LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *276*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roli, te pricepi la facut costume
Marc a fost un bradulet de exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

merci! M-a kinuit talentu', ca ne-a spus educatoarea sa-i costumam in braduti...da am vazut ca parintii de baieti au fost mai relaxati ca mine.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna seara fetele

Am intrat sa va spun ca am vazut toate pozele cu toti clopoteii de la serbare . Toti sunt niste frumosi

Tuturor va doresc sa aveti putere sa-i cresteti , sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de ei .

Si noi am avut serbare ieri la copii. A fost foarte frumos. O sa pun poze cand voi avea putin timp liber. Azi am avut eu spectacol iar maine are sotul meu. Cine are chef sa asculte si sa ma vada o poate face aici www.trilulilu.ro/danybv/e5c045b64b5f7f" target="_blank"> Dana - Cand eram eu tinerica nu sunt profesionista, abia sunt in anul I

Va pup si mai revin

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

www.trilulilu.ro/danybv/cf92b5c8a8098e" target="_blank"> Dedicatie pentru soacre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Eu ori nu intru cu anii ori postez de va zapacesc.
Am vazut serbarea Dariei si am admirat toti fumgusorii, mosuletii si bradutii. Dariuca a crescut mult si mi se pare schimbata de cand nu am mai vazut-o in pozici. Oricum a ramas la fel de frumoasa.
Am vazut si bradutul Marc si ingerasul Andrei (tare inspirata serbare) entuziasmat de aparitia Mosului. Mie imi plac filmuletele, parca ii percep mai aproape pe clopotzei.
Ramo, vecina mea de la ferma unde mai ai poze cu Ravanici? Sunt curioasa ce mai zice cretzulinul tau si cum mai arata, acum in prag de 3 anisori.
Elle nasol cu sotul tau, sper sa se refaca repede mana . Zici tu de carnea de porc ce zici, dar e asa yammyyy de sarbatori. Iulia asteapta Craciunul pt Mos si noi pentru bunatatile de pe masa
Ginnnnneeett, vreau sa vad daca telepatia functioneaza si invers la noi.
Mada si a ei Sofiuca ce fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Eu ori nu intru cu anii ori postez de va zapacesc.
Am vazut serbarea Dariei si am admirat toti fumgusorii, mosuletii si bradutii. Dariuca a crescut mult si mi se pare schimbata de cand nu am mai vazut-o in pozici. Oricum a ramas la fel de frumoasa.
Am vazut si bradutul Marc si ingerasul Andrei (tare inspirata serbare) entuziasmat de aparitia Mosului. Mie imi plac filmuletele, parca ii percep mai aproape pe clopotzei.
Ramo, vecina mea de la ferma unde mai ai poze cu Ravanici? Sunt curioasa ce mai zice cretzulinul tau si cum mai arata, acum in prag de 3 anisori.
Elle nasol cu sotul tau, sper sa se refaca repede mana . Zici tu de carnea de porc ce zici, dar e asa yammyyy de sarbatori. Iulia asteapta Craciunul pt Mos si noi pentru bunatatile de pe masa
Ginnnnneeett, vreau sa vad daca telepatia functioneaza si invers la noi.
Mada si a ei Sofiuca ce fac?

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

`Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea...`

Shose poze am la semnatura la Razvan 2+
Nici tu nu prea ai poze noi, sau nu vad eu bine?

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui danybv

Buna seara fetele

Am intrat sa va spun ca am vazut toate pozele cu toti clopoteii de la serbare . Toti sunt niste frumosi

Tuturor va doresc sa aveti putere sa-i cresteti , sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de ei .

Si noi am avut serbare ieri la copii. A fost foarte frumos. O sa pun poze cand voi avea putin timp liber. Azi am avut eu spectacol iar maine are sotul meu. Cine are chef sa asculte si sa ma vada o poate face aici www.trilulilu.ro/danybv/e5c045b64b5f7f" target="_blank"> Dana - Cand eram eu tinerica nu sunt profesionista, abia sunt in anul I

Va pup si mai revin

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

www.trilulilu.ro/danybv/cf92b5c8a8098e" target="_blank"> Dedicatie pentru soacre

Dana frumos canti!Si ce bine iti sta in costum popular

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am reusit sa termin curatenia de sarbatori, inceputa dealtfel de sapt trecuta. Sunt zobita, am frecat bucataria 3 ore.
Sunt asa fericita ca piticii sunt la mama si maine pot sa ma odihnesc si sa fac bradul.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Roli, bravo tie! eu cred ca sar anul asta frecatul bucatariei, raman doar cu ce a apucat mama sa-mi faca.

Dana, superb

Shose, pupici

multumim pt laude, poate reusesc sa pun cateva poze si cu Iulia sa vedeti ce mare a crescut. a inceput sa mearga in picioare tinuta de manute, draga de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Roli , parca tu intrebai de bradut natural...dar ce s-a intamplat cu bradutul vostru din ghiveci ?...sau fac eu o confuzie si , de fapt , alta zuza avea asa ceva ?

Eu , oricat mi-ar placea sa simt miros proaspat de brad in casa , refuz sa mai cumpar brazi din piete ...mi se rupe sufletul cand vad ce jaf se face de sarbatori in padurile patriei , cati pomi raman nevanduti si sunt aruncati , in timp ce muntii sunt despuiati si au loc tot felul de catastrofe naturale ca alunecarile de teren si inundatiile , pentru ca se taie padurea haotic , doar ca unii sa-si umple buzunarele.
Prefer bradutul meu din plastic si , eventual , niste crengi ramase prin piete , ca sa dea miros.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )[/blue]
[/quote]

Problema e alta. Una de abordare. Si eu ma gandeam sa iau un brad de plastic sa ne tina o vesnicie. Dar nu pot renunta la natural.
Ideea e ca aici nu se taie paduri ca sa ai brad de craciun. Exista plantatii pentru asa ceva. Brazii sunt apoi adunati si ajung la gradini zoologice unde se bucura cate vreun animal de hrana in plus. Anul trecut ca sa ne ia bradul ce-si facuse datoria am agatat 2,-EUR de el. Cu banii ce ii dai pe el cand il cumperi ( anul asta 25,-EUR) se re finanteaza plantarea altor brazi. Totul e o problema de atitudine.
Am vrut sa iau un bradut la ghiveci si sa il duc in livada iar la anul sa il iau iar in casa. Dar poti avea surpriza sa nu fie in ghiveci un brad cu radacini si unul tot taiat dar pus in pamant sa tina ceva mai mult. Cred ca vom cumpara totusi un puiet, il vom planta noi intr-un ciobar si il vom aduce an de an in casa.
Scuze ca m-am bagat asa in subiect dar citesc capitolul de la inceput si nu am vrut sa te las "fara replica"

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

[blue]Hello zuzici !
Vali , n-ai de ce sa te rusinezi...si Sara bea din biberon si chiar n-am de gand sa i-l scot. Am incercat n-spe mii de modele de canite si nu vrea niciuna . Laptele nu poate sa-l bea decat din bibe. Alta chestie , nu accepta niciun alt lapte decat Nestle Junior 2+ . Am incercat sa i-l combin cu lapte la cutie...il simte imediat si nu mai bea. Nu stiu cum o sa scapam de laptele praf , ca deja ma seaca la buget . Sistemul de gradinita de la voi este , intr-adevar ciudatel ...faptul ca se schimba educatoarele atat de des nu are nicun beneficiu pentru copii , din contra.

Of! Gaza mea pana acum o luna si ceva servea noaptea un biberon de lapte. Si fiindca e mare si eram super stresata in perioada aia i l-am scos. Si ii ofeream doar din cana normala, dimineata la micul dejun. A ajuns sa refuze laptele iar azi dimineata la 03:30 cand a venit de la el din camera la noi in pat a cerut lapte, i-am dat sa bea de sete ceai si gata. Nu vrea lapte (suntem la cel normal cu 3,5% grasime) nici simplu nici cu nesquik nici cu miere....
Il bombardez cu branza dulce si iaurt...
Scuze ca iar m-am bagat in subiect.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput