LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *276*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Multumesc tuturor pentru gandurile bune.

Acum am vorbit cu frate-miu si se pare ca abia i-au facut tomografia. Inca nu am rezultatele.
Totusi, doctorul a zis ca daca nu e de operat, o trimite inapoi la Targoviste, in teritoriu, caci dupa cum a zis, daca nu e rezidenta de Bucuresti nu poate sa o tina. A mai zis ca, daca gasim un alt Spital sa o accepte, tot in Bucuresti, e bine.
Aveti idee ce Spital ar putea face internari si pentru cei care nu sunt din Bucuresti? Sau o clinica pivata care are sectie de Neurologie/ Neurochirurgie??

Din punctul nostru, al familiei ( eu si sora cu fratele) e important sa o avem inca putin in Bucuresti... pana stim sigur ce trebuie facut si ce tratament trebuie luat, etc...
In Targoviste, e jale.Nu vrem sa o ducem inapoi acolo.

Multumesc anticipat si din suflet pentru orice informatie imi puteti oferi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

sectie de neuro e si la municipal, cred ca si la sfantul ioan..dar nu stiu sigur, partea proasta e ca la municipal este full, din cate stiu eu...despre alte spitale, nu poti decat sa suni si sa intrebi la fiecare, adik au ei sectie, fdar poate sunt specializati pe ceva anume, etse o specialitate mai triky, asa ca te sfatuiesc sa iei la rand spitaklele sa intrebi caci daca ii face externare sau transfer, trebuie sa scrie exact,
intrebati medicul curant de la Bagdasar, ce va sfatuieste...dati-i ceva macar sa va indrume, ei se cunosc intree ei si daca vii din partea unuia cunoscut e altceva...
spital privat, euroclinic si medlife, intra pe site sau suna sa vezi ce iti spun, costa enorm o zi de spitalizare...
sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui honey79

Multumesc tuturor pentru gandurile bune.

Acum am vorbit cu frate-miu si se pare ca abia i-au facut tomografia. Inca nu am rezultatele.
Totusi, doctorul a zis ca daca nu e de operat, o trimite inapoi la Targoviste, in teritoriu, caci dupa cum a zis, daca nu e rezidenta de Bucuresti nu poate sa o tina. A mai zis ca, daca gasim un alt Spital sa o accepte, tot in Bucuresti, e bine.
Aveti idee ce Spital ar putea face internari si pentru cei care nu sunt din Bucuresti? Sau o clinica pivata care are sectie de Neurologie/ Neurochirurgie??

Din punctul nostru, al familiei ( eu si sora cu fratele) e important sa o avem inca putin in Bucuresti... pana stim sigur ce trebuie facut si ce tratament trebuie luat, etc...
In Targoviste, e jale.Nu vrem sa o ducem inapoi acolo.

Multumesc anticipat si din suflet pentru orice informatie imi puteti oferi.

Poze AJ
Filme AJ

Vali , mamica lui Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali eu cred ca doctorul ala vrea si el ceva ca s-o tina pe mama ta aici...nu cred ca este regula a spitalului sa nu trateze nerezidenti. Spun asta pt ca am trecut si eu prin ceva asemanator cu cumnata-mea care este din Targoviste si acum 4 ani a facut un accident cerebral vascular , a fost internata la judeteanul din Targoviste , de unde au adus-o la Bagdasar pt ca acolo ii depasea problema. La Bagdasar a stat internata pana cand si-a revenit aproape complet , adica aproape o luna.
Eu zic sa incerce fratele tau sa aibe o discutie mai "private" cu el(doctorul ) si , daca e motivat ,va gasi el o forma prin care s-o tina in spital.
Daca nu merge asa , incercati la Spitalul Militar sau la Colentina. Acolo l-am avut internat pe taica-miu si nu s-a luat nimeni de noi ca avea domiciliul in alt oras.

Bafta si multa sanatate mamei tale !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Multumesc furmos, Alina.

Treaba e ca doctorul care are grija de mama acum, i-a zis fratelui direct ca nu poate apela la nici un alt doctor din alt spital acum, pentru ca in perioada asta vin foarte multi din Bucuresti sa fie internati. I-a zis ca, sunt unii care vin cu boli inchipuite, sau ii aduc familia si ii interneaza, ca sa "aiba" unde sa stea... de Sarbatori... ca cei tineri sa nu mai aiba grija de ei, sau sa nu ii deranjeze, etc.
Si doctorii, trebuie sa ii interneze si sa le faca investigatii.

Noi oricum dam aici in fiecare zi si la medic si la asistente si la asistenta sefa... ma gandeam ca mare diferenta n-ar fi intr-o clinica privata.
Ma rog, whishful thinking din partea mea, caci de 6 ani de cand sunt plecata, nu mai stiu preturile practicate.

Mergi la inceput

Simona, ai cumva un nume de la Colentina sau Militar?
Si, eventual, cat sa "dam" la medicul curent, ca sa-l stimulam sa o tina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Vali , din pacate n-am o cunostinta anume in spitalele astea , taica-miu a fost internat la gastroenterologie , nu la neurologie insa cred ca a trata sau nu nerezidenti face parte din politica generala a spitalului si nu a unei anumite sectii , de-aia ti-am recomandat sa incercati acolo.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Ramona lasa ca are timp sa spuna si poezii. Si are toate motivele sa nu fi fost in forma maxima.
Emma ma dispera cu "rusinea" si reactia de disperare cand e cineva strain. Duminica am plecat de acasa sa faca poze cu Mosu. Si a fost f incantata ca ii arata rochita noua si sa ii aduca aminte sa nu o uite de Craciun. Am stat o ora jumatate la coada. Si can sa fie randul ei a facut stanga imprejur si s-a agatat de piciorul lui taica-su ca ea nu mai vrea poze. Am incercat sa o lamurim, sa ii promit ca o duc la loc de joaca dupa...nimic. Cu chiu cu vai a stat sa-i faca o poza cam chinuita. Asta pe langa faptul ca daca mergem undeva nu vorbeste deloc sau vorbeste in soapta de cu greu o inteleg. Eu am fost asa si stiu ca nu e bine, ca aveam o gramada de zis sau povestit dar de rusine/frica nu scoteam nici un cuvant. Ai mei nu au facut nimic in sensul asta. au zis doar "trece cu varsta", dar eu inca mai trag ponoasele si acum. As vrea sa o fac pe ea sa fie altfel sa nu-i fie teama sa vorbeasca sau interactioneze cu alti oameni, copii.
In locurile in care e obisnuita nu are probleme: acasa, gradinita, gym, in rest....

Vad ca vorbiti de cadouri de Craciun. Eu v-am mai zis parca si anul trecut,e un obicei aici care mie imi place tare mult. La firme, in loc de pomi de Craciun cu globuri, luminite, etc se impodobesc brazii cu cartonase colorate pe care sunt scrise dorinte de Craciun ale copiilor ,batranilor, mame tinere care nu posibilitati materiale. Angajatii se duc si iau cartonasul cumpara cadoul si il pun sub brad cu cartonasul lipit(la mine la firma firma foneaza dublul sumei cheltuite pe cadou organizatiei umanitare care se ocupa de asta). Asa ca pana la Craciun pomul e gol dar dedesubt sunt o gramada mare de cadouri. Tu, cel care faci cadoul nu ai nici un avantaj, totul e anonim si exclusiv pe baza de voluntariat.Dar a doua zi de Craciun primesti o poza cu cei care au primit cadourile zambind si asta e multumirea ta sufleteasca. Un get simplu dar care pe mine ma multumeste enorm. Anul asta am implicat-o si pe Emma in cumpararea cadourilor si i-am zis ca suntem ajutoarele lui Santa.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Uf, am incheiat capitolul serbari. Am cusut la costumul ala 2 nopti pana la 1 de mi s-a acrit.
Marc a fost bradut, a spus poeziile cu intonatie, a cantat (chiar are voce si ureche muzicala baiatul asta al meu, spre deosebire de ma-sa ), au avut dansuri. Avand in vedere ca e cel mai mic din grupa, s-a descurcat admirabil. Frumos, dar parca serbarea lui Andrei a fost mai animata.

Am vazut-o pe Eva...o dulceata, frumoasa fata ai mami, iti vine s-o mananci cu tot cu bulinutele alea de pe rochita.

Ramona, cretulicul e adorabil! Ei si ce daca a facut figuri, el sa fie sanatos. Si eu m-am ofticat cand Marc la o serbare de 8 martie (avea 2.9 ani) a plans si n-a vrut in ruptul capului pe scena...ei si am si uitat, acum e pe scena ca la el acasa.

Eliza, frumos obicei cu bradul la voi!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Dupa ce am luat brad cu 60 ron am vazut azi brazi f frumosi, inaltuti (cam cat mine de inalti) cu 50 ron. Asta e!
Pt cine nu are inca bradut, in piata Magura Vulturului, cartier Vatra Luminoasa.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

noi vom avea brad natural la Brasov la buni...acasa artificial din motive de securitate

Mergi la inceput