Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Tutz, costumasul este dintr-un magazin din euro. E un magazin mare cu 2 intrari, undeva pe randul de la intrarea din mijloc in euro, spre capat - zice nasa (nu stiu daca am explicat destul de bine, asa mi-a zis si mie). Au hainute multe si costumase mai speciale acolo.
Zilele astea o sa pot sa-ti spun si exact magazinul, daca nu gasesti, pentru ca nasa mai are un pliant de la ei in masina.

mami de Alexandra-Bianca

http://picasaweb.google.com/101394678195027213458

Mersi Andreea. SA vad cand apuc sa ma duc pe acolo. In 16 sau 23 ianuarie facem si noi botezul, si eu voi cumpara rochita, dar pana acum nu am vazut nimic care sa-mi placa.

Pogonici - a mea dupa 9 ore a avut o singura reactie - a dormit mai mult la pranz decat de obicei. Dar acum e treaza, se joaca in centrul de activitati, mananca bine, temperatura de 37,1 Sa trecem cu bine si noaptea asta si ma declar multumita.

Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Temperatura in popou e 37,8. Dr mi-a zis sa ii dau supozitor daca are peste 38, dar am vazut la voi ca ati pus si preventiv. Cum sa fac?

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutz

Temperatura in popou e 37,8. Dr mi-a zis sa ii dau supozitor daca are peste 38, dar am vazut la voi ca ati pus si preventiv. Cum sa fac?

tutz eu stiam ca la 37.8 e subfebril....oricum si baiatul meu a avut acum cateva zile 37.8 si i-am dat panadol si ia treecut si la 4-6 ore l-am vreificat daca mai are

Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

buna seara am si noi mamicile si bb-lusii
am citit putin din urma si am vazut ca iar s-au suparat fetele pe aici

la multe lunite si anisori tuturor bebeilor care s-au serbat zilele trecute si astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Iunia, cand depusesei dosarul? La mine nu se intrevede nimic...l-am depus la inceputul lui nov. si pt. alocatie si pt. indemnizatie. Felicitari! Esti prima fericita!

nastasie, pe carteacopilariei.ro

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

ba pardon eu sunt primaam primit acum 2zile banii si pot sa zic ca sunt bogataaaaaaa!! dosarul l-am depus pe 13oct dar eu am trecut din cic1 in cic2 deci nu am mai avut postnatal de aia am depus asa repede

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Nooo, sa-ti fie de bine! Deci trebuia sa dai de baut...ar fi mers o bere fara alcool!
(fie-mea rontaie la fosnitoarea aia de la tine la greu, e preferata ei)

Andreea, multumesc! De fapt, mai aveam ceva bani pentru sarbatori...acum au mai ramas usoare urme, ca nu erau programate cumparaturile astea...si, normal, din urmele ramase il trimit si pe-al meu sot maine sa-si ia ceva, ca eu singura nu m-am putut hotari ce sa-i iau, asa ca vom avea buget de austeritate pana in ian.)

nicopic, o sa incerc din astea, multumesc pt. recomandare. Acum ca mi-e burta umflata, nu-i bai, ca oricum e mare, dar ma si doare.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

am fost si noi astazi la vaccin...am facut doza a2a de rotarix, cel pe gurita....totul ok....are 6.150 grame si 60 cm

daaa nu stiu cred ca e ceva prin aer ca nici al meu nu prea mai vrea bibele, ma chinui sa ii dau, sper sa fie ceva trecator ca nu prea am laptic
in rest totul e ok , e tot numai un zambet si are tentative de ras in hohot e funny rau

cam atat despre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

[quote]citat din mesajul lui tutz

Eu i-as pune un supozitor de paracetamol in fundulet, asa pt. linistea mea. Daca face temperatura mai mare de 38.5, atunci jumatate de supozitor de novocalmin. Sau mai asteapta putin sa vezi ce se intampla si pune supozitor doar daca creste temperatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

loradau mama o bere (asa mult mi-am dorit vara astta sa vin si eu la celebrul strand din piatra si nu am mai reusit,acum cine stie cand voi mai putea veni)

si apropo de shopping bv tie ca ti-au cumparat atatea sa le porti sanatoasa,eu azi am fost tot asa sa-mi iau diverse de imbracat aveam mana libera su cardul doldora de baniam lasat copiii la mama si dusa am fost/...sa-ti zic cu ce m-am intors???cu o sacosa de jucarii pt cadourile de mos ale copiilor mei plus 2 nepotei si servetele pt craciunde ce nu mi-am luat nimic?pt ca am facut depresie instant cand m-am imbracat cu o haina si m-am uitat in oglinga si am realizat cat de grasana suntvb seriosam 69kile si o burta de zici ca am 5 luni...de altfel vanzatoarea tot le tragea cu "ei daca va mai creste burtica..."ea saraca credea ca-s gravi si nu am avut curaj sa-i zic ca am nascut de aproape 3luni asa ca m-am hotarat si i-am transmis sotului ca mosul anul asta imi aduce un portofel ca cel vechi e cam...vechi si un parfum(ca sa mai am ce ingramadi pe raftul de la baie si asa arhiplin)

aveti aici o poza cu stefanel facuta azi http://family.webshots.com/photo/2208594150101756654CJWYQg

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Revin si eu printre voi cu tot felul de vesti, unele bune, altele mai putin bune.

Bebe Tudor evolueaza foarte bine, are la 7 saptamani 5.900 kg si 60 cm, papa laptic de la mama lui, dar muls si pus in biberon. Si mai adaugam si cate un bibe de lapte praf ca e mare fomist si maica-sa nu face fata. Ieri a spart orice norma, a mancat in 24 de h 1300 ml de lapte si 100 de ceai. Cred ca era spart pe undeva. Dar in general mananca in jur de 800-900 ml. Am scapat si de colici asa ca suntem mai linistiti. Cu somnul nu ne laudam prea tare pentru ca inca ne trezim des, ca ni se face foame rau de tot.

Am facut si eu folder in albumul bebelusilor si am pus poze cu bebe Tudor, sa intre si el in gasca de Tudorasi mici.

Eu mai am de dat jos vreo 4 kg din cele 18 pe care le-am pus pe mine in sarcina. Abia astept sa scap si de astea. Ma gandeam sa bag si niste masaj. A incercat cineva ? Functioneaza ?

Vestea mai putin buna e ca m-am hotarat sa divortez. Daca va amintiti de circul de acum doua luni cred ca nu mai trebuie sa dau detalii. Bine, nu de-asta divortez, pentru ce scria el pe acolo, ci pentru ca nu mai vorbim aceeasi limba.

Pupici speciali pentru fetele care cu care m-am mai conversat pe facebook in perioada asta : Fulguta, Tanamera si Kiti.

Sorana
mamica lui Tudor (26.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

buna seara!

Mai serveste cineva o feliuta de tort si un pahar de cola ... facem ciste .Azi gargarita noastra a implinit 3 luni.
Multumim pentru urarile si gandurile bune !!!

Se pare ca am trecut cu bine peste puseul de crestere.Sarah a fost azi linistita,doarme de la ora 20.
Am comandat o parte din cadouri azi, la ce vreme e afara nu ma incumet sa ies cu strunfii asa ca internetul e de mare ajutor.
Sotului i-am cumparat un ceas,iar pentru noua casuta am cumparat un LCD si o masina de cafea automata cu functia de macinare ca cea veche s-a defectat chiar dupa ce am nascut.
Pentru copilasi inca nu sunt sigura, cred ca lui Eric un Dancing-center de la Vthec dar Sarei habar n-am...

Mergi la inceput