezing cand am fost la un control. Nu era racita, era in contextul tusei matinale.

Magghyc, eu in locul tau as cumpara singulair-ul. Sa fie in casa, in caz de ceva (sper sa nu) sa nu alergi pe la medici din nou. Oricum e compensat mai mult de 50%.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Softurela,
Eu nu am platit nimic pe Singulair, l-am avut pe reteta compensata 100%. Nici nu am stiut cat costa pana de curand cand am vazut pretul pe cutie..
Ma gandeam ca eu ii pot lua si luna viitoare reteta (doamne fereste sa nu fie cazul) dar poate ca e vreun copil care nu poate, din varii motive si are nevoie de el. Al meu are un tratament homeopat cu Puslatilla LM1, am schimbat homeopata - cea veche dadea remediile pe boli - si aveam deci mai multe remedii simultan. Homeopata cea noua e unicista, adica merge pe remediu unic.
Tot ea mi-a spus o chestie care mi s-a parut important de retinut, ca un remediu homeopat dat in acut - adica pe debut de viroza, atunci cand e copilul cu febra etc ar trebui sa isi faca efectul in cateva ore. La Sarah am reusit sa trecem o bronista doar cu homeopate. Mie mi s-a parut dea dreptul incredibil, in mod normal as fi mers cu ea la spital si sigur nu scapa fara niste gentamicina, adrenalina, sau poate un pic de ventolin...Insa inca mi-e teama de ce ne rezerva viitorul, cred ca am avut prea multe luni de probleme si am devenit paranoica cu bolile copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cisi5 spune:

Singulair compensat 100%? Eu l-am primti pe reteta cu doar 75 % compensat...cred, si am luat pe 3 luni ca sa ajung la concluzia cu medicul de familie ca mai asteptam cu administrarea lui. N-am inteles de ce homeopatul la care am fost ne-a dat tratament pentru alergii atat alopat cat si homeopat, asa ca am zis sa incercam cu varianta homeopata intai iar daca nu merge sa trecem si pe cel alopat.
magghyc imi spui si mie cu ce remediu ati resit sa treceti peste bronsita? Si noi am incercat dar la noi n-a functionat remediu, era vorba de pullsatila ch30. Intradevar am ajuns la homeopat abia a 2-a zi, nu in faza de debut cand deja era plin de secretii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Cisi5,
Remediul homeopat la homeopatii unicisti e foarte individualizat. La noi homeopatul cunostea copilul f bine, m-a pus sa ii descriu simptomele si i-a recomandat spongia CH 30. Copilului nu i-a fost mai bine asa a doua zi m-a pus sa ii dau copilul la telefon sa o auda cum tuseste/vorbeste (m-a distrat foarte tare, fimea are 2 ani jumate si iti dai seama ce conversatie au purtat!).I-a schimbat tratamentul cu Rumex Ch 30. Cu asta i-a mers excelent, insa eu nu cred ca ar avea vreun efect la alt copil acelasi medicament- cred din pacate ca homeopatia are rezultate numai in varianta foarte individualizata.
Din pacate homeopat bun si disponibil la telefon e ceva rarisim. Si eu dau greu de homeopata noastra, caci e super ocupata si atunci cand nu o gasesc "patinez" imediat inspre alopatie. Daca nu ar dura medicina atatia ani serios ca as invata si eu homeopatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Scuze ary, abia azi am mai intrat pe la forum

Si medicul nostru merge tot pe remediu unic - mai putin problemele acute in care adauga si alte remedii in functie de nevoie.
Modificarile de simptome numai medicului ii spun ceva - noua ne pare tot una de aceea e bine sa notezi.
Paul nu primeste pe astm - el e alergic la acarieni si a primit de lunga durata MG de coacaz negru. In tuse seaca primeste Ipeca, iar acum 2 sapt la viroza a avut altceva pt ca a vomat f mult.
In general, la manifestari acute care nu sunt de fond, primim potente joase (CH30) iar la cele mai vechi si la remediul de fond potente inalte (CH200).

De vineri a inceput sa tuseasca - a luat viroza. LA camin am remarcat ca sunt cam jumatate si am intrebat educatoarele - mi-au zis ca nu stiu de ce lipsesc, dar acum sunt sigura ca sunt multi bolnavi.

Sanatate multa si o sapt cat mai buna!

[@Maghyc, deci ai si fetita de 2 ani jumate - ca si noi - sa creasca mari si sanatosi!]

Mergi la inceput

cisi5 am email ca mi-ai trimis PM - dar PM-ul nu-mi apare, banuiesc ca ti-ai dezactivat partea de PM si atunci nu mai pot vedea mesajul tau.
Trimite-mi pe email (este buton in profil) sau ativeaza-ti PM-ul daca vrei sa pot citi mesajul tau, desigur.

O sapt grozava la toata lumea!

Mergi la inceput

Asa este, ti-am trimis un email pentru info legat de medicul homeopat. Ma uit prin setari sa vad daca sunt modificari, desi nu demult m-am conversat cu o mamica pe PM, i-am trimis si am primit de la ea PM. Sper sa mearag de data asta :) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belobia spune:

Oana rusu,

s aveti grija cu praful din casa, sa renuntati la covoare si la jucariile de plus (sa le bagati in congelator noaptea) si vedeti ca acum exista husele antiacarieni pentru perna, saltea, patura, care va protejeaza pe perioada de somn. importnat, mai ales ca sunt cateva ore!
o minima protectie pe care o putem face impotriva acarienilor.

sanatate multa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui belobia

Oana rusu,

s aveti grija cu praful din casa, sa renuntati la covoare si la jucariile de plus (sa le bagati in congelator noaptea) si vedeti ca acum exista husele antiacarieni pentru perna, saltea, patura, care va protejeaza pe perioada de somn. importnat, mai ales ca sunt cateva ore!
o minima protectie pe care o putem face impotriva acarienilor.

sanatate multa!

Multumesc de sugestie asta nu pot sa fac - nu pot sa ma izolez cu familia in casa mea fara perdele/covoare/jucarii incredibil ca primeste in continuare jucarii de plus) si sa mu mai merg nicaieri.
In primul rand la camin se matura in clasa imediat dupa masa de pranz - si asta e cu 5-10 min inainte sa-i puna la nani. Acolo n-ar avea absolut nici o sansa - de aceea am ales homeopatia si bowen care il ajuta sa traiasca in mediul nostru asa cum e.
Nu stiu dc ma intelegi insa mergem lunar la maica-mea, merge aproape zilnic la bunici si la camin - si nu am cum sa fac peste tot mediu steril.
In camera la ei doi am pus cat mai mult bumbac - si spal cat pot de des (adica atat cat pot ca mamica de 2 prunci fara menajera sau bucatareasa, in schimb cu un serviciu care ma tine departe de gospodarie cam 10 ore pe zi).

Acum e f bine - avem viroze normale si de 11 luni nu am avut altceva administrat decat remedii si MG-uri.

Mergi la inceput

Legat de remediile homeopate, in cazul in care se administreaza si nu se vad imbunatatiri dupa o zi, nu ar trebui schimbat cu altul?Homeopata la care am fost cu Bogdan zicea ca la inceput simptomele vor fi mai puternice in intensitate si abia dupa cateva zile se vad imbunatairi. Eu stiam ca eficacitatea unui remediu se vede dupa cateva administrari. Am primit ieri un remediu pentru tuse, inceput de bronsita, i-am dat de 2 ori dar noaptea a tusit mai mult si mai urat. Cu homeopata am ramas ca ne auzim doar maine la telefon, sper sa fie o noapte mai usoara.

Mergi la inceput