Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 9
pogonici1977 spune:
maine mergem si noi la vaccinul de 2 lunite..spunetimi si mie la ce sa ma stept la bebe??? reactii adverse?/ febra??
cea mai fericita mami de IOANA NECTARIA
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasie pai eu am depus dosar pe 4 octombrie si nimic nimic.deci am de primit pe 2 luni si un pic.de ce nu vine si la mine mos craciun? lora, eu am facut pt razvan la 1 an o carte personalizata cu toate datele de la nastere, poze, etc.asa sunt si astea?tu le faci? adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10 varsta lui razvan |
Adriana, sunt mai multe, nu doar cea cu datele de la nastere si le face sotul meu, nu eu.
ghiocela, m-ai facut sa rad cu povestea ta despre Mos...cumpara-ti acum ce ti-ar placea sa primesti, macar. Chiar ca a fost cam ciudat Mosul ala la voi..dar si amuzant.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ariciu80 spune:
citat din mesajul lui pogonici1977 maine mergem si noi la vaccinul de 2 lunite..spunetimi si mie la ce sa ma stept la bebe??? reactii adverse?/ febra?? cea mai fericita mami de IOANA NECTARIA http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png |
la noi a fost putin haos. a facut reactie locala, s-a inrosit piciorusul, dar a trecut cu comprese reci. seara i-am dat si putin eferalgan ca sa nu faca febra. de a doua zi totul a intrat in normal. bafta multa
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui pogonici1977 maine mergem si noi la vaccinul de 2 lunite..spunetimi si mie la ce sa ma stept la bebe??? reactii adverse?/ febra?? cea mai fericita mami de IOANA NECTARIA http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png |
pogonici, noi n-am avut nicio reactie adversa, deloc. Si l-am facut pe cel de la stat, gratuit. Sa-i iei temperatura inainte de a pleca de acasa spre dispensar, pt. ca daca are cumva stare subfebrila, macar, e bine sa nu risti. Bafta!
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
LoraG76 spune:
eu mi-am facut de cap azi...a venit deja mosul la mine. Mi-am luat geaca, f. groasa, lunga, blugi stramti (credeam ca ma fac f. mare, dar vad ca-i ok, nu-s mai mare decat in ceilalti), un pulover, o bluza, o esarfa, si...ce-i mai important, sosete si chiloti. Am cam spart bugetul, sigur o sa raman fara bani pana in ian.... Si-am primit deja de la maica-mea o pereche de cizme. No, m-am laudat deajuns, plange ganganiuta.
Ce stiti ca pot lua pt. imbalonare? Am o burta cat China, pe cuvant..zilnic, spre seara, e asa, orice as manca in timpul zilei.
nikolici spune:
citat din mesajul lui adelena Nikolici, intr-adevar sun, imi intra robotul, formez interioare, imi raspund si-mi inchid imediat. Mai tii minte pe ce adresa de mail le-ai scris tu? Si ti-au trimis adeverinta sau ai fost personal sa o iei? mami de 2 baieti cucuieti, Mario-David(03.05.2005) si Radu-Mihai(27.08.2010) |
Sigur, uite adresa : ajps_buc@yahoo.com
Am fost personal sa iau adeverinta ce mi trebuia, se face o cerere jos si in 3 zile lucratoare ti-o dau.Poate tie fiind din alt oras ti-o fac pe loc.
Oricum sunt cam varza, nu inteleg de ce au mii de extensii pt tel, cand nici macar la extensia de la contabilitate nu raspund.
Sediul este pe Calea Victoriei langa sediul B1TV.
nicopic spune:
Lora, wow ce mos darnic
Pt balonare, iti recomand carbunele medicinal sau gasex de la himalaya
Nico, mami Larisa 15/09/10
nikolici spune:
citat din mesajul lui bebecris26 puteti sa-mi spuneti si mie daca a facut cineva vaccinul infarix hexa la snador? pt ca noi vrem sa-l facem acolo la un medic pediatru si ne-au spus ca sa-l cumparam de la ei cu 250 de lei. acum nu stiu daca e la fel ca cel din farmacie. Cristina, mami de bebita David |
In mod sigur e mai scump decat in farmacie INSA pt ca si eu am vrut sa iau odata din farmacie pt K1, mi s-a spus clar de la policlinica unde urma sa-l facem ca , vaccinurile sunt tinute si aduse intr-un anume fel si ca doctorii nu vor fc vaccinul dc cumparam noi din farmacie.
Andreea82 spune:
citat din mesajul lui LoraG76 eu mi-am facut de cap azi...a venit deja mosul la mine. Mi-am luat geaca, f. groasa, lunga, blugi stramti (credeam ca ma fac f. mare, dar vad ca-i ok, nu-s mai mare decat in ceilalti), un pulover, o bluza, o esarfa, si...ce-i mai important, sosete si chiloti. Am cam spart bugetul, sigur o sa raman fara bani pana in ian.... Si-am primit deja de la maica-mea o pereche de cizme. No, m-am laudat deajuns, plange ganganiuta. Ce stiti ca pot lua pt. imbalonare? Am o burta cat China, pe cuvant..zilnic, spre seara, e asa, orice as manca in timpul zilei. Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Lora, wow, trimite mosu' asta darnic si pe la noi
Sa porti sanatoasa toate cadourile primite
nushulica spune:
citat din mesajul lui LoraG76 Iunia, cand depusesei dosarul? La mine nu se intrevede nimic...l-am depus la inceputul lui nov. si pt. alocatie si pt. indemnizatie. Felicitari! Esti prima fericita! nastasie, pe carteacopilariei.ro Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
ba pardon eu sunt primaam primit acum 2zile banii si pot sa zic ca sunt bogataaaaaaa!! dosarul l-am depus pe 13oct dar eu am trecut din cic1 in cic2 deci nu am mai avut postnatal de aia am depus asa repede
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI