Iepurasi de martie-aprilie 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 9
asteropipan spune:
REBIANA citind atatea cuvinte frumoase mi-ai umplut sufletul de bucurie...mami..tu esti cel mai mare si bun suflet..o persoana extrem de calda si dedicata in tot ceea ce face si spune...
saru'mana mult pt cuvintele adresate ...noi, eu si Asteropi iti trimite-m multi, multi si multe imbratisari calde....si sper ca intr-o buna zi sa am ocazia sa te intalnesc si personal...imi esti extrem de draga
uite ca m-ai scos din barlog.
te pupik dulce
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
atb spune:
Multumiri din suflet tuturor pt urarile adresate Greuceanului meu scump cu ocazia implinirii celor 9 lunite!
La multe lunite lui Robin, Evei si lui Alessandro!
La multi ani, castelana!
Rebiana, esti o scumpa cum te-ai gandit tu la fiecare din noi! Esti o persoana minunata, emani multa caldura, seninatate, bunatate, intelepciune, esti un model pt mine, te admir din suflet pe tine si pe familia ta, sunteti frumosi si impliniti!
Imi cer scuze ca desi scriu rar nu am scris mai mult, e f tarziu pt mine, de cand merge Nicholas la cresa si ma trezesc la 7 nu mai pot sta prea mult seara pe net, dupa 11 imi pica ochii, abia ce-mi culc pruncii si adorm si eu. Azi am facut o exceptie ca am vrut sa citesc din urma sa fiu iar la zi. Imi pare tare rau pt micile neintelegeri ce au aparut, sper din suflet ca Sarbatorile care ne bat la usa sa ne faca mai buni, mai rabdatori, mai intelepti, sa lasam orgoliile la o parte si sa ne bucuram din plin de atmosfera ce se creeaza acum in pragul sarbatorilor (si nu numai), sa reapara si cele din umbra, sa fim cum am fost candva... Hai ca sunt cam incoerenta la ora asta, va pup pe toate si va imbratisez cu drag...
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
asteropipan spune:
DENISA ai o fetita pe cinste...o dulceata..
sanatate multa la amandoua
NAFI m-am amuzat copios cand am citit de sotul tau cu suzeta in gura si dupa plin de kk
STANUCEL la fel m-am amuzat de patania sotului cu cola
fetelor, eu v-am tot citit...
am citit de bebei bolnaviori de care m-a durut sufletul si sper sa isi revina toti repede
am citit cu bucurie de progresele lor si m-am bucurat enorm
am vz pozici cu mici omuleti superbi
am vz filmulete cu iepurasi isteti care stiu sa danseze, sau sa mearga de-a busilea(ANGELA SI ERIC) si nu numai...
ma bucur ca a inceput sa se revina la sentimente mai bune aici...poate...sper...ca va fi iar odiseea NOASTRA asa cum am cunoscut-o eu...
va pupik si pe voi si pe toti iepurasii , cu mult drag....acum in miez de noapte:))))
asteropipan spune:
ATB sa-ti traiasca feciorul, mami....sa se faca mare, sanatos, voios si la punga gros:)))
ia uite cui am uitat eu azi sa-i urez...off, rusine mie
pup toti blondutii...de la mic la mare
asteropipan spune:
LA MULTE LUNITE SI IEPURASILOR
DE 15:DENIS
ROBIN
EVA
ALESSANDRO
SI DE 16:ALEXANDRU de Dianami care 11 LUNITE
VLAD
ALEX
ADELINA
LA MULTI ANI SANATOSI
irene26 spune:
Rebiana, acest mesaj iti caracterizeaza frumusetea interioara, esti minunata! Iti multumesc din suflet ca te-ai gandit la absolut toate mamicile si sper ca toate sa revina in forta si sa ne impartaseasca din intamplarile si evolutia iepurasilor lor dragi! Si nu numai!
Efectiv am absorbit fiecare cuvintel adresat tuturor fetelor! Mesajele tale emana caldura, incurajare, emotie, apreciere, iubire, intelepciune, speranta. Este o binecuvantare pt mine ca te-am cunoscut, chiar si virtual!
Inca o data, multumesc!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
irinabobe spune:
Rebiana . mulumesc pentru gandurile tale nici nu ma asteptam sa ma regasesc printre randurile tale mai ales ca eu nu prea activez la odisee. esti o persoana deosebita .
irinabobe spune:
pentru fetele ai caror iepurasi nu mai stau la schimbat, eu de vreo luna am trecut la chilotei absorbanti si este mai simplu. asa ca dc vreti incercati si varianata asta, cu mentiunea ca cei de la pampers sunt prosti nu absorb ca lumea. mie mi s-au parut ok chiloteii de la libero up@go.
sanzi spune:
'Neata! Vine cineva la un 3in 1? Sau dormiti inca?
LA MULTI ANI, LAlexandra!!! Sa fii sanatoasa, iubita si implinita!
LA MULTE LUNITE ALEXANDRU de Dianami si ADELINA de Stanucel!!! Sa cresteti mari si sanatosi!
Denisa, e o scumpa Maya, imi place cum i se vede dintisorul de sus. Ce tare, si-a facut singura poza!
Irinabobe, si eu ma gandeam sa trec la chilotel. Dar cum e cand il schimbi de caca? Nu se murdareste pe picioare? Pe mine asta ma retine.
dayanara spune:
rebiana am ramas fara cuvinte! super mesajul tot!si eu te iubesc mult de tot
sanzi , eu la ivan asa am patit cu chiloteii aia, cand facea caca si.i rupeam, sarea pe langa :))
nici a mea nu sta la schimbat, de fapt nici la imbracat, dar cand o pun pe spate ii dau cate ceva in mana si ii distrage atentia
vladi tre sa fie si in bucuresti clinica de fizio respiratorie inflantila, mai mult ca sigur