Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

draga kiti, la baita ne place si noua, chiar gingurim si ridem, dar in prosop e jalea cea mare. il pacalesc cu tzitzi ca sa nu apuce sa stie toti vecinii ce facem noi. asa il si crem u i esc, tot agatat de tzitzi

office, cum sa te stresezi tu care ai kopil cu 1 kil pe luna luat in greutate? noi am luat numai 780gr/luna, doar ca s-au adaugat la alea multe cu cite s-a nascut.
unde faceti masaj? si doar pt indreptat de picioruse faceti sau asa, pt dezvoltare armonioasa in general?

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Fistiq la fel plange si Albert,atat la imbracat cat si dupa baita.Bravo pentru "coordonatele"lui Tudor.

Office un pentru Maiu,sa se insanatoseasca cat mai repede.

Donna nu a intrat azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

draga kiti, la baita ne place si noua, chiar gingurim si ridem, dar in prosop e jalea cea mare. il pacalesc cu tzitzi ca sa nu apuce sa stie toti vecinii ce facem noi. asa il si crem u i esc, tot agatat de tzitzi

office, cum sa te stresezi tu care ai kopil cu 1 kil pe luna luat in greutate? noi am luat numai 780gr/luna, doar ca s-au adaugat la alea multe cu cite s-a nascut.
unde faceti masaj? si doar pt indreptat de picioruse faceti sau asa, pt dezvoltare armonioasa in general?

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

bree..cat m-am chinuit sa inteleg ce ai vrut sa zici tu cu "cre pauza sc" - ala
si noi urlam la prosop, dar doar dc ne e foame. cand era mica urla oricum, pana ne-am prins noi ca nu ii place in prosop, ei ii place sa o sterg cu un scutesc moale si incalzit in prealabil pe calorifer. ati incercat si asa? poate prosopul este prea tzepos pentru gustul domnului Tudor. Numai fitze si figuri la 2 luni, iti dai seama ce ne asteapta la 4 ani ??

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Va multumesc pentru gandurile bune si incurajari! Sper sa depasesc cu bine perioada asta. Oricum cand il vad pe bebe imi trece toata supararea .

Ghiocela tu cand ai terminat si la ce clasa erai ? Eu eram la C.

Mergi la inceput