Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 8
botosel452 spune:
Eu inca nu m-am dat pe fructe sau legume crude,inca. Imi este frica sa nu provoace crampe. Eu am descoperit niste pastile pe baza de plante, Sennax.Am luat ultima oara acum 2 zile si am fost toata ziua abonata la wc
ariciu80 spune:
fetele si "la multi ani" bebelusilor care implinesc azi lunite noi (schimba prefixul...)
Mi-a luat cam 2 ore sa citesc tot ce ati scris in ultimele zile. Si ca sa ma refer si eu la subiectele dezbatute:
Suptul degetului sau al pumnului. Eu am oroare de asta. Am prietene care au copii de 4-5 ani care isi sug in continuare degetul. Nu vreau sa ajunga asa, drept pt care de cate ori il prind, i-l scot si ii dau suzeta. Asa am facut si cu Ada, iar acum nu am nicio problema de genul asta cu ea. I-am scos suzeta la aproape 2 ani si nu m-a "costat" decat 2 nopti de nesomn.
In ceea ce priveste depunerea dosarului de indemnizatie, stiu ca termenul legal e de 30 de zile de la data suspendarii contractlui de munca. Sper sa nu ma insel. Eu l-am depus dupa 3 sapt.
tutz spune:
Andreea82 - acum am vazut rochita Alexandrei de la botez. Poti sa-mi zici de unde a fost cumparat? (in final o rochita care-mi place la nebunie!!!!)
Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
Andreea82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tutz Andreea82 - acum am vazut rochita Alexandrei de la botez. Poti sa-mi zici de unde a fost cumparat? (in final o rochita care-mi place la nebunie!!!!) Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10) http://picasaweb.google.com/lantostunde |
Hmm, trebuie sa o intreb pe nasica noastra, ea s-a ocupat. Rochita e cu tot cu pelerinuta si palarioara. Pelerina nu i-am mai dat-o pe ea, nu se vede in poze, dar si mie mi-a placut tare mult.
O sun acuma si iti spun cum aflu
nicopic spune:
Fetele,
Astazi facem si noi 3 lunitze. Multumim pt urari si va invit la o felie de tiramisu.
Pupici si la bebici
Nico, mami Larisa 15/09/10
Arianna11 spune:
Salutare din nou,
fetele cum functioneaza cu alocatia de la stat?
verisoara mea a fost la un an de la nastere in tara ,a depus dosarul si i-au venit banii pe tot anul....tr sa depui personal dosarul sau poate merge altcineva?.....si daca stiti ce acte tr va rog sa-mi spuneti si mie....si daca este termen pt depunerea dosarului,ms anticipat
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
bebecris26 spune:
puteti sa-mi spuneti si mie daca a facut cineva vaccinul infarix hexa la snador? pt ca noi vrem sa-l facem acolo la un medic pediatru si ne-au spus ca sa-l cumparam de la ei cu 250 de lei. acum nu stiu daca e la fel ca cel din farmacie.
Cristina, mami de bebita David
ariciu80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna11 Salutare din nou, fetele cum functioneaza cu alocatia de la stat? verisoara mea a fost la un an de la nastere in tara ,a depus dosarul si i-au venit banii pe tot anul....tr sa depui personal dosarul sau poate merge altcineva?.....si daca stiti ce acte tr va rog sa-mi spuneti si mie....si daca este termen pt depunerea dosarului,ms anticipat DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010 |
Arianna, pt alocatie nu e termen, deoarece se considera ca e un drept al copilului. Ca acte iti tb certif de nastere al copilului, C.I parinti, certif de casatorie si mai completezi o cerere-tip de la ei atunci cand depui. Ah, si iti mai tb si dosar cu sina. Cam asta e din ce imi aduc eu aminte. Poti solicita si virarea pe card si atunci tb sa depui si extras de cont de la banca.
andr33aaa spune:
multumim mult pentru urari
la 3 luni fix, andrei in loc sa treaca printr-un puseu de crestere, trece printr-un puseu de somn. nu ca ma plang, e bine si cu somnul, insa mi-as dori sa si manance cat timp sta treaz. azi abia l-am convins... sper sa fie doar o perioada scurta, caci altfel nu stiu cum sa fac. copilul meu e foarte hotarat, cand nu mai vrea inchide gurita si gata... nu prea mai am ce sa fac.
Andreea82 spune:
Tutz, costumasul este dintr-un magazin din euro. E un magazin mare cu 2 intrari, undeva pe randul de la intrarea din mijloc in euro, spre capat - zice nasa (nu stiu daca am explicat destul de bine, asa mi-a zis si mie). Au hainute multe si costumase mai speciale acolo.
Zilele astea o sa pot sa-ti spun si exact magazinul, daca nu gasesti, pentru ca nasa mai are un pliant de la ei in masina.