Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 21
office spune:
Si noi am impodobit bradul. Copii sunt captivati de beculete iar pe mine m-a cuprins nostalgia Craciunurilor din copilarie!
Meme de Maiu si Lulia
office spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danny1 fetelor, care ati avut bebeii raciti,nici ai vostri nu au luat in greutate in acea perioada?noi de 2 sapt stagnam.sapt trecuta cu rosu in gat,sapt asta cu otita. mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10 mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah |
La fel si la noi. racit, marait, nu mananca, nu adorme decat greu si destul de putin (cel putin in timpul zilei)...luam panadol, oscilococum si...asteptam!
Meme de Maiu si Lulia
maitreyi spune:
hai buna dimineata
am stat pana acum cu cea mai buna prietena din copilarie si colega de banca si nebunii adolescentine care e stabilita in peru si cu care nu m-am mai vazut de aproape 4 ani a trecut timpul asa frumos, fiecare dintre noi cu 2 minuni multumim Doamne!
asea...sa videm ce ne mai aducem aminte...
sorana bine ai revenit
pogonici maica - 37.2 NU e febra. nu e nici macar subfebril. NU mai puneti paracetamol preventiv. si mai ales la vaccin. daca face febra inseamna ca organismul lupta. bagati antiemetic dati in cap efectului (asa zic noile teorii). asa ca nu mai dati medicamente inutil copiiilor. pana la 38-38.5 intrarectal nu aveti de ce sa va agitati.
lapte - eu nu mai alaptez de 2 luni si tot mai am 1-2 picaturi cand strang mamelonul. babele zic ca pana face copilul 7 ani o sa mai avem 1-2 picaturi...nush ce sa zic
office ti-am zis sa stai lin ca e ok apropos...de ce imi vine sa iti spun Cristina? care e numele tau?
brad - il impodobim sambata pe 18 de ziua lui Bogdan si probabil va deveni traditie sa facem bradul pe 17 de ziua ei cand implineste "si jumatate" de an sau de ziua lui cand implineste "si 3 luni"
la noi ziua conceptiei e 10 ianuarie. tin minte perfect si la baby stiu exact ziua in octombrie am pierdut o sarcina (a 5-a). mi-a venit menstruatia in noiembrie pe 13 si de atunci nic. si asa am ramas pregnant pe 10 ianuarie, fara menstruatie si la baby am ramas in ziua in care trebuia sa imi vina menstruatia. minunile de la Doamne-Doamne
noi maine mergem la dr pt evaluarea de 3 luni. acasa are 7300 g si 66 cm. sa vedem pe cantarul lor cum stam
gasca!
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Fistiq spune:
office, muulta sanatate la puiutul Mihai!
donna, ce-ti mai face Tudorul? sper ca sunteti bine sanatosi si f ocupati cu pregatirea pt mos craciun
am fost azi la vaccin. Tudor s-a oprit din plins mai repede decit mine nu ma recunosc, ca nu eram asa plingacioasa, din contra
deocamdata nu are nici o reactie adversa. oare e suficient incit sa cred ca nu o sa aiba nici mai incolo? oricum il supraveghez. e el mai nelinistit parca, dar mi-a dovedit ca e un adevarat barbatel.
mai rau a plins la imbracat cred decit dupa vaccin.
chiar, ai vostri bbei pling la imbracat cu lucruri groase, de iesit afara?
si dupa baie la fel, la sters si cremuit urlaaa.le fac in cea mai mare viteza si numai masaj nu se cheama ala...
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
office spune:
citat din mesajul lui maitreyi office ti-am zis sa stai lin ca e ok apropos...de ce imi vine sa iti spun Cristina? care e numele tau? |
Cred ca asa iti vine sa imi spui pentru ca asa ma cheama!
Cat despre greutate...Bundam e mai mic ca varsta decat Maiu dar cu un kg mai mare. Faptul ca ma incadrez in niste limite doar ma linisteste, dar nu ma multumeste!
Meme de Maiu si Lulia
Fistiq spune:
asa, ca uitai sa dam noile coordonate. acum o luna ma stresam, acum sunt mai calma si accept ca asta e ritmul bbelui meu. deci, a luat tot 780 gr ca si luna trecuta si inca 4 cm. un total de 6 kg(fara 30gr) si 63 cm. mai mult lung decit lat, cum am mai zis
asa, intrebare: bebelusilor vostri li s-au indreptat total piciorusele? Tudor le are inca strimbe si ma tot intreba doctora de eco de sold... pe care am facut-o la 1 luna si e ok. cica pina luna viitoare sa i le indrept
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
office spune:
citat din mesajul lui Fistiq office, muulta sanatate la puiutul Mihai! |
Multumesc mult Fistiq! cred ca pana la primavara nu mai ies din casa. Am iesit si eu o data afara saptamana asta cu el si a si racit!
Meme de Maiu si Lulia
kiti2205 spune:
citat din mesajul lui Fistiq office, muulta sanatate la puiutul Mihai! donna, ce-ti mai face Tudorul? sper ca sunteti bine sanatosi si f ocupati cu pregatirea pt mos craciun am fost azi la vaccin. Tudor s-a oprit din plins mai repede decit mine nu ma recunosc, ca nu eram asa plingacioasa, din contra deocamdata nu are nici o reactie adversa. oare e suficient incit sa cred ca nu o sa aiba nici mai incolo? oricum il supraveghez. e el mai nelinistit parca, dar mi-a dovedit ca e un adevarat barbatel. mai rau a plins la imbracat cred decit dupa vaccin. chiar, ai vostri bbei pling la imbracat cu lucruri groase, de iesit afara? si dupa baie la fel, la sters si cremuit urlaaa.le fac in cea mai mare viteza si numai masaj nu se cheama ala... ******************************************** Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10) |
pai mai fistiqule, nu stiai ca sa aiba o caciula pe cap e una din cele mai nasoale chestii care i se pot intampla unui bebelus?? Trauma e depasita doar de cea de a fi si imbracati cu ceva gros
Chan-chan urla ca intepata cand pun ceva gros pe ea.
in schimb, dupa ce primele 2 sapt de baita ne stia tot cartierul, acum ne place, si, dc nu ne e foame, ne place si la masaj
pupam tudor-ul
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
office spune:
citat din mesajul lui Fistiq asa, ca uitai sa dam noile coordonate. acum o luna ma stresam, acum sunt mai calma si accept ca asta e ritmul bbelui meu. deci, a luat tot 780 gr ca si luna trecuta si inca 4 cm. un total de 6 kg(fara 30gr) si 63 cm. mai mult lung decit lat, cum am mai zis |
Ia uite dom'le alt grasun! voi vreti neaparat sa ma demoralizati!??
P.S.: Noi pentru picioruse mergem la masaj!
Meme de Maiu si Lulia
kiti2205 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui office
Ia uite dom'le alt grasun! voi vreti neaparat sa ma demoralizati!?? P.S.: Noi pentru picioruse mergem la masaj! Meme de Maiu si Lulia |
Pai cate kg are piticul de esti asa de ingrijorata?
Multa sanatate pentru domnul Maiu
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu