Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 20
tutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office Ia uite dom'le, cand m-a apucat si pe mine vorbaria m-am cu cine...Fete rele ce suneti, poate parasesc odiseea.....sa lasati voi omu' sa vorbeasca singur pe frigul asta... Meme de Maiu si Lulia |
Noi am impodobit deja (brad artificial) deoarece de craciun nu vom fi acasa - mergem la Zalau la cealalta bunica. Ne-am gandit ca profitam deja de brad pana atunci. Julia e fermecata de luminitele de pe brad
Andreea - ma bucur ca au iesit ! Sa faci poze! Si vezi ca am vazut la Billa creionase de glazura coloarata pt decorare la 7 lei.
Idalis - bine ai venit! Asta da ritm de crestere, mai ales la lapte matern :)
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
pogonici1977 spune:
bebelusa mea a facut febra 37,2..a plans mititica..ma doare sufletul cat a plans..acum doarme..iam pus din nou paracetamol supozitoare..si comprese la picioruse .in noaptea asta stau de garda sa o pazesc..of biata de ea..parca spunea ca o doare asa plangea de tare..
mai tarziu ii iau din nou temp..nici laptic nu a vrut sa pape la 6
cea mai fericita mami de IOANA NECTARIA
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png
danny1 spune:
urasc vaccinurile.cat sufera bietii copii.....si noi mergem sapt viit.
mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
alynta27 spune:
Salutare!
Azi am facut si noi vaccinul! E maraici! Ma intrebam daca sa pun comprese rece! Parca mi-e mila sa "o racesc"! I-am pus varza zdrobita la ambele picioruse!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
vanyy2009 spune:
ce faceti fetelor?baiatul meu deja doarme, i-am facut baita mai devreme ca ii picau ochii in gura de somn asa ca acum doarmesi cred ca se va trezii devreme ca saracu nu a mai avut putere sa mai manance , a mancat ft putin si a adormit imediat
idalis bine ai venit am voinicelul
pogonici...offf saracuta sa treaca repede durerea...nici mie nu imi plac vaccinurile, eu cred ca o sa plang mai rau ca puiul meu cand ii va face
by the way...noi mergem la urmatorul vaccin a doua zi de craciun cica tre sa recuperam din timpul pierdut
Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
nastasie spune:
office,si eu am facut bradul.
idalis, oau, ce urias.sa-ti traiasca.
alynta, eu i-am pus comprese.se incalzesc repede.
si al meu doarme deja, dar a mancat bine.a, nu v-am zis?aseara a mancat pe la 9 dar nu cine stie si s-a mai trezit doar odata la 2.30 si apoi nani pana dimineata.
vroiam sa va intreb cum faceti cand vin musafirii?la mine trebuie sa vina finii si lor le place cu masa intinsa , sa stai dupa ei, nu se mai dau plecati.ii iubesc, as sta pana dimineata cu ei la taclale, dar acum cand e calin mic...ma gandesc ca tre sa-l culc, sa manance,etc.cum faceti?
si la constanta a nins si deja s-a facut polei.
fug ma striga.
lora, iti dau pm dimineata.
tutz spune:
citat din mesajul lui nastasie vroiam sa va intreb cum faceti cand vin musafirii?la mine trebuie sa vina finii si lor le place cu masa intinsa , sa stai dupa ei, nu se mai dau plecati.ii iubesc, as sta pana dimineata cu ei la taclale, dar acum cand e calin mic...ma gandesc ca tre sa-l culc, sa manance,etc.cum faceti? |
La noi mai nou tati pazeste musafirii. Mi se pare normal ca eu sa ma ocup de pitica. Iar daca musafirii nu se simt, atunci sa stea singuri la masa pana alaptez. Dar pana acum nu am avut asemenea probleme, fiecare s-a prins cand e vremea sa se faca dus.
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
tanamera spune:
Nastasie mie sincer nu prea imi pasa de parerea musafirilor,ok ma bucur ca vin,insa respect programul lui Albert.Am mai avut si musafiri care erau tot dupa mine,la schimbat pampers,la mancat si au mai stat si pana la 23.30,asta in saptamana 3.
Maitreyi ce faci duamna?
nastasie spune:
citat din mesajul lui tanamera Nastasie mie sincer nu prea imi pasa de parerea musafirilor,ok ma bucur ca vin,insa respect programul lui Albert.Am mai avut si musafiri care erau tot dupa mine,la schimbat pampers,la mancat si au mai stat si pana la 23.30,asta in saptamana 3. Maitreyi ce faci duamna? Mamica lui Albert (17.10.2010) |
pai de asta mi-e si mie.ca noi avem tabieturile noastre.