Iepurasi de martie-aprilie 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 19
vladimirescu spune:
erina pup Daria scumpa si proaspat serbata !
Am intrat pe link-ul cu diplomele si n-am mers mai departe... Of, ma scoate din minti toata tarasenia asta cu dat adresa mail, telefon, adresa casa etc... Tu ce ai facut, ai dat datele corecte? Sau cum?
Mai fetelor, voi cum procedati s anu va umpleti de spam??
Eu pur si simplu nu mai suport agresivitatea marketingului din ziua de azi... Toate site-urile fac orice ca sa adune adrese valide de email si sa le foloseasca pt reclame sau sa le vinda de-a dreptul, iar alea care-ti cer si adresa de acasa ma supara cumplit!
Asta e motivul pt care eu nu votez nimic pe net, nici un concurs etc, pt ca trebuie sa te inregistrezi ca sa votezi si dupa aia pac! te umpli te spam ca se vind bazelel de date ca piinea calda... Si asa mi-e greu cu cit spam am pe emailuri,pe ala profesional (care e vechi si cred ca a ajuns in ani de zile in multe baze de date) am droaie de newsletter-uri comerciale (20 pe zi!), pe ala personal (pe care fac booking la avion, hotel etc sau mai cumpar online) iar vin tone de spam-uri, nu mai suport, zau... iar pe tel mobil vin aproape zilnic sms-uri de la tot felul de magazine sau cluburi, si nici macar n-am intrat vreodata in concursuri din alea in care trimiti sms sa cistigi nu stiu ce, ca e clar ca aduna numere de telefon pt baze de date comerciale...
La voi tot asa e, aveti mult spam? daca nu, cum faceti sa nu aveti? dati date aiurea cind vi se cer, poate ? (adresa de mail creata special in acest scop, pt inregistrat cu ea pe diverse site-uri, m-am gindit sa-mi fac cind am vreme), dar cum faceti cu telefon sau mai stiu eu ce cimpuri obligatorii?
EVAMIKA spune:
Rebiana, esti minunata!Ne-ai facut un cadou frumos!Multumim!
Briza ai pm cu pozele alea de mult promise.Sorry , le-am primit si eu de curand.
Am vazut filmuletul cu Adelina(Stanucel)...este senzationala, dc nu vedeam filmul nu te credeam, pt ca Eva abia adoarme leganata.Da ce-o pui sa faca de se epuizeaza astfel? Vinde-mi si mie pontul!
N-am apucat sa vad nici o poza cu iepurasii...poate maine.
Era sa uit....LA MULTI ANI Diana de mami Irene!!!!
Ina_3040 spune:
Pup si eu mamicile voioase!
am citit in sfarsit si eu din urma, urez sanatate pruncilor bolnaviori, eu iubesc iarna dar anul asta abia astept luna martie sa treaca virozele si gripele astea ce ne pun probleme!
Vladi asa e, anul trecut ne faceam toate poze cu burticile si cu bradul una mai motata ca alta si cu burticile impinse in fata
Eu de 2 zile sunt iar femeie nu va ganditi la prostii dar pe aici se zice ca dureaza 9 luni sa fii mama si inca 9 apoi sa fii iar femeie. asa ca Bonjour Madame Ina!
Stanucel eu am luat un patut pliant ce il folosesc pt voiaj si pe langa el am cumparat si o saltea (de vreo 5-6 cm) pt ca patutul avea ceva de 2 cm pe post de saltea. am zis sa nu fie prea tare si sa ii si tina mai cald avand in vedere ca fundul patului e tare jos...
Ce frumos ca aveti zapada, astept pozele/filmuletele cu iepurasii nostri in prima lor ninsoare.
in rest e ok, mult de lucru la servici, incepem situatiile de sfarsit de an... mai merg miercuri inclusiv si apoi in concediu pana pe 3 ian.
multumesc si eu pt ponturile cu cadoul de Craciun, inca nu m-am decis ce ii iau lui Robin, de la parintii mei primeste o saniuta. Mie mi-am luat azi un parfum sa mi-l pun sub brad.
O tai la culcare, dar inainte de asta vreau sa va zic ca nici nu stiti ce va invidiez ca sunteti acasa de sarbatori si ca puteti petrece cu familia intr-un peisaj feeric cu zapada, cu miros de sarmale si cozonaci in casa, cu musafiri pe la usi, cu cete de copii la colindat. Sper sa fie aceeasi atmosfera frumoasa ce am lasat-o eu cu ani in urma. Oricum e un Craciun special si nici un brad nu e mai frumos decat cel de care trage un iepuras coconas incantat ca are o noua sursa de lucruri interesante de ros.
O noapte linistita tuturor!!!!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
sanzi spune:
Buna!
LA MULTE LUNITE, DIANA, de Irene! Sa fii sanatoasa si cuminte!
Gabi, daca ma duc la doctor sigur nu-mi face dozaj hormonal. Ma mai gandesc ce sa fac, daca ziceti ca au atatea efecte secundare, ma gandesc sa nu influenteze cu ceva gustul laptelui sau cantitatea, de sangerari nu mi-e teama.
Yaia, intotdeauna m-am intrebat cum o fi sa nu se intunece nici noaptea. Nopti foarte lungi aveti? Alea cred ca nu le-as suporta.
Kossir, ce fata curajoasa ai, sa rada la vaccin! Marei i se innodau lacrimile in barba. Ma bucur ca e ok micuta dupa cazatura.
Leea, sanatate multa baiatului tau!
Roxi, imi place semnatura ta!
Ami, cred ca si eu o sa iau niste cuburi, pe jucarii scumpe as da banii degeaba, se plictiseste de orice dupa 10 minute.
Ina, ce saniuta? Vreau si eu, dar nu stiu de care. As vrea sa aiba centuri sau ceva, mi-e teama sa nu o pierd pe drum (pe Mara ).
Pentru ca maine merg la tara si sigur n-am timp sa intru, urez de acum LA MULTE LUNITE, noroc si sanatate SAREI, de Happyjoy!
carmickey spune:
EVAMIKA ne jucam,pe jos pe covor in sufragerie,mergem fooarte,foarteee mult tinuta de manute facem ture in casa,apoi o pun in premergator...o mai iau si in brate si o chinui putin,adica o pupacesc peste tot,pana oboseste,iar ca secret zic eu, ar fi faptul ca eu nu o las sa adoarma afara,vorbesc mult cu ea ii arat diverse lucruri si nu adoarme...asa fetita mea cade franta de oboseala si mananca foarte bine hai ca m-am laudat destul cra cra cra cra...
in schimb seara este un chin la somn,vrea doar in brate,adoarme doar la mami in brate...dar nici mami nu ar zice NU...imi place sa o adorm eu sa o in timp ce inchide ochisori...etc
Ina_3040 am inteles,la asta ma gandesc si eu fiind la nivelul de jos,ar fi mai bine sa cumpar o saltea,si cred ca nici nu ar merge fara saltea?...multumesc mult de raspuns
multumim pentru vizionarea filmuletului si a pozelor...adelina pupa toti iepurasi si va doreste o noapte linistita
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CoriMami Neata, tare esti mami AMI! Cum au venit fetele noastre surpriza pe 8 martie! Te cred ca travaliul lung nu e o amintire tocmai placuta, bravo pt puterea de a reusi Si eu tot natural, fara epidurala am nascut, dar am avut o tzara de noroc in plus si travaliul nu a fost lung, la 11 noaptea a debutat mai dureros si la 4 am nascut. Asa ca mai bine uita-te cu mandrie la datele tale pe prima pagina, ca dovada a tariei de caracter si puterii de a trece prin orice pt iubita ta Irinuca Noi suntem bine, dar eu cam depresata. Nu vreau SA STAU IN CASA! E greu si pt mamele care deja merg la servici, stiu ca sunt o norocoasa ca stau cu papusa asta dulce, dar mi-ar prinde asa de bine cate o fereastra, sa ma zbengui si eu prin oras.... Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina Ne pregatim pentru Sarbatoarea Nasterii Domnului |
Si mie imi vine cate odata chef asa de o iesire dar nu am ce face cu puiul mic. Dar prefer sa stau cu ea decat la serviciu... Poate te ajuta sotul sa mai ai cate o iesire.
Mami de Irina (8 martie 2010)
in asteptarea mosului!!
ami_84 spune:
citat din mesajul lui irene26 Ami, nici eu nu stiu ce cadouri sa-i iau Dianei de Craciun, dar ideea de cubulete nu este rea! Si te rog si pe tine sa scrii cat mai des aici! Poze Irene, mami de Diana It's not how good you are, it's how good you want to be. |
Asteptam filmuletul!
in asteptarea mosului!!
ami_84 spune:
citat din mesajul lui Stefanna Amy si noi vrem in brate si zi si noapte.. pana sa si papam tot in brate ne papa... nu ca s-ar omora cu papatul Closca cu puii de aur Bianca si Luca |
Si la mine papa mai nou in brate la mine de cand e bolnavioara.
in asteptarea mosului!!
ami_84 spune:
citat din mesajul lui Yaia In orice formula calatoriti si daca ajungeti pe aici si suntem si noi in Finlanda, iesim la un suc si o pulla (nu va ganditi la prostii, mey, asa se numesc aici...placintele). =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Intri de atata timp la noi si nu ne-ai mai cinstit pana acum cu placinte? Rusinica! Uite ce se inghesuie fetele la ele!
in asteptarea mosului!!
ami_84 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dayanara
vin si eu roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "Nu-mi dati sfaturi, stiu sa gresesc si singura" POZE |
in asteptarea mosului!!