LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *276*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui honey79

Cu sticla insa, i-am dat si din aceea cu pai si sippy-cup si tot ce e pe piata.... nimic frate. Bea sucul si apa fara probleme din ele, dar daca ii pun lapte, nu-l vrea. Ramane in sticla si se strica.
El asociaza laptele cu biberonul, cred. Oricum, am zis ca astept sa se duca toate " tetinele" si nu ii mai cumpar.A inceput sa le muste si cand le vad asa, le arunc. Si cand nu mai are, o sa avem o "conversatie" despre cum ca e baiat mare si trebuie sa bea din canita, etc...
Cu toaleta, teoretic stie tot ce trebuie. De la luat scaunelul, pus in fata vasului de wc, dat pantalonii jos, pus pe toaleta, pana la tras apa si spalat pe maini... insa nu face nimic, cat e pe wc. Deasemeni, nu face nr.1 si nr 2 in acelasi diaper.Si aici ma atinge pe mine financiar. Daca e ud, imi zice si il schimb, iar la 5 minute face si nr. 2... Banuiesc ca o sa astept vara si o sa il las in funduletul gol prin curte... daca pana atunci nu renunta de bunavoie la diaper. De la camin imi spun ca foloseste toaleta. Ma mir... am intrebat daca si face ceva..sau doar se aseaza acolo sa citeasca ziarul....

Parca il descrii pe mogaldea al meu. Anunta doar cand s-a produs chestia, ca e mare sau mica. De cateva zile suntem iar pe chilot pampers dar cred ca o sa il las in chilot normal si strampi prin casa sa simta putin cum e sa fii ud, sa miroase etc. Stie tot ce e de facut corect dar nu face decat cand vrea el.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

pentru Luca de Gugu si Iris de Iulia! Multa sanatate si mult noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

LA MULTI ANI , BIANCA! (scuze pt intarziere)
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.

honey multa sanatate mamei tale!
danybv canti f frumos!
Mai am de vizionat poze, filmulete..sa vad cand voi avea timp.

O Duminica placuta, tuturor!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

multumim pentru complimente!!

am vazut si eu azi poze cu craciunita dariuca lui mary, cu baietii lui roli( si ce decor frumos in fundal),pe daniBv cantand si fulguletul andrei ( iar un decor super)

shose ce ma bucur ca ai mai intrat! pui si tu poze recente cu dulcetica? eu am mai intrat pe blogul tau sa va mai citesc/vad dar pauza
uf, pacat ca n-a mers cu gradi, nu ati avut probleme cu raceli chestii si s-a gasit altceva sa nu fie ok. cred ca la anul sau la alta gradi va fi ok. si noi vrem la gradi anul urmator

elle of, ce patanie, vindecare usoara!
ugg urile nu se uda la interior decat daca e ff mare flescaiala, in rest de 3 ani de cand le am am mers si pe partie cu ele si s-au cxomportat super. am vazut ca au aparut si modele din piele impermeabila

lala ce baiat dulce si istet juniorul tau! sa stii ca nu toti sunt asa intelepti , am obs sasha se joaca mult cu orice chichineata, e si mai ordonat, dar milan a fost si este mai naravas si in privinta jucariilor, nu le apreciaza cand sunt multe si nu vrea neam sa stranga dupa ce se joaca( bine, nici eu nu ma las si il conving in final cu stransul, dar nu-i usor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multi ani Luca! La multi ani Iris! Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti copilasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Vin in Romania Miercuri. O sa stau deocamdata, pana pe 17 Ianuarie. Daca e nevoie de mai mult timp, o sa-mi prelungesc.

E mare zapada? Cat de frig este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

[b] La multi ani Luka de Gugu
La multi ani Irisuk de Iulia !

...sa cresteti mari , frumosi si destepti si sa fiti un permanent prilej de bucurie si mandrie pentru mamicile voastre !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Am revenit acasa dupa un tur de forta prin magazine ...am intrat in febra cumparaturilor de Craciun !

Am hotarat sa fac birthday-party pentru Sara acasa , miercuri seara , si am in jur de 18 invitati , asa ca ma asteapta 3 zile de foc in care trebuie sa fac curatenia de Craciun si pregatiri pentru petrecere, Maine ma mai duc o tura la serviciu si apoi intru in vacanta...yupppy ! Marti am o femeie la curatenie si sper ca , impreuna cu ea , pana seara sa am casa bec...geamuri , perdele spalate , covoare batute , gresie , faianta sterse , totul sa fie bec si sa-mi ramana si timp pentru impodobit bradutul si decorat . Miercuri toata ziua mi-am rezervat-o pentru pregatitul preparatelor...o sa merg pe bufet cu ceva salate aperitiv , bruschete , crostini , niste platouri cu branzeturi si mezeluri , apoi ceva gustare calda cu pizza , ciupercute cu cascaval , carnaciori si crochete , apoi tort si prajituri ...astea de cumparat , ca nu ma pricep. N-am spatiu sa pun masa pentru 18 persoane , asa ca n-am cum sa pregatesc cine stie ce feluri sofisticate...sper sa ies onorabil.

Sunt fericita ca am reusit sa-i iau Sarei cadou de Craciun. Pentru ziua ei , am hotarat sa nu-i iau cadou , ca oricum o sa primeasca o multime de la invitati. Cei ai casei , adica parintii si bunicii ii vom da cadoul e Mos Craciun ( de fapt il vom da Mosului ). Am convins-o pe Sara sa renunte la iepurasul Jojo ( mi se parea prea infantil )si i-am indus ideea ca laptopul testoasa este mult mai interesant , asa ca mosul va aduce laptopul , un set de cuburi lego , un set de arte plastice ( plastilina , acuarele , culori , carioci , forme si unelte ) , un joc "Creionul Magic " si niste carticele de colorat . Cu greu m-am abtinut sa nu adaug si un carucior cu unelte de curatenie care cred ca ar fi incantat-o...dar deja cred ca e destul.

Am ramas datoare cu poze de la serbare...sunt tare suparata ca nu mi-au iesit bine,am folosit aparatul maica-mii si nu eram obisnuita cu el...uitati aici :

http://picasaweb.google.com/110390415932231414902/SerbareCraciun2010#

POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Am citit din urma , am vazut pozici de la serbari...

Mary , e o scumpa Dariuca in costumul de Craciunita !

Roli , a iesit super costumasul de bradut...chiar ai talent , pe mine nu m-ar fi dus capul.
Despre Marc , numai laude ...ce frumos a dansat !

Lala , a fost un dragut fulguletzul -karatist !
In toate pozele pe care le-am vazut de la serbari , totul parea foarte organizat si pus la punct. Nu stiu de ce , educatoarea Sarei n-a reusit sa tina copiii in frau ( si , de fapt , nici pe unii dintre parinti ) ...era o harmalaie generala , saracutii copii , nici daca ar fi zbierat poeziile nu s-ar fi putut face auziti

Dani , m-ai lasat masca...mami , ai o super-voce !

Elle , sanatate sotzului tau ...sa i se vindece repede rana !
Despre taiatul porcului...si pe mine m-a "pricopsit" sotzul cu un porc de 100 kile...l-a platit acum 3 saptamani la Campulung si mergem sa-l taiem pe 30 dec. Nu stiu ce vom face cu atata carne , ca nici noi nu mancam porc decat acum , de sarbatori. Si cand ma gandesc cata munca e la el ...Eu sunt moarta dupa sorici , in rest nu-mi plac "porcariile". Am fost de acord sa taiem porc pt ca a fost f. ieftin ( 5 mil. un porc de 100 kg in viu ) si , in plus , imi place atmosfera aia de la taiatul porcului , cu tuica fiarta , pomana porcului si sorici proaspat.

Ceska , de ce iti ceri scuze ca intervii in discutii ? N-ai niciun motiv sa faci asta , tu esti un membru important al comunitatii noastre , chiar daca ai decis sa stai o vreme deoparte. Noi chiar te rugam sa fii cat mai mult prezenta , sa ne mai povestesti de Benji-boy si sa ne pui poze cu el !

Larisuk , eu am mai intrat pe pagina voastra de FB si am vazut poze cu Pipe si este o frumoasa . S-ar putea sa nu-i placa la gradi din cauza ca doamna tipa la ei si ea este f. sensibila ...bafta ca treburile sa mearga mai bine la cealalta gradi. Despre lapte , si eu ma gandeam sa-i scot Nestle-ul dupa 3 ani , dar daca nu-mi bea UHT , vom merge in continuare pe LP ...asta este , ce sa-i faci daca are fata gusturi fine si-i sta in gat La Dorna !

Ema , de mult vroiam sa-ti zic ca-mi place la nebunie casa voastra...e asa de aerisita , spatiile sunt ample , imi plac mult usile albe , totul creeaza impresia de spatiu .Eu am ajuns sa ma simt sufocata in apartamentul meu de 2 camere ...cu toate ca nu tin lucruri inutile , dau tot ce nu-mi foloseste , tot mi se pare ca sunt prea multe , nu stiu cum sa le mai organizez sa nu ma mai impiedic de ele la tot pasul. Sper sa vina vremuri mai bune si sa reusim sa ne mutam intr-un apartament mai mare ...uuff !

Vali , ma bucur ca vii in Romania , m-as bucura si mai mult sa o fi facut cu o ocazie mai fericita...sper totusi sa ne vedem . Stai in Bucuresti sau la Fieni ?

POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare , poate ma puteti ajuta...cum pot sa-mi fac si eu niste aerosoli cu ACC sau cu Dexametazona? Dupa infectia din gat , am ramas cu o tuse iritanta ingrozitoare . In ultimele 2 nopti n-am dormit mai deloc din cauza tusei si ma doare diafragma de cat am behait.
Nu stiu ce doza sa folosesc pentru dilutie...daca Sarei ii fac cu 2 ml de ser si 1 de ACC , trebuie sa maresc doza in functie de kg ?

POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput