Iepurasi de martie-aprilie 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 8
michelle_sf spune:
Vladi daca tot ai zis si tu, mi-am amintit de socrii mei. Mai, sincera sa fiu si eu, si-au cam spalat pacatele de cand suntem aici... Ei de obicei nu prea ne dadeau bani sau chestii cumparate, ne mai aduceau din cand in cand cate ceva de acasa, legume, carne... Na, acuma ne-au tot trimis colete cu de toate, ne-au ajutat cu bani, am cumparat o singura data pampersi de cand suntem aici, ne-au trimis pana si din astia... Ce sa zic... doar ca tare bine ne-a mai prins fiecare lucrusor primit... Acuma vreau sa le fac si lor cate o cana personalizata cu Andrei ca stiu ca le-a placut tare mult cea facuta mamei mele...
A, sa nu credeti ca s-au schimbat chiar de tot... adica am scapat in ultima clipa de interventia lor magica... vroiau sa imi planteze un brad in fata casei (ca sa il pot decora de craciun ) fix in locul unde visez eu gradinita cu flori si alte chestiute... Vroiau sa ne schimbe usa la garaj (acuma avem una improvizata cumva, dar cum ajungem vrem sa punem una faina, la telecomanda) vroiau sa ne ia una second din aia metalica cu niste geamuri... nu am inteles prea bine... dar oricum.. una "bengoasa" Deja i-a facut sotului "ordine" in garaj si am aflat de la maicamea ca nu vroiau sa le mai dea mancare celor 2 pisici, "ca ce le trebe lor pisici, lasa ca poate li se face foame si pleaca la alta casa" (pisici primite de la ei...)
Scuzati din nou cersaful meu de mesaj...
Sanatate multa muciulitilor
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
sanzi spune:
LA MULTI ANI, CASTELANA!!! Mult noroc, sanatate si impliniri alaturi de cei dragi tie!
Ina, LA MULTE LUNITE lui Robin si felicitari pentru primul dintisor!!
LAlexandra, LA MULTE LUNITE iepurasului tau precoce. Am observat ca nici Mara nu face caca in deplasare. Ea face de obicei in fiecare zi. Am fost trei zile la munte, nu a facut nimic, credeam ca e constipata, dar cand ne-am intors a fost prima grija, a umplut pampersul de a dat pe afara.
Wapi, reteta ta de sarmale o aplic si eu. Vin de la bunici cu ele nefierte si le fierb acasa, sa ma creada lumea gospodina.
Irene, ce tort am vazut la tine! O sa fac si eu unul de Revelion, am o reteta asemanatoare celei de sarmale,trebuie sa imi sun verisoara.
Rebiana, colindul tau de ieri a picat la fix, tocmai faceam bradul.
Vladi, m-a uimit Vladimir al tau, chiar e un copil minunat!
Ate, am votat, merge zilnic?
Bluekidoo, am votat si ieri si azi, sper sa castigi. Multa sanatate si tie si Tanyei!
Nafi, tare faza cu suzeta! Ati gasit pat? Ma gandesc ce frumos trebuie sa fie sa asezi totul nou. Eu am o gramada de lucruri pe care as vrea sa le schimb in casa, abia astept sa am ocazia!
Oana, super filmuletul cu Mos Craciun, o idee foarte buna, iar Eric e un scump. si multe multumiri pentru tot ce faci.
Corimami, eu zic ca mananca super 200 grame la pranz, Mara mananca maxim 20 grame. Afara iesim zilnic, e foarte agitata daca nu iese macar 30 minute. Pupici si tie si Petalei tale!
sanzi spune:
Noi avem musafiri, au venit soacra mea si bunicul sotului meu, or sa stea 2 saptamani. Am o soacra de nota 10, locuieste in Germania si ne vedem de 2 ori pe an, dar chiar nu am ce sa ii reprosez. De cand a venit, toata ziua face mancare, curatenie, se joaca cu Mara. Eu am facut doar o amarata de placinta cu mere, cam urata, pentru care m-a laudat toata ziua.
Am facut si o boacana aseara. Mi-a venit ideea geniala sa ma epilez cu ceara din aia calda, ramasesem fara benzi. Am incalzit-o si am plecat cu ea in baie, numai ca am alunecat pe hol si mi-a curs aia pe maini, mi-a sarit pe fata, in par. Nu spun ce greu am curatat-o de pe mine, era prea fierbinte si se lipise de piele. Iar de pe gresie a curatat soacra-mea jumatate de ora. Am aruncat-o, nu mai fac in viata mea.
CoriMami spune:
Sanzi...nasoool cu ceara.
Buna soacra ai, sa-ti traiasca!
Si noi procedam ca Wapi, mergem la umplut de oale goale, dar asa harnicie totusi, ca la soacra ta, nu gasim.
Noapte buna mamici si iepurasi!
Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Ne pregatim pentru Sarbatoarea Nasterii Domnului
EVAMIKA spune:
Multumim pt urari si dam de baut pt cele 9 lunitze!
Ma bucur sa vad o atmosfera un pic mai destinsa, parca se simte parfum de Craciun.
Nu prea stiu ce sa fac cu bradul....adica sa-i cumpar unul adevarat sau sa-l impodobesc pe cel artificial ca oricum nu prea are habar de brad anul asta? Am fost zilele trecute la Mr. Bricolage si aveau brazi destul de frumosi la 79.9oron, apoi am fost in piata si aveau acelasi gen de brazi la 130 ron...bineintels ca ii vindeau niste cioroi care m-au tabarat de nu mai scapam.
Selina-d am vazut ca vrei sa-i cumperi premergatorul asta http://www.amazon.de/dp/B000OIOITM?m=A3JWKAKR8XB7XF&tag=idealocom....noi il avem de cand avea Eva 7 luni si nu pot sa spun ca a fost super incantata.Poate ca a fost cam devreme pt ea, oricum abia acum a inceput sa-l impinga prin casa cu ajutorul meu. Cu jucaria din fata se joaca dar f putin , apasa de cateva ori pe butoane si apoi il abandoneaza.Noi l-am primit , adica l-am mostenit de la verisor.
Vladi , imi pare bine ca te-ai reintors printre noi ne era dor de mesajele tale "pisaloage".
Ne laudam si noi cu realizari de 9 luni:
Plusuri
Stim unde este nasul(Tati o intreaba unde e nasul si ea se infige cu mainile in nasul si gura lui si-l strange tare)
Face pa(uneori singura uneori cu ajutor)
Stim unde e becul(se uita spre tavan si intinde si manutza)
Dam din cap in ritm de hip-hop cand auzim muzica...(exact cum dau catelusii aceia care se puneau pe vremuri in spate la masina)
Minusuri
Inca ne trezim noaptea de 1-2 ori
"Tine regim" de cateva zile....adik 2 zile nu a mancat decat lapte(am ajuns sa-mi fac iar ceai pt stimularea lactatiei ca sa pot sa fac fata).Ne-au iesit incisivii de sus, cei laterali ca cei din centru se lasa asteptati si probabil ca asta e motivul regimului ei.De azi a inceput sa manace mai binisor.
Adormim numai leganata si eventual si cu muzica pe fundal.Seara adoarme la san dar dureaza si 40 min pana adoarme.
O seara linistita sa aveti! Sanatate iepurasilor bolnaviori!
sanzi spune:
Evamika, LA MULTE LUNITE printesei tale! , scuze ca v-am omis.
LA MULTE LUNITE, DENIS, de ATB!
Rebiana27 spune:
Urmeaza sa trimit un mesaj ce se vrea concurent cu prima pagina a capitolului ca lungime. :)))
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Rebiana27 spune:
Gandesc de ceva timp sa trimit fiecareia, virtual, cele mai bune si calde ganduri si nu stiam ce forma sa imbrace mesajul meu. Astazi, insa, m-am asternut pe scris, dat fiind faptul ca sarbatorile aduc, prin esenta, momente inspirationale pentru mine. Asadar, raspandesc asupra voastra puzderie de urari menite sa va incarce, sufleteste, cu minuni:
DIANAMI, ma bucur ca ti-am cunoscut sufletul si sfaturile! Intotdeauna am avut de invatat din vorbele-ti si privirea senine!
ANDRA, Dumnezeu ti-a binecuvantat anul ce tocmai trece cu cea mai frumoasa minune, Ianis, iar tu, noua, cu exemple de buna practica!
GABY, de cate ori ma surprind fredonand acasa, gandul ma duce in inima Ardealului, la Sibiu, unde stiu ca un suflet vibreaza de aceeasi dispozitie deschisa si voioasa ca si mine. Nu consider o bagatela faptul ca fii-miu te tine minte… stie el, copilutzul, ce stie!
RAMY, sunt convinsa ca, atunci cand va creste, Briana isi va iubi si aprecia mamica pentru toate cate a facut si face pentru minunea ei; toate temerile din timpul sarcinii, nasterea prematura vor fi colbite de momentele pretioase petrecute alaturi.
CARMEN – Kossir – ai manifestat intotdeauna o deschidere la nou si o apropiere sufleteasca ce, unora, le este greu sa puna in practica.
OANA, mi-ai ramas apropiata sufletului inca de la inceputurile odiseei celor 40 de saptamani de sarcina. Generozitatea si caldura ta au facut ca sa te percep ca pe o persoana speciala, genul de persoana pe care e bine sa-l cunosti in trecerea prin viata, sa o admiri pentru inovatie si sa o apreciezi pentru receptivitate.
IRINA, pastrez in inima bucuria ca ai reusit sa duci la bun sfarsit o sarcina grea iar minunea mica sa-ti bucure fiecare clipa.
SANZI, mi-e drag sa stiu ca am cunoscut un suflet sensibil si linistit care se lasa desfatat de zambetele unei ghidusii frumoase, ale fetitei tale dragi.
SILVIA, te-am simtit si te simt foarte aproape de sufletul meu, asemenea unei persoane care lasa urme frumoase in viata.
MIRUNA, te consider binecuvantata de Dumnezeu cu un baietel dulce si frumos, asteptat timp de sase ani lungi si grei.
STEFIMIC, de vina-i Providenta, cu siguranta! Caci ea a facut sa impartasim emotiile ambelor noua sarcini si frumusetea experientei de mamica, in acelasi timp.
MARSY, ori de cate ori ma gandesc la tine vad doua perechi de ochi, ca de peruzea, ochi mosteniti, prin gratie divina, de fetita ta frumoasa.
JENI, se spune ca ochii-s ferestre ale sufletului, iar ochii tai, migdalati, vorbesc despre o larghete sufleteasca deosebita.
OANKA, parca pentru tine nu-s suficiente cuvintele pentru a-ti descrie marinimia, dragostea neconditionata fata de cei de langa tine, bunavointa, iubirea si respectul fata de oameni. De-as sti, as inventa cuvinte care sa permita tuturor sa cunoasca cat imi esti de draga!
STEFANNA, imi esti foarte draga! Prezenta ta, aici, a fost intotdeauna lina si blanda, asemeni firii tale. Sufletu-ti poarta o dragoste frumoasa pentru copiii tai, fapt care trece framantarile-ti si zbuciumul intern pe plan secund. Poate nu stii insa iti admir taria si bunatatea.
CHILD anexez imaginea ta frumoasa cu cea a unei profesioniste, atat in cariera de patinatoare cat si in cea de mama. Imi place ca ori de cate ori privesc pozele cu voi iti surpind dragostea di daruirea pe chip.
DELIA – Freedelia – pentru mine reprezinti icoana unei mame care face absolut totul pentru si cu copiii ei. Am apreciat la tine franchetea si faptul ca ai permis ca dragostea pentru puiutzii tai minunati sa fie evidenta, nu ai camuflat-o in zeci de manuale sau carti, ci ai lasat firescul sa fie firesc.
BIANKA, putin ai lasat sa fii cunoscuta. Mi-ar placea sa ne scrii mai des.
DELIA13, dincolo de imaginea-ti frumoasa, tu reprezinti vocea; vocea care canta si incanta, care linisteste.
ATE, ma gandesc la tine si-n minte imi apar imagini cu familia ta frumoasa de care speri sa te bucuri ani lungi de acum incolo.
BLUEKIDOO, in ultimele zile am lansat rugaciuni pentru ca sufletul tau, chinuit de incertitudini, sa cunoasca lumina si caldura unei linisti binemeritate. Cand ma gandesc la tine, vad o mana de om; o mana de om care ne impartaseste tot ceea ce experimenteaza sau citeste.
IOANA, sufletu-ti vibreaza intotdeauna pe lungimea de unda a bunatatii si prieteniei. Mi-e drag sa stiu ca ai cunoscut fericirea unei a doua nasteri in ziua in care si eu m-am implinit.
