Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Sorana, imi pare rau ca s-a ajuns la divort dar decat sa fi nefericita o viata intreaga langa un om cu(virgula)care nu te mai intelegi, mai bine asa.
Iti doresc multa putere.Tu si bebe Tudor meritati sa fiti fericiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata si de la noi. Hai sa dam noi astazi o cafeluta exact cum va place voua, cu zaharel, cu laptic, mai tare, mai amara , e dupa preferinte pentru toata lumea.Va mai invit si la o omleta cu carnaciori.
Am imbracat si gatit veverita mare si cu ea la gradinita. Are serbare, dar fara parinti, fara poezii, fara mos craciun, vine un clovn, ii distreaza , apoi le da cadourile lasate de mos craciun , o prajitura, un suc si gata. Eu nu mai pricep, era mai frumos inainte, dar asta e.Un lucru mi-a placut, pentru cadouri am dat bani, nu multi , vreo 45 ron si intra si sucul , prajitura, clovnul si cumpara educatoarele la fel pentru toata lumea.Oricum , ideea cu acelasi cadou la toata lumea mi se pare super ok.
Sorana , sa fie DD alaturi de voi. Am remarcat ce bine se tine Tudor in poze, felicitari. A mea isi tine capul singurica , dar sa se ridice din umeri nu vrea, nu-i place pe burta, seamana cu mamica ei
Va si va urez o zi perfecta si spor la cumparaturi. Aaa, Lora, ce mos bogat, bravo. Eu ma duc maine la Real, ca trebuie sa ajung in Bacau pt controlul de 6 sapt si sper sa-mi achizitionez si eu cate ceva.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

maine mergem si noi la vaccinul de 2 lunite..spunetimi si mie la ce sa ma stept la bebe??? reactii adverse?/ febra??

cea mai fericita mami de IOANA NECTARIA

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Bebelina mea nu a avut nici o reactie adversa si nici febra. A plans vreo 3 min si apoi a luat-o somnul. In schimb a scancit noaptea si a vrut sa pape cam la 1 ora 1 ora si ceva
Sa dea Doamne Doamne sa ii fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
ORAMONA, multumim de cafea si mic dejun
SORANA, si sa dea Domnul sa iti gaseti linistea. lui Tudor cel dragalas.
La vaccinul de 2 luni nici Vlad nu a avut reactii adverse. Speram sa fie la fel si la cel de 4 luni, ca se apropie momentul cand trebuie sa il facem si pe acela.
De dimineata am primit cadoul de Craciun de la parinti: carne de porc atat pentru fripturi cat si pentru ciorbite, dar si carnati gata facuti, plus carne de peste tocata si preparata pentru piftelute.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetele.
le iau pe rand sa vad ce imi amintesc.
nushulica, bere ca ai fost prima.nu am mai baut una de nush cand.rece si cu spuma.iar stefanut are niste falcute bune de pupacit.
lora, mama ce te-ai innoit.vreauuu si io.pai buget de austeritate avem si noi ca astia nu vor frate sa-mi dea si mie indemnizatia.dar tot tre sa ma duc sa cumpar la copii:lui razvan-pantaloni trening, manusi, sosete, maruntisuri.lui calin deocamdata avem.eu nu mai zic ca mie nu-mi mai vine nimic din cauza ca am slabit prea mult, dar asta e alta poveste.da-mi si mie detalii despre carticica cu casatoria le-as face finilor un asa cadou.
eu stiam ca atunci cand se ia temperatura din fundulet se scad 4 unitati.
nici noi la vaccin la 2 luni nici o reactie nu am facut.am pus doar comprese reci.acum ni s-a decalat un pic vaccinul.ala de 4 luni il facem cred dupa craciun.
sorana, felicitari pt mancacios.si imi pare rau ca s-a ajuns aici.iti doresc multa putere sa treci peste si sa te bucuri de copilasul tau.
mari, unde esti?cum a iesit painea de ieri?
loredana, sa stapaniti sanatosi cadourile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

NASTASIE, aici sunt, am avut oaspeti de dimineata(mama mea) si de aceea am intarziat la cafea...noroc cu Oramona...painea a iesit buuuuna, mai ales ca ieri dupa ce am scos-o din cuptor, am acoperit-o cu un prosop umezit si astfel coaja a fost delicioasa...cu o zi inainte ramasese crocanta, si cum dantura noastra e sensibila, a fost mai greu.
Azi am program de scris compuneri in numele locatarilor din bloc: ni s-a furat usa de la intrare in scara si cum Politia romana e foarte agila, trebuie sa depunem si reclamatie scrisa, nu e de ajuns ca a fost solicitat serviciul lor prin 112. Oricum usa nu se va gasi, dar...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Neata si de la noi. I-mi beau cafeaua, va citesc repede si dupa la treabaa. Azi am in plan sa fac curatenie generala in bucatarie. Profit de ocazie ca azi e libera bunica mea de la servici si mai sta ea cu bebe. Maine mergem si noi la vaccin, am niste emotii. Bebe mai stranuta din cand in cand si tuseste foarte scurt de cateva ori pe zi ( dar cred ca se inneaca si de aia face asa), acum sper sa fie bine si sa putem face vaccinul ca alte semne de raceala nu are. Am pus cateva poze noi.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

va multumesc de sfaturi...am pregatit ptr nevoie paracetamoul si novocalminul...speram sa nu fie nevoie...

la noi e un ger -11 gr acuma..si zapada...trebuie sa ne infofolim la ora 13 cand mergem la dna dct

cea mai fericita mami de IOANA NECTARIA

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Iau si eu o cafea, mare si fara lapte, dar cu zahar, musai!

Nushulica, ce bolfei ai si tu acolo!!! Sunt tare dragalasi amandoi, sa-ti traiasca! Deja David vad ca si-a luat in serios rolul de frate mai mare, protector! Si eu am 68 de kg...si burta de rigoare. Aveam 67, dar vad ca am mai pus 1 kg intre timp, in loc sa slabesc!

Loredana, vreau si eu tort! La multi ani!

bebecris, spor la treburi! Dar cati ani are bunica ta de mai lucreaza inca?

Mariuk, ce pofta mi-ai facut de carnati de casa si chiftelute de peste!!!! Yamiiii!!!

nastasie, detalii despre carte? E ca o poveste pentru oameni mari, printul cu printesa se casatoresc, printul pierde inelul si prietenii (eventual nasii) il ajuta sa-l gaseasca...e frumoasa pentru cei ce se iubesc.

pogonici, poti sa-i pui un supozitor cu paracetamol imediat dupa ce-i face vaccinul, preventiv, eu asa am procedat. Na, parerile sunt impartite, sunt unii care zic ca nu e bine, sa lasi organismul sa reactioneze, dar fiecare face cum crede.

vanny, mai face figuri si a mea cu sanul uneori, nu vrea sa manance.

Sorana, felicitari pentru bebe Tudor cel mancacios! Cat despre partea mai putin frumoasa, tu stii cel mai bine ce trebuie sa faci! Iti doresc multa putere si intelepciune!

S-a trezit, gata cu destrabalarea pe net!
O zi buna!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!
ORAMONA multumim pt micul dejun si cafeluta!
LORA ce darnic Mos Craciun!Sa-ti fie de bine!
SORANA imi pare rau pt tine si pt puiutul mic! E greu dar poate mai bine pt voi,.

L-am trimis pe sotul la farmacie sa-mi ia Dostinex.Daca nu-i da,o trimit pe bunica-sa la dr dupa reteta.Dupa ce mi-au curs sanii cateva zile,acu m-am trezit cu ei aproape plini!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput