LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *276*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Ceska , de ce iti ceri scuze ca intervii in discutii ? N-ai niciun motiv sa faci asta , tu esti un membru important al comunitatii noastre , chiar daca ai decis sa stai o vreme deoparte. Noi chiar te rugam sa fii cat mai mult prezenta , sa ne mai povestesti de Benji-boy si sa ne pui poze cu el !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

[blue]Povestea nasterii

Asta am vrut sa zic si eu.

Vazut Saratica frumusica. Cat de cuminte sta la Mosu' in brate.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna,

Shose, functioneaza telepatia si invers dar putin 'defazata' cu 2 zile

Am admirat clopotei minunati: Andrei, Marc, Daria si Sara - eu una, am ramas muat de admiratie - sunt minuati

Roli ei facut o treaba foarte bune - ai talent!

Am vazut-o si pe Dany - jos palaria!

Helen, off, refacere rapida sotului - pe frigul asta sa vezi ce-o sa-l mai doara.

Si Adela tot cu biberonul 'defileaza', dar o s-o trec pe lapte UHT - nu-mi dati si mie niste idei cu ce sa incep? 1.5 % grasime sau 3? ca am impresia ca de la lapte se constipa asa de tare (ca doar fructe si legume, miere, suc de fructe nu lipsesc din alimentaie).

Mai vroiam sa scriu ceva dar deja ne 'batem' pe tastatura.
Poate reusesc sa mai intru dupa ce se cula buburuza.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Tocmai ce-am vizionat si eu pozele/ filmuletele.
Justina doarme de la 17 iar pe Ioana am dus-o in camera la 19:30.
Asa:
roli frumoasa serbare a avut Andrei, dar a lui Marc a fost m frumoasa, petrecere pe cinste. De costum, ce sa zic..ti-a iesit super.
nemary si craciunita ta e frumoasa.
ellenuta am vazut-o pe Eva la serbare (mi-a placut cum a fost imbracata cat si coronita' ce o avea pe cap), am vazut-o si pe Anna cum incerca sa danseze.
Pe Razvanici a Ramonei il vazusem m demult, insa n-am zis.
Frumoc foc si el.
gattasalvaje am vazut-o si pe Sara la serbare, frumoasa si ea, si pe Luca intruna din poze.
I-am vazut si pe baietii Emei.
Pe Andrei (a Lalei_D l-am uitat, desi am vazut pozele, a fost frumos la serbare.
Sper ca n-am uitat pe cineva.
Cu totii sunt frumosi si superbi.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna seara fetelor

Urez si eu un sincer si calduros La Multi Ani clopoteilor Luca si Iris Maria multa sanatate si fericire.

Multumesc din suflet tuturor fetelor care mi-au scris cuvinte frumoase la adresa mea legat de piesa pe care am adaugat-o spre auditie.
Ma inclin in fata voastra , va imbratisez si va doresc din suflet sanatate multa si tot ce va doriti
Va iubesc si va port in suflet

Am vazut poze cu Sara foarte frumoase.

Honey iti doresc drum bun,sa ajungi acasa cu bine

danybv

Mamy de
Maria
( 11 Ianuarie 2008 ) si Andrei ( 21 Martie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Dany, cantareata nostra...vii in BV de Sarbatori? Eu ajung cu gasca in 26 decembrie si stau pana pe 2 ianuarie. Poate ne vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani Bianca, Iris si Luca!

Shose fetele frumoase, vrem si noi pozici cu micuta printesa!

Am vazut o gramada de poze cu pici la serbari Marc mami ai facut un costum super!, Saratica cu luca nazdravanul(doar o poza), Andrei pletoselul Lalei tare frumos s-a mai facut(Lala recunosc ca nu am mai avut timp in ultima perioada sa citesc blogul tau si rau imi pare), pe Evita nu am apucat sa o vad dc ai putea sa mai trimiti linkul odata Elle as fi recunoscatoare!
Dany ai o voce super frumoasa!Bafta multa!

Noi suntem bine a invatat si Sofi o poezie si un cantecel pt Mosu' pe care il asteapta cu nerabdare, a impodobit ieri bradul impreuna cu tati, culmea am gasit globulete la mama de cand aveam eu 2 ani adica de 30 ani din sticla pictate manual, le-am agatat mai sus in brad ca toata ziua isi face de lucru cu cele de jos.

Sa va pove cum am scapat noi de bibe in vara, am fost plecata la dr.singura, cand m-am intors ea era cu bibu in gura nu bea din el doar tragea de tetina cu dintii, i-am zis ca sunt foarte suparata ca doamna dr nu mi-a mai dat reteta pt biberoane, ca biberoanele ei au expirat nu mai sunt bune, le-am pus pe toate pe marginea chiuvetei in bucatarie si am rugat-o pe ea sa le arunce la gunoi cu manuta ei, binenteles ca le-am luat de acolo cand nu m-a vazut, imi era sa nu zbiere dupa ele si eu sa nu rezist, e si de atunci fata mea nu mai pune gura pe bibu, cu paiul, din sticla si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Iris
Luca

Buna zuzici am tot citit si vizionat pozici dar nu am apucat sa scriu mare lucru caci isi facea Bia prezenta si nu mai aveam loc de ea la calc.Discutia din ultimile zile mi sa parut tare interesanta si sunt perfect deacord cu ce a spus Alina si Stancutza.
Ginnette ma bucur ca analiza este ok.
Nemary multa sanatate printeselor,Daria a fost tare frumosa,ce mare sa facut.
Emabucuresti superbi pusti si mamica,de fapt sunteti o familie tare frumoasa.
Simona of ce de a tras saracuta Sara,imi este asa teama cand vad ce povestiti de ce ne-o astepta si pe noi din februarie.Multa sanatate Sarei, ma bucur ca a fost ok la serbarie,la noi nu se face la nursery.Am vazut pozele atat mami cat si Sara sunt tare frumoase,deasemenea Micky si Luca.
Shose eu personal as schimba gradinita,ceva a speriat-o bine cred eu de face asa criza de plans saracuta.
Honey multa sanatate mamei tale,sa sti ca si Bia bea inca din bibe laptele caci am vrut sa il scot iar domnisoara la fel nu prea mai bea laptele din canita.
Lala ai niste flacai minunati,ce frumoase sunt pozele,imi pare rau pentru tv.
Elle multa sanatate sotului,of ce ghinion.
Roli ce frumoasa a fost serbarea lui Marc,pe Andrei il vazusem dar am revazut cu drag totul iarasi.
Ramo deja ti-am zis dar ai un cretulin scump foc,am vazut pozele dupa blog.Si eu faceam greseala sa ii zic Biei ca alti copii nu au ce papa si ea face atatea figuri,am sa incerc sa ii spun altfel.
Danybv foarte frumos canti mami.
Ceska ma bucur ca ne scri despre voi.Sa fiu sincera eu asa am procedat cu Bia am lasat-o vara in funduletul gol prin casa dupa ce am ridicat totul si vrand nevrand sa apucat fetita sa faca la toaleta.
Unde m-am uitat la asa poze frumoase parca mi-as fi dorit sa avem si noi aici aceleasi obiceiuri dar asta este avantaje si dezavantaje.Despre noi ce sa va spun ne luptam in continuare cu constipatia,m-am duc urgent la medic ca incepuse sa faca saracuta cu putin sange.Ne-a dat niste prafuri si un siropel,deasemenea sa o fac sa pape mai multe fructe dar nu prea reusesc cu incapatanarea ei.Acum doarme singurica in camera ei,daca o pune tati la culcare se culca singurica cu mine vrea sa mai stau langa ea pana adoarme.Ma uit la ea cat a crescut si parca nu-mi vine sa cred ca are mami fetita mare.
Pupici la toate zuzele si clopotei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Iris
Luca

Buna zuzici am tot citit si vizionat pozici dar nu am apucat sa scriu mare lucru caci isi facea Bia prezenta si nu mai aveam loc de ea la calc.Discutia din ultimile zile mi sa parut tare interesanta si sunt perfect deacord cu ce a spus Alina si Stancutza.
Ginnette ma bucur ca analiza este ok.
Nemary multa sanatate printeselor,Daria a fost tare frumosa,ce mare sa facut.
Emabucuresti superbi pusti si mamica,de fapt sunteti o familie tare frumoasa.
Simona of ce de a tras saracuta Sara,imi este asa teama cand vad ce povestiti de ce ne-o astepta si pe noi din februarie.Multa sanatate Sarei, ma bucur ca a fost ok la serbarie,la noi nu se face la nursery.Am vazut pozele atat mami cat si Sara sunt tare frumoase,deasemenea Micky si Luca.
Shose eu personal as schimba gradinita,ceva a speriat-o bine cred eu de face asa criza de plans saracuta.
Honey multa sanatate mamei tale,sa sti ca si Bia bea inca din bibe laptele caci am vrut sa il scot iar domnisoara la fel nu prea mai bea lapticul.
Lala ai niste flacai minunati,ce frumoase sunt pozele,imi pare rau pentru tv.
Elle multa sanatate sotului,of ce ghinion.
Roli ce frumoasa a fost serbarea lui Marc,pe Andrei il vazusem dar am revazut cu drag totul iarasi.
Ramo deja ti-am zis dar ai un cretulin scump foc,am vazut pozele dupa blog.Si eu faceam greseala sa ii zic Biei ca alti copii nu au ce papa si ea face atatea figuri,am sa incerc sa ii spun altfel.
Danybv foarte frumos canti mami.
Ceska ma bucur ca ne scri despre voi.Sa fiu sincera eu asa am procedat cu Bia am lasat-o vara in funduletul gol prin casa dupa ce am ridicat totul si vrand nevrand sa apucat fetita sa faca la toaleta.
Unde m-am uitat la asa poze frumoase parca mi-as fi dorit sa avem si noi aici aceleasi obiceiuri dar asta este avantaje si dezavantaje.Despre noi ce sa va spun ne luptam in continuare cu constipatia,m-am duc urgent la medic ca incepuse sa faca saracuta cu putin sange.Ne-a dat niste prafuri si un siropel,deasemenea sa o fac sa pape mai multe fructe dar nu prea reusesc cu incapatanarea ei.Acum doarme singurica in camera ei,daca o pune tati la culcare se culca singurica cu mine vrea sa mai stau langa ea pana adoarme.Ma uit la ea cat a crescut si parca nu-mi vine sa cred ca are mami fetita mare.
Pupici la toate zuzele si clopotei.

Scuze am dat mesajul iarasi din greseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Gatta, Roli, am inteles!

POze cu benji boy sunt unele proaspete pe blog.
Ii tin ziua joi. Mic dejun/brunch cu o parte din rudele adulte. Doi baieti de la gradi, vecinul Felix si verisorii lui vin dupa-masa la noi. Sper sa fac fata. Micul dejun e ok, mai iau un pic de somon afumat si fac un fel de salata de branza si gata. Am facut vineri o dulceata de portocale cu limette-super buna! Tortul il fac eu cu visine ca anul trecut. Am prajituri - le-am aratat pe blog si mai fac un gugluf si un chec cu visine. Sa imi tineti pumnii sa iasa tot ok.
Nu am idee ce cadou sa ii fac copilului. A primit din tara de la ai mei aduc invitatii. Eu am vrut o parcare supraetajata si masini dl sot merge la bunicul.de sa ii caute in pot din jucariile lui de pe vremuri: sunt super faine. Dar ceva tot trebuie sa ii iau cred ca un laptop de jucarie. A vazut la baiatul soacrei si era innebunit ca vrea si el sa scrie email-uri. Apoi a gasit o carte pt copii care avea pe prima pagina (dubla) mapamondul si asta era pentru el internetul...
Sunt rupta de somn si afara se topeste sub ploaie zapada-trist caci nu vom avea se pare Craciun alb...

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Grati.ela nu stiu inca daca voi ajunge acasa, dar daca ajung te anunt.

ceska777iti doresc multa spor la treaba . Tinem pumnii sa iasa bine.

Multumesc si voua fetelor: Grati.ela, madalina, aurel_cris

danybv

Mamy de
Maria
( 11 Ianuarie 2008 ) si Andrei ( 21 Martie 2006 )

Mergi la inceput