ELLA, tu ai valoarea unui tezaur. Ce va aseamana? Tezaurul, ori de cate ori il privesti, desi ramane acelasi, te fascineaza si te atrage. Asa-s scrierile tale. Stilul e cunoscut de noi, fapt ce confera citirii savoare. Intotdeauna caut talcul din spatele povestii. Intotdeauna imi spun ca esti inepuizabila si-l vad pe frumosul tau copilutz binecuvantat.
CORIMAMI – cu glas de zana! Ma incanta sa stiu ca dulcea mica si frumoasa se bucura de caldura glasului tau. Degaji atata siguranta si dragoste!
ALINA – Asteropi – in mesajele tale intotdeauna citesc implinirea. Micuta printesa te-a fascinat si-ti umple sufletul de cele mai frumoase sentimente.
ERINA, porti, cu lejeritate, o deschidere sufleteasca si o ordine interioara ce completeaza siguranta. Intotdeauna mi-au placut postarile tale (si pasiunea, sper ca zic bine, pentru decoratiunile interioare).
ANCA_IARY, sper ca sunteti bine si ca ne citesti cand timpul iti permite. Mi-ai ramas apropiata!
SENSIBILA, atata inspiratie ai avut cand ai ales nickname-ul incat e cel mai bun cuvant care ti-ar descrie existenta aici. Iti e sufletul sensibil si vibreaza a prietenie.
NIKI, ochii tai si ai frumoasei mici poarta in ei atat cerul cat si marea. Mi-ar placea sa scrii mai des pe forum.
ILEANA, ma bucur ca te-am cunoscut si, astfel, am avut ocazia sa imprumut din experienta si deschiderea ta.
VLADI, imi dau seama, scriind acum, ca nu-ti stiu numele real insa-ti stiu sufletul. Citesc cu fascinatie mesajele tale, de parca as vrea sa invat tot-tot (imi plac expunerile tale, de tip balzacian, in care descrii cu minutiozitate fiecare aspect – in opinia mea asta e profesionalism). Apreciez persoanele france in egala masura cat admir persoanele sensibile. La tine aceste doua valente se impletesc.
ADRIANA – Atb – imi pari genul de persoana luptatoare, care emana pozitivism si care serveste model.
INA, esti o persoana inzestrata cu jovialitate, spirit vesel si deschis si multa prietenie. In ochi ii joaca intotdeauna o scanteie care duce cu gandul la caldura si apropiere.
CORINA – Evamika – e o placere sa vad pozele cu voi. Sunteti frumosi si minunati!
IRENE, prezenta ta, aici, este pentru mine prilej de bucurie. Simt ca te cunosc de foarte mult timp dar, in acelasi timp, descopar lucruri noi si fascinante despre tine. Esti binecuvantata cu un suflet mare si frumos si reprezinti, la randu-ti, o binecuvantare pentru cei care te cunosc.
HAPPYJOY, pe tine mi te amintesc optimista; un optimism molipsitor si de care mi-e dor.
CRISTINA30, reprezinti izvor de exemple de buna practica. Imi place ca transformi totul in oportunitati si gasesti in fiecare lucru partea buna, utila si o impartasesti cu noi.
ANCA – Babyangel – mamica frumoasa, eleganta si plina de iubire fata de baietii ei frumosi. Nu beau cafea, de regula, insa o savurez virtual pe cea pe care-o oferi tu, cu generozitate, alaturi de cele mai faine lucruri de rontait.
MIHAELA, la tine am vazut poze atat de expresive pe cat de firesti erau. Emani siguranta si lejeritate; citindu-te, imi inchipui axa vietii avand o traiectorie foarte lina.
LILIANA, mi-ar placea sa mai stai la povesti cu noi. Uite, fetele fac cea mai buna cafea din tot universul, nu sezi la o cescuta cu noi?
NEMARY, long time no see. Mai spune-ne ce mai fac printesele.
MICHELLE, draga de tine ai plecat asa departe sa scapi de vizitele insistente ale socrilor. Glumesc, desigur, si te stiu pusa pe sotii; esti sursa de veselie si buna dispozitie!
CENIA, mi-ar placea enorm sa scrii si sa ne impartasesti din bogata-ti experienta de mamica.
MAGDONE… asemenea
ANDIRA, stii ca-mi esti in suflet, asa-i? Nu te dezlipesti de acolo pentru ca spiritul tau bland, deschis si practic a facut sa-ti port o admiratie permanenta. Si tu-mi esti tezaur!
2ANKE, ne scrii mai des? Mi-e dor sa stam la taclale ca altadata noi, toate, sa animam viata frumoasa a acestei lumi virtuale in care Dumnezeu a vrut sa ne intalnim!
SAMARIA, exista persoane pe care le indragesc de cum rostesc prima fraza sau de cum spun primul cuvant. Tu esti una dintre acelea! Ma bucur enorm ca ai reinceput sa scrii.
LARA, am, parca, atatea lucruri pentru care sa-ti multumesc pentru ca din fiecare postare a ta am invatat lucruri frumoase si bune. Mi-ai bucurat ochiul si sufetul cu cele mai frumoase printese din campul de lavanda.
YAIA, apreciez stilul tau direct si deschiderea de a impartasi din experienta ta.
BUMBITZA, pe tine te vad, gandindu-ma la tine, vesnic vesela si optimista. Ai un chip luminat de cel mai cald zambet.
BRIZA, sunt sigura ca Dumnezeu va raspalti noptile tale nedormite si zilele in care-ti parea ca timpul se scurge prea incet cu o cumintenie de copil atunci cand va creste.
NIKOLE, ce fac Albastreii?
ROXIIIIII, te quiero! De tine-mi pare rau ca ma desparte atata cale pentru ca tare mult mi-ar placea sa stam de vorba una langa alta. Imi esti in suflet! Esti prezenta vie a acestui forum si-ti simt lipsa ori de cate ori nu scri. Postarile tale imi dau intotdeauna o stare de bine. Sa spun de ce-mi esti atat de draga ar insemna sa curpind pagini in sir de argumente. Hai sa raspund in stilul care ne caracterizeaza… pentru ca asa vreau eu!
CASTELANA, cred ca oriunde te-ai muta ti-as simti exotismul. Ramai in mintea si sufletul meu drept persoana care traieste si se bucura de cele mai frumoase peisaje si care e inzestrata cu un suflet cald si imens.
DENISA, locul tau la mine-n suflet e demult marcat. Te atasezi usor si frumos de oameni, plante si animale. Nu am mai intalnit pe cineva cu atata dragoste pentru tot ceea ce o inconjoara! Imi place ca intotdeauna chipul tau e conturat de zambet si emani pozitivism si implinire.
RMKRISTINE, te trag de maneca sa scrii mai des. Scrii, asa-i?
ANNYA, cea cu chip angelic si luminos. Mi-e dor de voi.
SELINA, sper sa te bucuri de o viata asemenea sufletului tau marinimos si frumos.
ALINA – Ioanact – sper ca drumul in viata sa-ti ofere ocazia sa privesti cu implinire trecutul, sa ai un prezent valoros pe care sa-l transformi in experiente si sa privesti cu incredere catre un viitor bun. Totul este sa manifesti deschidere sufleteasca.
LALEXANDRA, sper sa decizi sa mai scrii pe forum. Experientele fiecareia dintre noi se pot transforma in exemple de buna practica.
STANUCEL, esti un suflet cald si sincer. Asta admir la tine.
NAFI, dulce chip si puternica mamica. Te vad vivace si plina de energie pozitiva, de buna dispozitie si de iubire.
WAPI, esti una dintre fetele pe care as vrea sa le citesc mai des, pentru ca ma bucur ori de cate ori o fac.
LINDAL, am vizionat, mai devreme, pozele cu baietelul tau minunat si mi-am dat seama ca-ti umple sufletul de o dragoste imensa. Curand va sti si el ca are alaturi o mamica pentru care inseamna totul.
VIO, sper ca mutatul in casa voastra sa va consolideze ca familie minunata si sa-ti ofere cele mai frumoase experiente. Scrie-ne, cand ai timp.
CRISTINA – Miria – imi lipsesc postarile tale pline de inteles si de practici foarte bune. Intotdeauna ai avut admiratia mea pentru modul de a-ti expune parerile, sentimentele. Sper sa te recitesc curand!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
sanzi spune:
Wow, Rebiana, super mesajul tau. Multumesc pentru cuvintele frumoase. Esti o persoana speciala.
honeybaby spune:
wow Rebiana pt ca ti-ai luat din timpul pretios .
Foarte frumos. Vezi numai ce e bun in oameni
Va las niste poze de luna asta
http://picasaweb.google.com/deni757/MayaIubireaMicaInAsteptareaMosului8Luni#
Denisa & bebelunica Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna